Sunrise

elica

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
SanDo 10.05.2005
Hei! Tämä on niiiiiiin hyvä pohja tosissaan että oli pakko kokeilla räpätä tähän vähän. Ja minusta tuli aika hyvä biisi sinänsä tehtyä, VARSINKIN jos sitä vielä hioisi, mutta ajattelin että turhaanpa sitä alkaa hiomaan jos en saa sinulta lupaa käyttää tätä taustaa.. Joten ajattelin nyt kiltisti ja nöyrästi kysyä että voisiko mitenkään olla mahdollista jos vaikkapa antaisit tämän taustan käyttööni? :) otathan nopeasti yhteyttä. :)
0   +1 +2
 
Khimil 27.02.2005
Sointumaailma on chillailuun sopiva, vie turhan dramaattisuuden pois, mihin chill-biiseissä jostain syystä sorrutaan usein. Hyvää kamaa!
0   +1 +2
 
9
Zatt 13.06.2004
Hyvä biisi täytyy myöntää. Ei sovellu automusiikiksi, koska alku vesi soundi tekee varmasti kusihädän heikompirakkoisille.

Itselleni tulee tästä experimental mieleen.
0   +1 +2
 
7
OlliE B. 12.06.2004
ihan laadukkaan oloista heti alkupeleissä. kun basso ja basari tulee kehiin ni vähä peittyy nuo bongot(?) liikaa. että ois voinu olla kovemmalla. soundit kyllä kunnossa. hmm ööh enpä kummempaa rakentavaa keksi. hyvin teht kokonaisuudessaan, vähän ehkä ykstoikkoisehtava. ite en tämmöstä oikeestaan kuuntele, mutta sen verran että hyvin tehty. joitain puuttui. en kyl yhtää tiiä et mitä. ok.
0   +1 +2
 
rawhead 12.06.2004
Todella tunnelmallinen biisi, tätä kuunellessa voisi rentoutua sohvalla töitten jälkeen. Yksinkertainen mutta toimiva biisi. Rummut olivat tunnelmaan sopivat, varsinkin nuo bongot(?) , ja virveli oli kivan kuulloinen.
0   +1 +2
 
9
Disposition 11.06.2004
Alun sointuvaihdokset ovat erittäin toimivat. Tämä on todellakin menevää ja rentoa instrumental chilliä. Päälle olisi voinut sopia jazz-soolo, mutta toimiva näinkin.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.06.2004
Liian seesteistä meinikiä meikäläisen makuun, eikä toteutuskaan oikein
miellytä: kun biisin aines on aika vähissä, soundimaailma on tärkeessä
osassa ja se on tässä kumman tunkkanen leadia myöten.
0   +1 +2
 
sarka 08.06.2004
Tässähän mielenkiintoinen raita... Tosi rauhallista viidakkorummun paukuttelua auringonvalossa... Tosi nätti, vaikkakin väliin tosi riitasointuinen ja yksitoikkoinen. Tosin tämä onkin mielestäni enemmän biisi jota ei kuunnella vaan jota kuullaan ja se siinä sitten huomaamatta vaikuttaa :)
0   +1 +2
 
9
Samu2 08.06.2004
Ysii tipahtaa ihan tunnelmasta tällä taiteilulle... Nimittäin - Kuvitelkaapa; Istuu yksin laiturin nokassa pohdiskelemassa asioita, lämmin järvivesi huuhtelee varpaita, kun äkkiä huomaakin auringon jo alkavan nousta... ja se on kaunista. Eräs voimallisimmista asioista joita sillä hetkellä tulee mieleen.

Eli osoittelematta lainkaan teknisiin ominaisuuksiin tai muuhun, tunnelma vie mennessään, ja siksi tällä kertaa näin!
0   +1 +2
 
Kuusniemi 08.06.2004
Tämähän vie mennessään! :) Pientä, hillittyä, tyylikästä. Tässä maalataan maisemaa pienin keinoin.

Perkussiot ovat erittäin hyvät. Ainoa mitä niistä voi sanoa on, että niitä olisi saanut olla enemmän! :)

Eipä tästä kauheasti jää sanottavaa käteen, mikään elementti ei tuntunut olevan poissa paikaltaan, enkä oikeastaan kaivannut mitään muuta lisää kuin noita hienoja perkkuja. :)
0   +1 +2
 
10
al-aine 07.06.2004
hyvää leijailuu. tod chilli ja kelpo piisi, vaikka yleensä tällänen jää mult kuuntelematta. tää toimii.
hyvät pehmeet saundit, pehmeet ja täyteläiset. Thumbs Up merkintä tälle :)
0   +1 +2
 
9
sikki-six 06.06.2004
Ai että on taas vahvaa tunnelmointia.. Nykivä biitti, perkussiot ja bassolinja soljuu vakuuttavasti eteenpäin. Hiljainen kupliminen ja linnun viserrykset sopi myös hyvin taustalle..

Pikkasen halvan kuuloisia olivat jotkut synasoundit, vaikka muuten kokonaisuutta paransivatkin. Mukavan hidasta fiilistelyä jälleen!
0   +1 +2
 
konzzzu 04.06.2004
aiika erikoinen biisi, kyl tää on ihan helmi. kivad rummut, joskin vähän laimeet. kivat melodiat on myös...
0   +1 +2
 
orion903rock 04.06.2004
en sano että tää olis huono mut rock ihmisenä ei oikein iske...
0   +1 +2
 
10
Lergoi Volacheck 04.06.2004
Kerrassaan terapeuttisia rumpuja! =) Tämä on yksinkertaisesti loistava, niin lämmin, ja iisi. Leadikaan ei voisi olla minkään muunlainen. Ah, ihana aamupala, kiitos!
0   +1 +2
 
10
Out Of Bounds 03.06.2004
sai pitkästä aikaa vietyä mun ajatukset jonnekin muualle, huolimatta siitä että mursin oikean ranteeni noi 18 tuntia sitten! Iso kiitos siitä =) Muutenkin oikeen toimivan kuulosta. Pitää varmaan perehtyä muuhunkin tuotantoon jos niillä vaikka ois samanlainen vaikutus!!
0   +1 +2
 
MGynther 03.06.2004
Hyvä tuo eteen tuleva snareisku, mutta snare- ja basarisoundit ovat liian ärhäkät. Sopivan rauhallinen tunnelma. Perkussiot hienosti miksattu. Kokonaissoundi voisi olla kirkkaampi, mutta ei niin, että utuinen tunnelma kärsii.
0   +1 +2
 
6
tappi-tyttö 03.06.2004
liian tylsä... sopis kyl jonku biisin taustaks
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 03.06.2004
Tää on aika tutun kuuloinen sävel... ja nää rummut... Mikähän... No mut todella hyvää Instrumental/Ambienttii tää on...
0   +1 +2
 
hipit 03.06.2004
Tunnelmapala yöradioon. Mutta eipä nukuta sinne ratin taa!
0   +1 +2
 
Flaccid Finn 02.06.2004
Äänimaailma on hieno ja noi rummut ja muut "naputukset" on kivoja. Erikoista tunnelmaa löytyy ja vaikutteita sieltä täältä on nappailtu hyvin. Mutta silti tää ei oo ihan niin hyvää tavaraa kun noi mitä mä sulta aikasemmin kuuntelin... ne mitä mä kehuin oikeen tosissaan.
0   +1 +2
 
5
The Reaper 02.06.2004
Vähän ärsyttävä toi alku, eikä biisi siitä paljoa parane.
0   +1 +2
 
10
Immeli 02.06.2004
En tiedä onko ensimmäinen täys kymppi jonka annan..
mutta tää kappale on jääny mun päähän jo ensimmäisestä versiosta jonka rakas teit.
Alku hurmaa eksotiikalla.. joka niin kauniisti jatkuessaan todella muistuttaa auringonnousua.
Sitten nämä kaikki ihanat, kuin luonnon tuottamat äänet lisää kappaleen vaikutusta mun aivojen keskusyksikköön.
Tuntuu kuin tää ei edes olis tehtyä musiikkia..
vaan jostain kummasta luotua..
Syvälle tunkeutuva ja kaunis kappale.
Teit taas antoisaa musiikkia kultaseni!!!
0   +1 +2
 
7
Enforce 02.06.2004
Rauhallista ja soljuvaa menoa :) Hyvin tässä on fiilistä, mutta pakko silti hieman moittia sävellyksellisestä köyhyydestä... olen meinaan nyt tässä viimoisen puolituntisen aikana kuullut jo ainakin tusinan verran hyvinkin tämänkaltaisia biisejä, enkä sokkokuuntelussa taatusti osaisi nimetä mikä biisi oli kenenkin. Eli hiukan jotain omaa ja tarttuvaa tänne soisi joukkoon eksyvän, että jaksaisi toisenkin kerran kuunnella :) -Riku-
0   +1 +2
 
tiitus 02.06.2004
veden ääni oli hyvä. tunnelmaltaan vahva ja hyvin kasassa pysyvä kappale. minusta rummut ja percussiot, vaikka olennainen osa tätä biisä nyt ovatkin, eivät olisi olleet pakollisia tähän, olisi toiminut ilmankin hyvin.

lead melodiat liian simppelit ja liian kovalle miksatut ja aikahuono soundiset muutenskin.

basson korvanneet jouset olivat mukavat minusta.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 02.06.2004
Mukavaa ja rauhallista. Tämä ei onnistunut edes pitkästyttämään. Toi melodiaa viheltänyt mikälie tosin oli jotenkin irtonaisen oloinen eikä tohon pehmeeseen ustuiseen muuhun taustaan oikeen asettunut. Vähän nurmikon tuoksuinen maisema. Aika kiva fiilis tästä tuli.
0   +1 +2
 
10
jouni 02.06.2004
Oikein hyvä biisi. Hyvät biitit; huolella rakennetun kuulosta jälkeä. Makeet soundit ja soundimaailma. En ole kuunnellut paljoakaan tän tyylistä musaa, mut oikein hyvät fiilikset jätti.
Kokonaisuutena parhaimpia biisejä mitä mikserissä olen kuullut. Ammattimaista jälkeä. Hyvä!!
0   +1 +2
 
8
Salminen 02.06.2004
Ei yhtään pöllömpää chillailumusiikkia. Äänivalinnat ovat enimmäkseen onnistuneita, mutta leadit ovat jotenkin mielestäni hontelon kuuloisia. Ensimmäisellä kuuntelulla tuli jotenkin jäätelöauto mieleen. Samoin kahden päällekkäisen leadimelodian yhteenspoivuus ei ollut mielestäni aivan paras mahdollinen. Mukavan rentouttava pala tämä kuitenkin oli, ja alun rummutteluista ja efekteistä pitkä plussa. Mielellään tämän sen pari kertaa kuunteli.
0   +1 +2
 
Haava 02.06.2004
Ehkä vähän turhan bassokortettua stringiä tulee siihen rummutuksne päälle... Sellainen tunkkainen saundi tulee... Pienemmälläkin EQ:lla olisi varmasti pärjännyt... Alun rummuista pidin enemmän kuin itse varsinaisen biisin rummutuksesta... Fiilis puoli siinä alkuvaiheessa biisiä olis siinämäärin hyvä, että kun varsinainen kappale alkoi, niin mielenkiinto vähän tyssähti... Se diskantti liidi siinä ennen kahtaminuuttia oli vähän tympeän kuuloinen ääneltään, eikä melodiakaan vakuuttaanut.. Sen sijaan biisin intro, välikohdat ja loppu toimivat hyvin ja tunnelmallisesti. En nyt ole ehkä ihan pararhain kommentoimaan tätä, kun nämä vähän siirappisemmat biisit eivät ole niin minun makuuni. Jotain haikeutta tämä kappale silti siirsi tunnelmasaan ja taustaäänet toimivat kuin toimivat. Osaamista on sen kuulee.
0   +1 +2
 
8
NYSV 16.06.2004
biitti on aika mukava. Mä en tiedä miksi mulla tulee lemmen laiva joissain kohdissa mieleen tästä biisistä. Makee tää saundi maailma muutenkin, paljon juttuja mitä itekki käyttäny joskus...
Ehkä sun pitäs kokeilla remixata tästä nopee temposempi versio, trip-hoppia tai silleen,
vois muuten toimii...?
0   +1 +2