October

Beaner

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
NeverSayYes 08.07.2004
Hyvää meininkiä ja soittoa, laulajalla vähän semmonen ripsipiirakka-tyrävyö tyylinen ääni joka kyllä hioutuu iän myötä, hyvää rokkausta, ja noi uuu-uu stemmat toimii tosi hyvin
0   +1 +2
 
Rokkia täynnä tää rinki. No hyvä nyt sitten on se. Ilmeisesti saan asiantuntevaa palautetta mun teknobiisille. :/

Niin, onhan tää aika karheeta kuten ite sanotte. Enkä mä nyt tiedä onko noi uu-uu-uu-backupit niin hienoja. Toimiihan nuo. Eiköhän tämä kansaan uppoa. Itse en oikein lämmennyt vokalistin äänelle. Enkä mä ees saa tän biisin sanoista paljon mitään selvää. Jotenkin saundit puurotuuu keskenään. Vika saattaa tietysti olla mun puurokorvissani. Ehkä kuitenkin vähän kirkkaampi miksaus vosi tehdä terää. Enkä mä nyt tietenkään ala puuttumaan sanotukseen tai johonkin melodiakulkuun. "hei ton kyl pitäs mennä näin eikä noin."

Peruskamaa. Ei uponnut muhun. sori.
0   +1 +2
 
6
Averell 07.07.2004
Uu-uu-uu sopii asiaan, mutta laulu tuntuu paikoin vähän epävireiseltä. Joukossa yhden nuotin kitarariffi joka ärsyttää korvaa
0   +1 +2
 
9
DeManic 07.07.2004
Laulaja kuullostaa Pennywisen laulajalta (ei ole mun juttu). Musiikki on hyvää, mutta tää ei oo sellanen fiilistely biisi et nappais. Jos tän soittais nopeemmin niin ei ois niin fiilistelyä.
0   +1 +2
 
Humanoid 06.07.2004
Ihan menevää perusrockia. Soittoon kaipaisia hieman lisää tarkkuutta.. ellei sitten tätä ole tarkoituksella vedetty näin.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 06.07.2004
Ihan kelpo rockia, ei kyllästy ekalla kuuntelu kerralla ja se on plussaa :) melodia oli ihan hyvä ja laulukin kiitettävä, sitten kun soolo koitti, niin se oli biisin ehkä parasta antia :)
0   +1 +2
 
dirtylicks 05.07.2004
hyvän kuulosta, eipä muuta voisi sanoa, soolokin oli hyvä
0   +1 +2
 
8
tilkka 05.07.2004
Jyräävä meininki. Laulajalle vielä lisää räkää ääneen, niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
maddista 03.07.2004
kunnon rokkia,
kitaravallit rulettaa,
klikkiraita ei olis ehkä teny pahaa.
Beaner = paputtaja
0   +1 +2
 
konemies_ 30.06.2004
Ihan hyvä kappale. Meininkiä on, välillä kappale on vähän sellainen anteeksipyytävän oloinen, eli asennetta voisi olla hiukka enempi.
Tulee Tuo Apulannan laulaja mieleen tosta laulajan äänestä.
0   +1 +2
 
Pitk 30.06.2004
Stydi alku, Pellit tulee vähän silmille, säkeistön loppupuolen kitara todella hyvä mauste, riittävän niukka ja soundiltaankin asiallisen nasaali. Ja lopun yeah on asiallisen Rottenmainen ;-)
0   +1 +2
 
8
Dj Oni 18.06.2004
Tää biisi kuullostaa kohtalaista huomattavasti paremmalta. Saundit ovat kohdallaan ja laulukin erittäin hyvä joskin vähän nuhaisen kuulloinen.. :) kertosäekin parantaa biisiä vielä hieman joten ihan mukava pläjäyshän tämä.
0   +1 +2
 
8
Trilobiitti 17.06.2004
Lopun "jea" menee hieman korniksi. perus rokkia, kertosäe toimii ihan hyvin taustaulinoiden kera tosin tällaisenaan ei tarjoile kovinpaljon uutta vaan tarvitseeko sen?
0   +1 +2
 
9
hipit 17.06.2004
Piinerit jyrää! Armotonta menoa, taitaa olla englanniksi? Jämäkkää jytää.
0   +1 +2
 
8
Jukk. 17.06.2004
Joo. Kommenttirinki. Terveisiä Virroilta. Ei sitten päästy tulemaan julkkarikeikalle, mutta better luck next time.
Huvat taustalaulut. ;)
0   +1 +2
 
8
Diarrhoea 16.06.2004
Kitara soundit olivat kaiken puolin hyviä. Laulaja oli aikas kehno. Rummut olivat hyvät. Sanoituksesta en tajunnut mitään koska englannin taitoni on mitä on, mutta kertosäe kuulosti hyvältä. Lopussa oleva laulajan venytys ei ehkä ollut oikea tapa lopettaa biisiä, mutta sopi siihen ihan hyvin.
0   +1 +2
 
9
kudusai 16.06.2004
Intro on hieno. Toimiva rockbiisi. Bassoa vaan ei juurikaan kuulu. Laulajan ääni on ainakin erilainen ja miellyttää korvaani. Ei nyt niin omaperäinen, mutta pidin tästä. YEAH!
0   +1 +2
 
8
odkid 16.06.2004
Aika hyvää peruskamaa, Weezer ja laulajasta Brian Molko/Placebo tuli mieleen. Ehkä nuo ja sitten jotain suomi-meininkiä siihen päälle, mikä on toivottavasti ainakin bändin mielestä hyväksyttävää, näistä ei aina tiedä.

Soolo oli mukava, siitä Weezer mieleen juolahti eniten. Ehkä pientä epävarmuutta soitossa, se biisi meinas lähteä hyvin mutta se tomin isku vähän nykähti. Mutta ei se tällä tasolla vielä haittaakaan, ilmeisesti bändi ei kuitenkaan vielä ihan oikeata levyä ole julkaissut, ainakaan tämä biisi ei sellaiselta varmaankaan ollut. Siis potentiaalia on kyllä.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 13.06.2004
pahus. Komeankuuloinen intro lässähtää turvalleen antikliimaksiksi, kun laulaja pääsee ääneen. Jotenkin tuon alun perusteella odottaisi vähintään mestariteosta, mutta... Hieman (joissakin kohtia) epävireinen ääni, joka "kimittää" rasittavasti ja englanninääntäminen.. No. On se parempaa kuin räppäreillä, mutta noh.
Mahtaisiko tästä saada instrumenttaaliversion tuonne sivuille? Olisin iloinen.
Niin. Sanotaan vielä, että en minä oikeasti tätä biisiä vihaa (en voi), mutta kun kommenttirinki mällää biisin toisensa perään, niin kympistä tulee haluttua tavaraa. tämä biisi saa tyytyä kahdeksan plus-numeroon, joka johtuu varsinkin tuosta ai-van lopun laulajan revityksestä
Ei minun mieleeni tuo laulaja, siis. Mutta älkööt hän ranteitaan viiltäkö. "Ihan kiva" se oli.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 13.06.2004
Perus kauraa. Keskititä mennään, mutta sehän kulkee.. Soundit kivan rosoiset, mutta rumpusoundi aika nihkeä.. Bäkkäreistä pisteet ;) uu-uu-uu
0   +1 +2
 
8
rokkailee rouheasti. soittelun tiukkuutta kandee ehkä vähän treenailla,
mutta muuten toimii genressään mainiosti. hauskat stemmat voisi kuulua
vähän lujempaa. laulumelodiassa hyviä ideoita, kuten skittariffeissäkin.
0   +1 +2
 
9
Zachary 10.06.2004
Kylläpä rähjähti ämyreistä energiaa. Suoraviivaisuudessaan biisi on oikein hyvä ja tuo kitarariffi on esimerkillisen tiukka. Laulajalla myös musaan sopiva ääni. Suomen kieli kyllä varmaan taipuisi luontevammin. Eniten kritiikkiä saa osakseen rumpali, joka voisi kokeilla treenata enemmän klikin kanssa. Hyviä juttuja ja fillejä on mukana, mutta yleisilme on turhan lonksuva. Punkissa rumpali on kumminkin aikaste tärkeä äijä, sano ne vanhat räkäpunkpuritaanit mitä vaan. "Yeah" siinä lopussa oli sehr gut.

Biisille ysi, soitolle kasi, yhteensä kasipuoli ja pyöristetään ysiin. Näin selkeästi.
0   +1 +2
 
7
Ninni^^ 10.06.2004
Mukava kappale muuten, mutta julmana täytyy sanoa että laulajan ääni ei istu mihinkään. Enhglannin ääntäminen ei ole ihan kohdallaan, mutta todella lähellä. Sori vaan, tummempi ääni sopisi paremmin.
0   +1 +2
 
corter 10.06.2004
Hmm.. mikserissäpäs paljon rockia on, kokoajan tulee tässä kommenttiringissä vastaan. Kitaralla välillä vähän turhan yksinkertaista soitettavaa, rumpali kuulostaa melkoisen taitavalta. Miksaus on ihme kyllä kerrankin onnistunut tarpeeksi hyvin. Laulajalla vähän heikko ääni, mutta osaa silti laulaa melko hyvin. Englannin ääntäminen voisi olla vähän parempaa välillä, mutta on nyttenkin ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Enforce 10.06.2004
Näin ainoana kappaleena jonka tältä bändiltä olen nyt kuunnellut, sanoisin että rumpali vaihtoon. Rytmiryhmä on se mikä viimeisenä saisi töksähdellä ja tässä se oli sitä. Ei mitään fataalia, mutta pikkuruisia ryppyjä siellä täällä pitkin biisiä häiritsi :-/

Muuten bändi on melko tasapainoinen, vokalistin ylinasaali tulkinta hieman ärstytti alkuun, mutta sitten tajusin heittää vertauskohdat romukoppaan ja siihen tottui. Kitaristit eivät elvistele, eivätkä muutenkaan ponnahda hirviästi esiin, mikä ei kuitenkaan ole missään nimessä huono asia. Soolo oli itseasissa varsin pätevän kuuloinen :)

Biisinä tästä antaisin 7, kaipaisi jotain muutakin kuin 4/4 komppia ja samojen pätkien toistoa, mutta muun bändin esitys nostaa arvosanani kasiin.

-Riku-
0   +1 +2
 
8
SarQ- 10.06.2004
niin se meni.. hmm.. ei paljookaa sanottavaa, tuli mielee jotenki vanha offspringi tai joku.. eli iha mukavan kuulone biisi.. ainut vaa et ei ollu oikee mitää varsinaista nostatus kohtaa :( ei tullu missää vaihees tunteet pintaa.. soolo oli kyllä aika hyvä mut siitäki puuttu se oma fiilis.. en oo ite kovi hyvä neuvomaa jote annan olla.. iha hyvä zipale näi loppuje lopuks. jokin jäi vaan..
0   +1 +2
 
orion903rock 09.06.2004
sinäänsä ihan hyvä biisi mut jotenkin tää ei muhun kolahda. soitto puoli on hyvä mut jotenkin laulaja ei oikein iske...
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 09.06.2004
Aika räimeä rokettirolli biisi. Laulusta ei alkuun saanut mitään selvää, oli vähän puurona. Aika persoonallinen laulusaundi. Korkeat vinkaukset häiritsi aika olennaisesti, en tajunnut niiden kuuluvan biisin heti eka kuulemalta, luulin että pihaoravaa tapetaan ja nakkasinkin kuulokkeet päästäni ja kipaisin pariinkin otteeseen tarkastamaan asiaa. No, omat vainoharhat eivät silti kokonaisuutta pahentaneet. ;)
0   +1 +2
 
8
jouni 09.06.2004
Lokakuu, tuo syntymäkuukauteni... Retro henkinen tapaus tämä. Soitto kulkee ihan mallikkaasti. Laulajalla persoonallinen ääni, vähän jotain efektiä laittettu ilmeisesti myös lauluun mukaan.Kitarat ihan toimivia biisissä. Jotenkin ehkä oisin kaivannut enemmän nyansseja biisiin, mutta toisaalta toimiihan tää näinkin. Kitarasoolo peruskamaa, toimii silti. Taustalaulut/ kööri perusok:Ta. Tosin itse en suosi noita OOO-OOO juttuja. Biisin lopetus hyvä ja ROCK. Asennetta:)
0   +1 +2
 
Kuusniemi 09.06.2004
Soitanto on varsin sujuvaa. Samoin miksaus tuntuu olevan aika hyvä, lievää hienosäätöä voisi vielä tehdä, mutta ihan kelvolliselta se nyt kuulostaa. Teknisessä puolessa ei sinänsä siis ole mitään valittamista.

Mutta mitä tulee itse biisiin, niin jotenkin tämä ei kohonnut harmaan massan yläpuolelle. Hyvin biisi on tuotettu, mutta jotain tuntuu puuttuvan. Ehkä riffejä voisi vielä hieman tarkistaa ja katsoa saisiko niistä mieleenjäävämmät. Mutta jotain tuntuisi kappale vaativan.

Mutta hyvä pohja tässä olisi, jos vielä hieman jaksaisitte jauhaa ja jalostaa sitä.
0   +1 +2
 
Disposition 11.06.2004
Tämä oli rock-musiikkia. Siitä kun ei pidä niin ei pidä.
0   +1 +2
 
7
atheos 12.06.2004
Laulusta ei saa juurikaan selvää... Toisaalta sen mitä saa niin tuntuu että nykyisellään parempi ettei siitä saakaan selvää ;) Säkeistön syntikka kuulostaa... noh... ei niin hyvältä. Kyllä tästä vielä lisää ja lisää treenaamalla saa kelpo veisun.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 12.06.2004
Ihan ok biisi, laulu tosin saisi olla enemmän pinnassa. Pidin toisesta biisistä kyllä enemmän, mutta ei tämäkään hassumpi viritys ole.
0   +1 +2
 
8
sarka 08.06.2004
Rumpusoundeissa on vähän jotain häikkää :o Laulajan ääni otti vähän päähän ja pellit on vähän liikaa esillä. Kitaristitkin parissa kohtaa vähän töskäili, mutta... Ei tämä pahan kuuloista ole.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 08.06.2004
Pelleissä todella kirkas ääni, kuulostavat melkein jo joltain midisampleilta. Laulajan ääni tuntui vähän hukkuvan jonnekin, sillä välillä oli todella vaikea saada sanoista selvää. Soundit saisi mielestäni kaikilla osa-alueilla olla tuhdimpia.
0   +1 +2
 
Haava 08.06.2004
Vähän sellaista nenälaulun kuullousta tuo laulu... makuasia.. itse en niin kamlasti välitä... Hyvä mäiske tässä siltä.. Tällaista kolllege-rokkia.. Vähän ylikompressoitu, pikkaisen voisi vähentää, niin saisi lisää dynamiikkaa hommaan.
0   +1 +2
 
9
tammina 08.06.2004
Rouhea live-meininki saundissa, niin kuin pitääkin
tämäntyyppisessä matskussa. Laulajan saundi varmaan
jakaa mielipiteitä mutta minulle toimii.
Hyvästä rokki-asenteesta pojot kotiin.
0   +1 +2
 
7
XpressO 08.06.2004
Kappaleena ihan ok. Säkeistön aikana piipittävä kitara haittasia itseäni, koska se kuului niin isolla. Muuten riffittely ihan mukiinmenevää ja kohtuullisen hyvälaatuinen nauhoitus. Kyllä tästä seiskan antaa..
0   +1 +2
 
Samurai 07.06.2004
Saundeissa on hyvä livesoiton maku, vähän treenikämppä saundit, mut ihan jees kuitenkin. Laulusta en hirveesti pidä, mut englanti taipuu ihan kivasti ja skitoissa on sopivan raskas meininki ja soitto sujuu. Soolo osio on hyvä. Pitää ehkä kuunnella useamman kerran, ekalla kuuntelulla jää kaipaamaan vähän enempi jotain koukkua.
0   +1 +2
 
8
Lergoi Volacheck 17.06.2004
tulee apiksen alkuajat mieleen. Ihan asenteellistahan tää on,
parannettavaakin kyllä on, mut kunhan on jätkillä ollu hauskaa,
ja saanu näinkin kuunneltavaa matskuu aikaan. keep it going. =)
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 15.06.2004
Hieno biisi todellakin. Monipuolinen rocklaulu.. Perussäkeistö toimi mielestäni parhaiten. Uuu--uu--uut olisi voineet olla vähän vahvemmat. Pari ääntä päällekkäin tai jotain.. Kitarasoolo alkoi hienosti nostolla......
0   +1 +2
 
NYSV 15.06.2004
Skitat toimii aika jännästi, mut hyvin. Muuten tää on aika laiskaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 16.06.2004
Kyllä tämä ihan asiallisesti toimii, mutta jotenkin tuohon jäi jotain kaipaamaan. Lauluun ehkä enemmän rähinää. Ei sillä etteikö tämä olisi hyvä esitys mikserin keskitasoon nähden.

Soundipuolella rummuissa olis ehkä saanut olla enemmänkin sitä yläpäätä... Paitsi pelleissä ne kyllä kuului mutta muut kannut tuppasivat jäämään piiloon. Täytyy tosin tunnustaa että kuuntelin duunikajareilla jota ei ole mitään huippuhifiä.

UUUuu-uu -taustalaulut ois saaneet olla pikkasen kovemmallakin.

Täytyy tsekkailla noita teidän muitakin biisejä jos niistä olis joku enemmän mieleen.
0   +1 +2
 
7
phuuskon 16.06.2004
Soitto kulkee ihan mallikkaasti. Vähän oli minun makuuni liian erilaisia soundeja kitaroissa osien välillä. Biisinä ihan kelpoa kamaa, hieman tiukempaa otetta ja pikkuisen lisää tempoa jäin kaipaamaan.
0   +1 +2