Dream Time(orginal edit)

Waterproof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
DA Neva 27.07.2004
Tosi hyvät melodiat löytyy. Pitäis vaan saada hieman voimakkaammalle kaikkia ääniä. Muuten kuulostais olevan kutakuinkin tasapainossa. Hyvää työtä kuitenkin kun hioo hieman
0   +1 +2
 
8
Heat Radius 17.07.2004
Ei ihan niin hyvä kun Blue land mutta kyllä tätä kuntelee ihan hyvillä mielin!
Pitäis varmaan itekin alkaa panostaa ton melodic trancen tekoon enemmän... Hmm... Fanitan.. =D
0   +1 +2
 
8
mr. J 09.06.2004
jees... Telepunkki sanoikin jo aika paljon mitä kannattais hioa.. alku on aika pitkä siis ennen kuin melodia alkaa. melodiat ovat ihan hyvät eikä saundi puolella ole paljoakaan valittamista. ja rakennekkin tuntuu toimivan. tämä oli ihan kelpo biisi... :)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 12.06.2004
Jeps... alkaa aika pitkähköllä rakentelulla ja mielestäni tuo bassolinja on toteutettu pikkaisen turhan matalalla soundilla. Soundia saisi mielestäni siis hieman miettiä. Efektit ovat aika mukavia. Melodia on ihan ok, muttei iske mitenkään erityisemmin. Biitin astuessa takaisin peliin kuitenki biisissä on kyllä meininkiä, mutta silti jää hieman vaisuksi tämä esitys omasta mielestäni. Jokatapauksessa ihan kohtuullisen mukavan kuuloinen suoritus. Tuo kiertävä efekti on kyllä hieno. Kannattaisi jotakin padeja koittaa kehitellä vaikka taustalle noihin muuten hieman tyhjiltä kuulostaviin kohtiin. Pikkaisen tiiviimmäksi olisi saanut tätä pakettia myös tiivistää. Joka tapauksessa aika mukava suoritus kyllä. Tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.06.2004
No juu, tässä alku tuntuisi toimivan ihan kohtalaisesti, jonkin verran jää hiomista vielä kuitenkin. Melodiat ok, mutta basson ja melodian kanssa on nyt epäsointua hieman tuossa alkupuolella, muuten kyllä ihan ok. Soundeihin olisi kannattanut panostaa enemmän vielä, elikkä hiontaa vaan. Rummut ok, mutta kick ainakin saisi olla tehokkaampi. Hihatteja voisi olla laidoilla enemmän. Clap-soundia olisi voinut efektoida hieman enemmän. Rakenne tuntuisi olevan ihan hyvin kunnossa, pientä hiomista sieltä täältä kaipaisi, muuten hyvä. Efektejä voisi olla hieman enemmän, mutta muuten nekin kohtalaisesti kunnossa. Kaiken kaikkiaan ihan mukavan kuuloinen biisi, mutta jonkin verran olisi vielä parannettavaa.
0   +1 +2