Crying Angel

Waterproof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Heat Radius 17.07.2004
Argh! Tää on kyllä toisteks paras Blue Landin jälkeen! Ihanaa Trancee... Varsinkin toi "Vääristynyt piano" miellytti korvaa kyllä... Tosi rauhoittavaa...
0   +1 +2
 
9
Epica 10.06.2004
Alkaa ihan jees menolla. Rummut vois olla paremmilla sampleilla, kyl nääki menee aika mukavasti. synariffi alussa pannattu ehkä vähän liian oikeelle, vasen jää vähän tyhjäks. Melodiariffist tulee mieleen joku vanha klassikkobiisi jota kuuntelin pienempänä. Hieno juttu. Ihan kivasti tulee toinen layeri tota päämelodiaa. Rumpujen haitsut ja muu basso ylemmäs ni on jo parempi. Tosi jees.
9-
0   +1 +2
 
8
mr. J 09.06.2004
joo... ihan hyvältä kuulosti. biitti jumputtaa hyvin koko biisin ajan. alun melodia tulee mielestäni pikkasen liian korkealta mutta eipä se juuri haittaa. sitten alkaakin piano soolo josta en oikein pitänyt mut hyvä biitti taustalla ni ei sitä ees kunnolla kiinnittänyt huomiota... :) hyvä biisi pienellä parantelulla sais erittäin hyvän kipaleen mutta kyllä se näinkin menee...
0   +1 +2
 
spiritusandasper 12.06.2004
Juu biisin alku on aika hieno. Biittikikkailu ei toimi oikeen tuossa alussa täysin toivotulla tavalla mielestäni. Muutenkin saisi hieman enemmän olla perkussio-osastolla tavaraa. Meininkiä olet jälleen saanut kohtalaisesti luotua biisiin, mutta soundipuoli on hieman hakusessa ja nuo muutamat basaripamaukset kuulostaisivat särkevän hieman. Melodiat ihan jees, mutta jällen jotakin lisäiskevyyttä olisin niihin kaivannut. Pianokohdan idea hyvä, mutta toteutus ei aivan päästä toimivuudeltaan sitä oikeuksiinsa. Kyllä sanoisin että potentiaalia biisissä olisi ja hiukan hinkkaamalla tosiaan voisi aika nautittavaa matskua saada tästä aikaan. Nice Job! :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 10.06.2004
Biisi alkaa ihan hyvin, mutta eniten häiritsi rumpujen tehottomuus. Melodiat tässä ovat ihan hyvän kuuloiset, mutta ainakin melodialinja itsessään kaipaisi tässä hiomista, kuulostaa jotenkin erikoiselta melodialta muihin tämän genren biiseihin, ei oikein iske minuun. Soundejakin voisi parannella vielä, jotkut soundit vähän turhan karkeita. Rummut tässä kaipaisivat parantelua. Kick on liian tehoton, joten nyt se hukkuu turhan paljon muun äänimaailman taakse. Hihattejakin saisi olla enemmän, kuten myös perkussioita. Clap voisi olla enemmän efektoitu. Rakenne tässä tuntui olevan hyvin kunnossa, mutta pientä hiomista kaipaisi sieltä täältä, mutta kyllä se menee hyvin näinkin. Kaiken kaikkiaan ihan hyvän kuuloinen biisi, mutta aika paljon vielä löytyi tästä asioita mitä voisi parannella.
0   +1 +2