Lisa

The Props

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Despair 14.03.2005
Tää jää ihan varmasti päähän ihmisille.Hyvä rokkibiisi.
0   +1 +2
 
8
theplan 17.09.2004
Jaaha, melkein suoraan asiaan! Laulusaundi kuulosti vähän omituiselta!?! Laulajan ääni oli aika kiva, oisin toivonut sen nousevan jotenkin paremmin esille. Kyllähän se tavallaan kuului ja sanatkin erottuivat, mutta jotain siinä oli pielessä!?! Ehkä se, että se taisi olla about kauttaaltaan tuplattu? Kiva bändisaundi kuitenkin, ja mukavia stemmoja. Mutta miksaus on sittenkin vähän turhan tasapaksu... Esimerkiksi soolo ei oikein noussut kunnolla esille. Kiva biisi, vaikkei nyt ehkä karvoja pystyyn nostattava kuitenkaan :)
0   +1 +2
 
9
Salminen 09.07.2004
Samanlaisella hienon rosoisella meiningillä ollaan tässä vähän vanhemmassakin kipaleessa liikkeellä. Tunnelma kappaleessa on yhtä aurinkoinen kuin tuossa uudemmassakin viisussa, samoin laulu ja soitto rullaavat tässäkin mainiosti.

Biisillisestikin tämä toimii erittäin hyvin, mutta selkeästi enemmän kuitenkin omaa korvaani miellytti tuo Manic Minor. Tämäkin on kova, erittäin kova, mutta melodisesti Manic tuntui jotenkin valmiimmalta paketilta. Siitäkin huolimatta eri hieno kipale, joka päätyi kovalevylle asti jatkokuuntelua varten.
0   +1 +2
 
9
hipit 29.07.2004
Saateri. Suomen Props. Tanakkaa tykitystä, hempeää romantiikkaa.
0   +1 +2