Cream Beaver: Susan 4Ever

Love Factory

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Margo Olof 16.03.2024
Täähän on ihan sliippareita ! Eli hyvää siis ! Tosi jees, ja mukava perinteikäs tarinakin. Ja tykkään laulajasta / laulajista ja rummuista ja kitaroista ja kaikesta. Hyvä hyvä !
0   +1 +2
 
7
Averell 13.08.2004
Tää ei oikein napsahtanut samalla tavalla kuin muut tehtaan tuotokset. Punkin piirteet tästä kyllä löytyy, ne mistä en yleensäkään pidä. Laulu on aika kamalaa, eikä tässä ehkä muutenkaan hurraamista ollut. Ei lopussa oikein pysynyt kasassa
0   +1 +2
 
5
sakke-makke 13.08.2004
Kovasti kuulostaa huumorilla purkitetulta biisiltä, ja tää huumoripunkinrokintapainen tauhkaaminen järjettömän karaokemaisella yhteisrääkimisellä ei nyt vain tahdo iskeä sitten millään kuulohermojeni mielihyväytimeen. Miksausjälki on kaiken lisäksi sekavaa ja puuroista kilkatusta ja kohinaa, joten kuulostaa lähinnä treenikämpällä hymy huulessa ja mäyräkoira masussa paukutetulta yhteis-soitantailtaman jälkeiseltä lopputulokselta. Ihan kivaa mut ei silti oikein yhtään iske. Genreä en sinänsä karsasta, tällaista huumorirokin tapaista tulee joskus syrjäkorvalla kuunneltua, mutta tämä renkutus oli pikemminkin väsyttävä kuin sykähdyttävä. Välillä näin. Kiitos nyt kuitenkin tästä sessiosta.
0   +1 +2
 
Mikoleit 13.08.2004
päälimmäisenä tuntemuksena on ehkä se että englannin kieli ei ole taidän vahvin laji, mutta hauskaa tämä on. punkki on aina kivaa ja siinä ei voikaan olla hyvät soundit muuten se ei olisi punkkia ollenkaan.
0   +1 +2