151

Dj Lunatic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
DownByContact 14.06.2005
Ei ole minun mielimusaani, mutta toimii ihan hyvin. Reverb oli ihan hauska "hiljaisemmissa" kohdissa, mutta itse pudottaisin sen heti pois kun alkaa tapahtua, jotta ei veisi liikaa huomiota.
0   +1 +2
 
7
mMunkki 24.03.2005
En hirveesti tanssimusasta perusta jotenka en osaa mitn asiantuntevaa/rakentavaa kommenttia antaa, mut vois kyllä hyvin kuvitella et joku amis vetäis teini dx:llä ympäri toria tätä biisiä luukuttaen.. Oli tää ihan mukavan monipuolinen kuitenkin, mitä nyt oon näitä tän genren biisejä kuullu... Hyvät siitä!
0   +1 +2
 
8
Outset 14.09.2004
Jeh, basari vähän liian 909 ja kolkko, sais olla ruutia lisää. Clap on hyvä, tosin vähän kliseinen ja reverbi on vähän perusreverb... hihatkin groovaa kivasti ja biitti on kyllä muutenkin ihan toimiva. :) Melodiat on hyvät, aika eurotrancemaiset, saundit vaan kaipailisi hiontaa.. paistaa kyllä softan saundi liian paljoo läpi :/ Ehkä tuo shaker tai marakassi mikälie, korostuu hiukan liikaa muihin rumpuihin nähden. Soundeihin lisää efektointia ja tehoa, miksaukseen myös puhtautta. Yleisbalanssista pitäis saada vähän voimakkaamman.. eli paksumpia soundeja kaivattais myös. Hyvin on peruselementit hallussa kyllä, lisää vaan omia jippoja ja tarkkuutta miksauksiin sun muihin. Rakenne on ihan kunnossa, hieman ehkä tökkivä jossain kohtia mutta kuuntelee ihan mielellään. :) Samaa rataa vaan!
0   +1 +2
 
8
silence 26.08.2004
ihan toimiva, mutta äänen laatu ei kovin hyvä? sama vika kun itellä.... Mutta siitä on vaan yx suunta! ;-)
0   +1 +2
 
8
cj.6 10.07.2004
joo ihan menevä kappale...äänet ei ollu mikkää kauhee hyvät...biisin rakenne toimii ihan mukavasti...basso tulee ihan hyvin paitsi alussa se tökkii vähän...rummut ihan kohtalaiset,clap oli ihan hyvä...biisin melodia on ihan hyvä :)
melodia on vähän erilainen lopus ja se on hyvä...tos 2 minuuuti kohdal toi basso on ihan hyvä ja lähtee taas kunnon trance meininkiin...fillit oli ihan sopuset...niihin olis viä voinu panostaa jonkin verran...biisi on muutenkin sopivan pituinen...voisin tehd tost joskus remixin :)
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 09.08.2004
Hyvät rytmit oot biisiis saanut ja tuo melodia on hienon kuulonen. Vielä tosiaan jotain hiomista vaatis tää biitti, mutta ihan hieno näinkin. Ehkä vähän lisää jotain muita melodioita ton pää saundin lisäksi joka aika vahvasti on esillä tuossa.
0   +1 +2
 
8
^=JuSa=^ 15.07.2004
Jooh ihan kiva kipale...Tykkäsin :D
0   +1 +2