Where Light And Shadow Collide

Avathar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

jasca 10.02.2006
toi leffan pätkä sopi tohon alkuun
0   +1 +2
 
10
Curufinwe 02.09.2005
Alku lähtee siis todellakin pätkällä kuninkaan paluuta, ja kohta on taistelu minas tirithissä. Muistan tarkalleen tuon kohdan kun nazguleja lentää ja gandalf huutaa... Ja sitten lähtee. Aivan perkeleen vihainen laulu. Ja muutenkin todella synkkää. Ei iske ihan yhtähyvin kun muut teidän biisit. Mutta hyvä kumminkin.
0   +1 +2
 
9
GREV 23.11.2004
Mahtipontisella menolla jatkuu...

Ei eronnut juuri muista biiseistä, mutta jotenkin, tämä oli hieman sekavampi biisi, joten siinä mielessä mentiin hieman miinuksen puolelle.

Mutta yleisesti ottaen tämä jatkoi sitä linjaa mitä bändiltä on tottunut kuulemaan, eli täyden tunnustuksen edelleen Avathar saa
0   +1 +2
 
8
Zero the Hero 17.10.2004
En tykänny tuosta leffan pätkästä tuossa alussa, mutta biisi oli hyvä.
Äijät osaa kyllä soittaa hyvin. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
10
Darchik 11.10.2004
ihan pirun hyvä biisi. omasta mielestä alku on hyvä ja sopii tähän biisiin.
0   +1 +2
 
10
moon shadow 31.08.2004
Helvetin hyvä ja hieno biisi=)
tuo sormusten herra lainaus sopi kuin nyrkki silmään ja se antoi mukavan potkun biisille=)
0   +1 +2
 
10
Froste 22.08.2004
loistavaa, loistavaa. olette saaneet juuri oikean määrän melodiaa ja brutaalisuutta yhdistettyä. kaikin puolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
Jumalauta!

Nyt äkkiä tarjoamaan lahjoja seuraavaan fantasiaelokuvaan hollywoodiin...! Taisi olla inspiraationa Tolkien ja elokuvat, kun taustalta kuuluu nazgulien pelottavien lentävien örmyjen kirkunaa ja olin kuulevinani sanan Gondor.

Alusta alkaen vei mukaan oopperaulinoilla mukanaan täysin. Upea teos, josta löytyi mukana omaperäisyyttä enemmän kuin kiitettävästi, mikä on melko harvinaista fantsumetallille. Rummutkin kuulostivat messeviltä ja soittimet erottuivat toisistaan.

Sanisinko, että levytyssopimus on demon postitukseen kuluvan ajan päässä. Avatharista tulemme vielä kuulemaan muunakin kuin mikserin legendana.
0   +1 +2
 
10
BlackSmith 19.08.2004
ei perkeleen perkele.. hyvää matskuu! samaan malliin vaan.. kympin paikka! \,,/ laulu on sitä mitä pitää ollakkin!
0   +1 +2
 
9
darcasis 05.08.2004
Alku oli ihan ku jonku Taru Sormusten Herrasta leffan pätkä. Raakaa ja brutaalia josta minä pidän. Ihan helvetin hyvää itse asiassa. Saunditkin on melko hyvin kohdillaan.
0   +1 +2
 
10
Pakanahaltija 06.08.2004
Joo tais olla sormusten herrasta toi alku
Ja sit lähtee... voi vittu mä pidän tosta laulusta ja musiikki ja koska oma lempi genre on Viking black metal ni rupes kyl siitä rinnassa olevasta möykystä puristamaan
(Ihan positiivisessa mielessä)
Ja musiikissa on aina jotain kätsii (uusia partteja) mikä on hyvä asia että mittaisen tämän biisin jaksaa kuunnella lopuun innostuksen lopahtamatta
Saundit ovat hyvät ja varsinkin kohdat missä "hoilaaminen" somistautuu laulun antiin ovat onnistuneet ja sopivat biisiin täydellisesti
Tais tulla ensimmäinen kymppi minkä ananans
Ja jatkakaa samaan malliin sillä moni teistä oppia ottakoon
0   +1 +2
 
9
Ocky Vlakdow 06.08.2004
Jeah.. Alusta påäsi hyviin fiiliksiin ja odotin koko ajan että millainen musa sieltä lähtee tulemaan! Ja hyvältähän se bisiikin kuullosti.. Saundit oli hyvät ja biisi sellasta perus avatharia... Joka on tietysti hyvä homma.. Witch kingin Örinä kuullostaa tosi hyvältä!
0   +1 +2
 
10
dudu 10.08.2004
Alku oli maino ja luaulu on tosi hyvä. kyl tää 10 ansaitsee
0   +1 +2
 
10
A. Narkissos 10.08.2004
Tää on tosi kova biisi! Laulusta tuli välillä mieleen varg vikernes(ihan positiivisessa mielessä). Musiikissa oli tosi hyvin tunnelmaa vaikka tää onkin tällästä black metal vaikutteist. Tosin en väitä että black metallissa ei tunnelmaa olisi mutta se on välillä aina vähän sellasta ja sellasta, you know? Voisi sanoa että biisi on blackin ja fantasyn sekotus. Siis täs on oikeest ihan mahtava meininki. Melkein voin kuvitella jo olevani itse taistelukentällä tai ainakin katsella sinne. Ja se ei johdu pelkästään tosta leffan samplesta tossa alussa. Nyt saitte kyllä uuden fanin! :D
0   +1 +2
 
Infernal Fear 12.08.2004
Mahtavan eeppinen tunnelma tästä ainakin välittyy. Melodiat toimivia ja kuljettaa jatkuvasti biisiä eteenpäin. Laulut erittäin raa'at. Toimii! Omassa genressään parasta antia mitä olen mikserissä kuullut, ehdottomasti. Pituuttakin on kappaleelle kertunut aika mukavasti, jolloin päästään toddelisen mahtieepoksen tunnelmiin. Niin, ja puhtaat lauluosuudet kruunaavat jo muuten onnistuneen biisin. Rok!
0   +1 +2