Tau Ceti

Vanha Tukkoinen Roina

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
MÖLLER 13.02.2005
onko irkkumeininki. minusta toimii. hyvä biisi. kitarat soi nätisti.
sähkiksen soudi täydentää hyvin akustisia. pitkäveteinenkö? no ei varmasti.
0   +1 +2
 
6
odkid 09.08.2004
Kuulosti ihan sellaselta mitä isäni soittelee kitaralla. Huonosti oli joo nauhoitettu, mutta se ei ollut se mikä häiritsi. Aika yksitoikkoinen ja mitäänsanomaton, tää bändi vois soittaa jossain skottipubissa sellasena housebandina 5 kertaa viikossa. Olihan siellä kaikkia musiikillisia kikkoja/ juttuja ja... ei vaan sytyttänyt.
0   +1 +2
 
8
jmm 11.08.2004
Hyvää kitarointia. Huonosti on tosiaan nauhoitettu niin kuin artisti asian esitti. Ei tästä oikeen osaa muuta sanoa, kuin että kitaristi osaa hommansa ja biisi on sellainen kohtalaisen mitäänsanomaton rallatus. Hyvästä kitaroinnista ysi, biisistä seiska niin eiköhän kasi ole suht´koht kohdillaan.
0   +1 +2
 
7
zood 11.08.2004
Vähän kuullosti tukkoiselta tosiaan tämä teos, ääni oli suht samea. Vaikka ylämaatunnelmasta yleensä pidänkin jotenkin tästä puuttui jotain, nuo rummut sen ehkä tekee, ne vetää sellasta perusbiittiä vaikka mielestäni tähän ehkä sopisi ehkä sellanen irlantilaisille tyypillinen rytmi, se toisi vähän enemmän ryhtiä tähän, nyt tämä jäi jotenkin löysäksi, teknisesti ihan kiva mutta tunnelma jäi johonkin vaikka vähän tollanen tuhnunen nauhotus tähän sopiikin.
0   +1 +2
 
7
Mikoleit 11.08.2004
kiva soundi tossa akkarissa. piisinä aika tylsä... minun makuuni... mutta minä olenkin vain hieman tyhmä poppari joka ei ymmärrä monimutkaisemman musiikin päälle mitään.
0   +1 +2
 
Apollo 11.08.2004
Toi alku ois pitäny soittaa jollain harpsicordilla tai luutulla :P Hauska melodia. Johonkin leffaan varmasti sopisi. kone rumpusoundit kyllä tuhos hauskan kitara kikkailun osaltaan...

-D.Art / PL -
0   +1 +2