500 Camels

Solar Syndicate

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Dj Syphilis 06.04.2005
Hienolta kuulostaa! Mahtipontista ja eeppistä mutta samalla viidakkoamfetamiinistä. Viidakko tosin on kuivunut jo satoja vuosia sitten ja lehtien välissä puikkelehtiminen on vaihtunut hiekassa piehtarointiin... :)
0   +1 +2
 
Drakmin 01.09.2004
Taas loistavan kuuloista settiä, nimenomaan soundeiltaan. Rummut ja bassot jyräävät hyvin sotkeutumatta silti toisiinsa. Tällaisissa itämaisissa biiseissa on turha puhua ikimuistoisista melodioista, eikai niitä voi tehdä edes kuin muutamaa erilaista ;D Huilut ovat hyvän kuuloisia, enkä tarkoita hyvällä aitoa. Tuollainen tekohuilu sopii hyvin noihin industrial rumpuihin. Tässä on omituinen scifi-egypti meininki, vaikea kuvailla.
0   +1 +2
 
9
odkid 20.08.2004
Jossain Egyptin gizassa ollaan syntikoiden kanssa jamittelemassa. Salaisen mystiikkajärjestön tyypit katsoo tuolta hiekkakuopan reunalta tätä tapahtumaa, ja on tuiman näköisiä synkissä mietteissään. Sellasia mielikuvia tuli. Erittäin hyvä kokonaisuus, eikun seuraavan Matrix-tyyppisen elokuvan soundtrackille..
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 17.08.2004
"Omaperäistä etnobigbeatia teollisilla höysteillä"... Enpä olis paremmin osannu artikuloida... on kyllä aika mahtavaa pauketta... Ethnic-Industrialia.. Toi huilu vai mikä se nyt oli (en muista ton nimee) on kyllä aivan mainio ja nimivalinta on ihan ässä! ;D
Ei särje ja muutenkin kaikki tosi hyvin kasassa...
Yschi!
0   +1 +2