Näänkö valon?

Ruotomieli-

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Joneski 09.11.2005
Oi, kylläpä rock'n roll raikaa! Hienoa soitantaa ja kovat sävelet särähtää nätein soundein. Kuulostaan niin erikoiselta kun sieltä lähteekin suomalaista laulua, mutta mikäpä ettei. Sillähän se lähteekin parhaalla tunteella.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 25.05.2005
Melkoisia jättiläisiä nää teidän rallit, mutta mielenkiinto pysyy aivan kybällä koko biisin. En pidä yleensä suomeksi lauletusta rockista mutta te taidatte tehdä poikkeuksen. Näin tinkimättömätöntä rock'n rollia en ole kuullut sitten tehosekoittimen suomeksi. Teillä on kyllä tosi kova soitto taito ja biisi nikkarille täytyy nostaa hattua. On melkoinen ihme kun tämä ei ole tullut radiossa tai julkisissa viestintä vehkeissä vastaan, ainakin tämä bändi olisi julkisuutensa ansainnut. Aivan loistava tatsi musiikkiin teillä jätkät!
0   +1 +2
 
8
Praelude 09.09.2004
Kasi tästä tipahtaa. Älyttömän hyvin soitettu hyvällä rokkimeiningillä. Biisi on aika pitkä, instrumentaalia on paljon. Lyriikassa oleva juttu voisi kuulostaa eheämmältä, jos biisiä vähän tiivistäisi, mutta makuasiahan se on. Jos rokkaus on pääasia, niin hyvä näin.
0   +1 +2