Surplus

Jp Kristian

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Rion 15.10.2002
Kuullosti kyllä aika köyhältä...lisää mausteita kehiin vaan niin hyvä tulee...Näköjään omistat rm1x:n, minä myös! Käy tsekkaas mun tuotantoa jos kiinnostaa! Ps..käytätkö yamahaa reason 2.0:n kanssa?!?
0   +1 +2
 
7
SLK 14.10.2002
Hand clap oli liian kovalla ja bassari taas liian hiljaisella tai ponneton. Rakenne aika sekava. Minuutin paikkeilla oleva lead ei osunut ihan tahtiin mutta 1:30 jälkeen se osui. Crashit jotenkin sumeat. Sitten loppua kohden pelkät rummut ja lead kuulosti melko laihalta. Lisää täytettä. Mutta ideaa tässäkin on. Kaikenlaista viilausta niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
lambjo 14.10.2002
Joo vokaalit voi olla jostain ejaystäkin muokattu, ko ei niitä vokaaleita mistään saa niin voipi olla että olen joutunut lainaamaan siitä.Muuten ei oo mitään tekemistä ejay kanssa, EIKÄ tuu olemaan.Hyviä vokaaleita otetaan vastaan!(jos saa)
0   +1 +2
 
6
Trace 13.10.2002
Aika pitkäveteinen. Melodia on ihan mukavan kuulonen. Jotain efektejä sais olla enemmän ja kickkiin enemmän jytyä! Ja vokaali hyi kauhee ota pois! ja sano jos oon väärässä, mutta oli ejay ääniä tai jotain muuta joka kuulostaa tosi tutulta. Sori ei oikeen iskeny pakko antaa kutonen, mutta kyllä se siitä!
0   +1 +2