Flying Without Wings

Speed Freek

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Immunity DBL 20.07.2014
hyvää settiä !

tuli kuunneltua top 40 elektronista listaa ja tämä on ehdottomasti paras trance kappale :D
0   +1 +2
 
DJ Smash 27.02.2008
Kappale on minusta äärimmäisen vahvasti tuotettu, ainoana miinuksena omasta mieelstä se, että ehkä hiukan enemmän munaa kiksuun olisi täytynyt saada, mutta se nyt on pientä näinkin hyvässä tuotannossa. Melodiat ovat haikeita, pianot tuovat ihanan fiiliksen pääkoppaan. Ei siinä mitään, upeaa nostattavaa trancea :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 12.04.2005
Hyvä Speed :) Jes... täysillä mentiin... Aivan helkkarin loistava tuotos! Aivan erinomainen kokonaisrakenne jossa melodia, base, efektit, piano on vedetty oikeaan paikkaan oikeaan aikaa. Jeah! Todella maukkaan kuulloista.
Sisääntulo / intro... sen valuttaminen koko hässäkkään sisään tapahtuu erittäin sujuvasti.
Nousukiito tehdään normaalisti vauhdissa 280 km/h jotta saadaan pulkka ylös, mutta Speed Freek teki ylösvedon jo 150 vauhdissa. 2:15 pianon sisäänheitto ja taustat aivan upeeta. Ei tarvitse mennä kuin minuutti eteenpäin niin räjähtää ! Jeh... ja hallitusti. Show on alkanut ! Tää kaveri pitää biisin hallussa niin tuotannollisesti kuin loppuviimex toteutuksessa. Tässä todella lennetään ilman siipiä.... ja helvetin kovaa ja korkealla. Ja pysytään ilmassa ! Alas tultiin pakkolaskulla... Liian nopeasti. Pieni lisävenytys kohti kiitorataa???

Tämä tuotos tarvitsee välitöntä julkisuutta valtaväesölle edes klubi rintamalle. Voisinko saada luvan edesauttaa tässä casessa?

(se siitä teknisestä arvostelusta, en päässyt niin pitkälle...) D;

Loistava biisi ja erinomaisesti tuotettu :) THNX !
0   +1 +2
 
10
Rites 01.03.2005
Taas loistava vedätys. Kun tämän ja kaikki aiemmat jne. kokoaa yhteen, kyseessä on hittilevy.
0   +1 +2
 
9
vilpu 15.02.2005
voihan hirvi. Ihan mahtava ralli. Tätä meikän pitää saada kuunnella kun tekee treeniä. Tästä saa energiaa! Melodia on kertakaikkiaan ihana. Tämä sai mun ajatukset pois ihan kaikesta muusta ja vei mukanaan. syvällistä analyysiä en osaa kyllä antaa mutta tuleepaha sanottua ees jotaki;)
0   +1 +2
 
9
protec 07.12.2004
Kerrassaan kaunista trancea....Tämmöst mä oon aaaiiina halunnu. (huuliveikot läppä, jos joku muistaa :D )
Ei ole mitään sanottavaa. tässä on jo kaikki kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Mike H 04.12.2004
Jeps, eli ihan mukavan kuullosta tavaraa. Kick potkii ihan hyvin, hihatteja olisi saanut olla enemmän, mutta toimii ihan hyvin näinkin. Clap- soundi tuntuisi olevan myös ihan kohdallaan. Kappaleen soundefekteistä pidän myös erittäin paljon. Pad olisi mielestäni saanut olla vähän massiivisempi. Ja pianosta rapsahtaa plussaa! Nosto lähtee ihan mukavasti ja kivalla filtterillä tuossa 2:47 ajassa ja siitä mukavasti eteenpäin. Enemmän olisin odottanut tuohon nostoon pientä tauko kohtaa, mutta kyllähän se näinkin toimii erittäin hyvin. Rakenne tuppaa olemaan kyllä ihan kohdallaan. Melodioita tässä on mieleeni todlla mukavasti. Tämä kyllä isee meikäläiseen! Tämmösellä luulis pikkuhiljaa lohkeavan jostain päin levytys-sopimusta.
Kokonaisuudessaan tämä oli todella mukava kappale. Enemmän tälläistä.
Ja tämä nyt tuo ainakin mieleen a98:n musiikin. Enemmän kun tuo N1 musiikki. Loistavaa!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 26.11.2004
Hmmm! Hienoa löytää lisää taitavia trance-artisteja. Kappaleessa on upeita bassolinjoja ja taitavasti maalailtuja melodioita. Piano melodia on loistava, mutta vähän alun jälkeen soittaa liian kovaa ja terävästi, ainakin silloin kun se soittaa yksinään. Taitaa olla ainut miinus muuten hemmetin loistavasti toteutetussa menokappaleessa. Bassoraitaa on kyllä pakko ylistää menevän tikistävästä sähkö-äänestä, joka on samalla sopivan hapokas. Biisissä on muutenkin hemmetin hienoja pyyhkäisyefektejä ja efektit on muutenkin todella toimivaa sorttia. Myöhemmät sahat biisissä on todella upeita ja melodia on varsin mieleenpainuva. Junnaus breikki tekee myös biisille hyvää, vaikka ei biisin melodiaan voi kyllä kyllästyä. Upeita sointuja ja filtteröinnit ovat loistavaa antia. Millähän ohjelmalla herra on saanut tehtyä näin upeankuuloista jälkeä? Ainiin voinhan mä nyt luntata tuolta laidasta;) 10. Pitää kuunnella lisää näitä muitakin=)
0   +1 +2
 
10
Avara 20.10.2004
Joooo, ihan tajuttoman hyvä pläjäys! pitkästä aikaa löysin mikseristä jotain todella hyvää trancea..
0   +1 +2
 
hullumies 20.10.2004
aika tajutont äijjä on paras...ja muuta...
0   +1 +2
 
10
digeon 16.10.2004
alku alkaaa perus speed freeekilllä eli kunnon kamaaa....hyvät saundit ja rummut ja hianot filtteröinnit...toi syna saundi on ihan pirun hyvä...tos 2 minsa kohdal alkaaa hyvät padit ja piano nousee koko aja kovemmax ja piano ääni on hyvä ja melodialtaaa tosi hyvä...ja sit nousee toi liidi mikä on hyvä...toi biitti potkii muuten ihan pirun hyvin ja biisi on muutenkin erinomainen, miksaukset kunnossa ja rakenne ...selvä kymppi
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 09.10.2004
Upeaa melodiaa kuten muutenkin kaikki biisit mitä olen kuullut sulta. Kick osasta olisin toivonut hiukan jämerämpää mutta loistavaa tuotosta tämä on tämmöisenäänkin. Tuo piano joka oli tuossa yhessä kohassa kuulosti todella upealta. Loistava biisi kaiken kaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 06.10.2004
Kyllä on taas hienoa menoa, alku toimii hienosti aina taukokohtaan asti, hienoja soundeja on mukana ja bassolinja on muhkea, ehkä hieman liiankin, mutta ainakin se korostaa tuota melodialinjaa hyvin ja sopii mukaan. Tauko toimii hienosti, hyvä padi, mutta piano kuulostaa aika vähän efektoidulta, enemmän kirkkautta olisi siinä myös saanut olla. Leadi nousee hyvin esiin, mutta siinä on ehkä hieman liikaa detunea, ainakin sen huomaa tuossa nostokohdassa. Soundit ovat kyllä melodioiden osalta hyvin kunnossa. Rummut toimivat tuttuun tyyliin. Kick on ehkä hieman liian "litteä" että olisi saanut olla vähän enemmän sitä bassotaajuutta ja hieman vähemmän ylempiä taajuuksia, mutta kyllähän se tässä hyvin toimii näinkin. Muuten rummut ovatkin kiitettävää tasoa, hyvät hihatit ja perkussiot. Breakbiitti toisen tauon kohdalla ei ehkä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta hyvää fiilistä siinäkin. Rakenne toimii, hyvin on biisi kasattu ja selkeä eteneminen kuuluu. Kokonaisuudessaan taas hieno ja hyvän kuuloinen biisi, jossa riittää menoa ja tunnelmaa.
0   +1 +2
 
10
TheVille 05.10.2004
Fuck the lofi; piti imuroida koneelle että voi arvostella. Hyvin alkaa kehittymään soundi omalla melodisella otteellaan. Kaikki tuntuu olevan varsin hyvin balanssissa ja kickit sun muut sieltä hyvin on saatu esiin. Itsellä tahtoo aina lussahdella johonkin... Jesh, tosiaan hyvin speedfreekmäinen suvanto parin minuutin kohdalla. Hyvä melodia mutta piano oli mielestäni parin desiipelin verran (lue; ihan vähän) liian kovalla. Supersahasoundi on tavanomainen mutta raikas.. nojaa, eipä siitä taida enää nykypäivänä paljon uusia versioita kuullakaan. Kyllä tätä vois huoletta ibizalla kuunnella ja hyvin sopisi joukkoon. Tykkäsin erityisesti muutamista efektoiduista breikeistä siellä täällä.
0   +1 +2
 
9
Flinck 04.10.2004
Lähtee käyntiin ihan mukavasti vähän kevyemmällä bassolla mikä antaa jo ihan kivan tunnelman mutta sitten pääsee jo vähän enemmän makuun kun toinen basso alkaa rullaamaan mukana. Eka melodia toimii ihan mukavasti. Piano kuulostaa ihan mukavalta mutta ei kyllä vielä hirveesti mua ainakaan innosta, mutta sitte päästäänki jo vauhtiin.. päämelodia tuntuu olevan ainakin kunnossa, toimii. Tykkäsin tosta kohasta miten taas lähtee stringien kanssa menemään noiden breakbeattien jälkeen, kuulostaa tosi hyvältä. Tää on kyllä todella menevää melodista trancea, tämmöstä sitä nykyään soitellaan aika paljo, voisit kokeilla lähettää sinne giorgio ponticellille jos vaikka soittelis frequenciesissä, veikkaan että vois tykätä. Lyhyenä toi kaikki äskeinen.. lähempäny 10 ku 9 :) .
0   +1 +2
 
9
DjLime 04.10.2004
Näitä lofi arvosteluita on vaikea tehdä. Kuitenkin tästäkin kuulee jo ihan selvästi miten hyvät melodiat tässä on. Ehkäpä tuohon pääliidiin kaipaisi enemmän voimaa ja kuuluvuutta. Ja kyllä tuon bassolinjan kanssa kannatti taistella, se kuulostaa hyvältä. Soundillisesti muutenkin koko biisi ihan kunnossa. Jotenkin tässä on mielestäni selvää kehitystä aikaisemmista biiseistä. Yleinen tunnelma on koko ajan hyvänlaatuinen. Breikki kohta on vähän aluksi ovelan kuuloinen, mutta toimii ihan tarpeeksi. Ihan toimiva kokonaisuus kaikinpuolin. Jotain kuitenkin puuttuu, siksi vain yhdeksän.. liekö tämä lofi kuuntelu verottanut. Täytyy palata arvosteleemaan uudellee kun hifi taas toimii. Tiedä vaikka arvosanakin nousisi.
0   +1 +2
 
9
juhku 04.10.2004
pakkohan tää oli koneelle ladata että kuulis jotain ku toi hifi ny ei sattunu toimiin niin ku pitäs.. Hyvinkin perinteistä SpeedFreekkiä toi kahden minuutin kohdalla oleva 'Tum hiljennys, Tum Melodia nousee Tum biisi lähtee käyntiin' löytyy varmasti jokaisesta biisistäsi! :) Melodiat on hienon kuuloisia. ihan niinkuin kaikissa muissakin biiseissäsi. Mutta tässä biisissä oli kyllä sitä jotain uuttakin... jeesh.. Lyhyesti sanottuna: Hyvä biisi ihan niinkun sun muutkin biisit!! :)
0   +1 +2
 
9
Protush 04.10.2004
tähän alkuun heti että kuuntelin biisin kuulokkeilla ja lofilla (mikserin peilipalvelimen takia) joten biisiä on todella vaikea arvostella mutta eiköhän tuo onnistu kun hifi taas toimii:) tällaisenaan biisi kuullostaa hyvin miksatulta perustrancelta enkä mä ainakaan huomannu basslinessä mitään vikaa mut käyn heittään arvosanan vasta ku hifi taas tomii..
0   +1 +2