Devil

Hans

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ahven 12.11.2004
Omaperäinen laulu on. Jousi tekee hyvän melankolisen säväyksen ja täyttää äänimaisemaa, muuten olisi turhan kolkko. Minua eivät nuo laulun efektoinnit niinkään häiritse, ja muutenkin välillä hieman nuotin vierestä menevät sanojen painotukset tekevät tästä vain enemmän kertomuksellisen. Nykyajan trubaduuri, ehkä. Komppikitarassa oli tainnut mennä raita vähän väärälle offsetille, kun se tuntui kokoajan laahaavan, soitollisesti tässä oli kyllä kaikki kunnossa. Kellojen lisäksi olisi sopinut vielä ukkosmyrsky äänitehosteeksi.
0   +1 +2
 
7
Cranky 10.11.2004
Lauluissa on liikaa efektiä alussa. Ääntämistä voisi vähän petrata paikka paikoin. Odotin tässä että koska se räjähdys tulee tässä, kun tää kuulosti introlta tää koko biisi. Editoinnissa pari kömmähdystä kun kitarariffi ikäänkuin "katkesi" tai "laahasi". Tää on ihan toimivaa mutta tarvis mun mielestä jotain muutakin, ettei kuulosta nini puuduttavalta. Tästä kannattaisi rakennella jotain. Ihan käyttökelpoista matskua.
0   +1 +2
 
Kukkonen 08.11.2004
*Kommenttirinki* Ääh, moneskohan rokkibiisi... :) Lauluista en meinannut saada selvää alkupuolella ja lausuminen hieman takerteli, mutta ei pahasti. Soitto tasapaksua ja varmasti rokkia kuuntelemattomalle aika normaalia kauraa eli säväytä, mutta ei kyllä luotaankaan heti työnnä. Taustajouset mukava lisä muuten niin tavanomaiseen biisiin.
0   +1 +2
 
doku 08.11.2004
ei mun tyylistä sit ollenkaan..koitampa silti kommentoida..

jees,,eli lyriikat jäävät liikaa taustan peittoon,,kovemmalle saisi laittaa hiukan
en kyllä osaa oikeen sanoa tästä mitään.. hyvä soittotaito ja sillee..

keskilinjan biisi..
0   +1 +2
 
napsikas 08.11.2004
Instruna toimisi ehkä paremmin. Laulusta ei tajua mitään muuta kuin lallatuksen.... Alku on kiva, mutta biisi on ehkä vähän toistokas. Kuulostaa kyllä hyvältä (siis laulua lukuunottamatta).
0   +1 +2
 
6
MusaPoju 07.11.2004
Paha on hyvä tie ja hyvä on hyvempi mutta valitsen pahuuden.... Joou Joou Daaadaadadaaa
Aika omituinen biisi.
0   +1 +2
 
Vincent 06.11.2004
Hyvin kaunis kappale. Solistin ääni kuulostaa jotenki tunkkaselta ... ? Äänitys mennyt pieleen? Ihme efekteillä kikkailua. Noh.. Ei se kappaletta tuhoa. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
7
PilgriMage 06.11.2004
Jooh, idea ihan kiva, mutta vähän vähemmän efektointia lauluun ja sit ku laulu osuis vielä nuottiinsa kunnolla niin vois mennä kelpo biisistä.
0   +1 +2
 
9
tomign 05.11.2004
odotan et koska biisi lähtee käyntiin....hämäävää...tää oli hyvä...odotin jotain enkä saanut...eli siitä ysi...hyvä tsipale...
0   +1 +2