Deep in you feat. Maria Ylipää

Marison

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
gordonsininen 20.07.2007
Jos deep house on tätä ni pitääpä vaihtaa alaa ;) nojoo, mutta siis todella hyvän kuulosta, erityisesti kosketinkikkailut ja vokaalit. Pitää varmaan loppuyö viettää muiden biisien parissa..
0   +1 +2
 
10
0tukka 04.07.2005
Tosiaan vielä, jos sopii ottaisin tän ens keikalle (6 päivä) soittoon...?
0   +1 +2
 
10
0tukka 04.07.2005
Ei hitto... On pakko käydä kuuntelemassa taas.... Mietityttää miten syvään harmoniaan täytyy ihmisen mennä että tuottaa tällaista soundia. Meditoitko kenties? Vai levitoit? Jälkimmäisen olotilan tän raidan kuunteleminen ainakin aiheuttaa...
0   +1 +2
 
10
Frostbite 30.05.2005
Tää on niin kuningasbiisi! On ollut koneellani jo jonkin aikaa, mutta nyt ajattelin antaa palautetta tästä.

Vokaalit ovat älyttömän hienot. Tykkään tosta voimakkaasta delaysta/muusta efektoinnista niissä. Lisäksi rummut groovaa mahtavasti ja bassline kruunaa koko komeuden mukavalla kumeudellaan.

Sitten vielä wurlitzeri siihen päälle sekoittamaan pakka lopullisesti. Tästä jää jokseenkin syksyinen fiilis harmaudessaan. En keksi mitään moitittavaa tästä. Tämä biisi vei minut mennessää jo ensimmäisellä kuuntelukerralla ja jaksaa aina olla "tuore", vaikka kovassa soitossa onkin ollut.

Tämä biisi on todellakin minun mikserin top5:ssa. LISÄÄ TÄTÄ!
0   +1 +2
 
10
0tukka 02.05.2005
Mitä tällainen enää mikserissä tekee?
0   +1 +2
 
10
-CSPR- 15.02.2005
laulajan ääni herätti heti mielenkiinnon. kaunis ja voimakas ääni. hienosti efektoituna. koskettimet/syntikka toimii loistavasti. tälläsitä voisin harkita jopa itse kuutelevan enemmänkin. hyvää tunnelmointia ja biisi kasvaa hienosti hiljalleen koko loistoonsa, taitaa tulla ensimmäinen kymmpi arvosanaksi konemusalle minkä annan
0   +1 +2
 
7
Foto 13.02.2005
Ihan hyviä maailmoja oli maalailtu. Miksei tämmönen vois pyöriä jossain Prahan luolassa, jossa skannerit pyörittää valomerta päiden yläpuolella.
0   +1 +2
 
7
ylkky 30.01.2005
ei minun musiikkimakua lähelläkään mut ihan kuunneltava jumputus
0   +1 +2
 
9
Hamsuneiti 24.12.2004
Tää oli ihan ok. Aamuun sopi. Erinomaisesti. Kiitos tästä. Maria Ylipään lauluosuudet iski aika mukavasti tajuntaan. Biitti oli letkee, ja muutenki tää oli helppo kuunneltava. Vaikka mä enemmän tykkään rockista, tää oli (anteex KB lainaan vähän sua) "tosi loistavaa rytmittelyä höystettynä herkullisen kuuloisilla vokaaleilla. Ei voi sanoo muuta kuin hyvä hyvä hyvä hyvä ja hyvä!!!
0   +1 +2
 
10
KB 22.12.2004
Onpas hyvin groovaava biisi! Tosi loistavaa rytmittelyä höystettynä herkullisen kuulosilla vokaaleilla. Wurlitzeri on hyvän kuulonen kaikkine efekteineen ja rumpuosasto on tosi groove! Muutenkin pehmeä soundimaailma ja onnistunut miksaus. Eipä tästä mitään moitivaa todellakaan keksi. Loistavaa housea, täys kymppi + fanitus :)
0   +1 +2
 
Marison 17.12.2004
Ei, kyllä täytyy sanoa että tämän biisin keyboardia vetää wurlitzer-kunkku!
0   +1 +2
 
9
veezay 17.12.2004
conayston jokainen kommentti näihin biiseihin on miltei samaa juttua kuin mitä mä olisin todennäköisesti kirjottanut näihin jos mulla ois vaan viitseliäisyyttä (rhodes ollee tämä maaginen pianourku-sana jota tässä haetaan).

ja hyvinpä toimii se. ovela melodia, supershuffletettu ja täydenkuuloinen rytmittelyosasto joka pistää biisin hyppimään niin että on pakko hyppiä ite mukana, korkealla ilmassa aaltoilevia filtteripadeja, tässä on kaikki.

mutta enhän mä siitä mihinkään pääse että aina on biiseissä jotain joka jää aina häiritsemään enemmän tai vähemmän. tuossa just ennen 1:30 tuli tuo fiilis että aah, nyt lähtee joku erittäin ihana biitti soimaan ja pääsee jammaamaan. pääsinkin, mutta se ei soinutkaan ihan niin kovaa kun luulin, kuulosti kuin basari olis ollu jotenkin arka, soi jostain kellarista eikä uskalla näyttää kynsiään. tuli vähän hölmistynyt olo siinä :P liikaa korkeita ja liian vähän matalia mulle. noi on kuitenkin aika pieniä juttuja kun kattoo kokonaiskuvaa joka on tätä: erittäin hyvä. annetaan silti 9 että jää arvosanaan tilaa noille pikkuasiaparannuksille. :)

..ja ne jotka valittaa että tää jumittaa liikaa voi mennä kuuntelemaan 1min punkkibiisejä ja kuvitella olevansa tyytyväisiä.
0   +1 +2
 
10
let J. 13.12.2004
Ja totta helvetissä ilmoitat tämän Greatest Bits-kilpailuun!
0   +1 +2
 
10
let J. 13.12.2004
Arvosana: 11

Nam nam sanoi Laura kun kuunteli tätä huonon noisekakan jälkeen. Ja vesi tulee kielelle vaikka olisin kuunnellut mitä tahansa muuta ennen tätä. Kun osaa niin sen kuulee, edelleenkin. Olen haltioissani! Olin haltioissani jo lukiossa ja nyt vielä enemmän.

Mitäs vielä? Hyvä biisi. Ai niin, on muuten kanssa hyvä biisi. Lisäksi tämä on hyvä biisi. Marian voksut on komeita!

Sie se ossoot.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 09.12.2004
No niin. Pääsin vihdoin palaamaan tämänkin ääreen. Viime yönä tuli tosiaan makusteltua tätäkin, mutta väsymyksen painaessa päälle siirsin vähän kommentin heittämistä. Nyt sitten kuuntelen tätä duunin näytössä kiinni olevilla kakkaskobeilla, mutta käyhän se tämänkin avulla, tämä tunnelmapitoinen analysointi.

Sen muistan viime yön kuunteluistakin jo, että tuo vokaalien kaiku ei kamalasti miellyttänyt. Jotenkin oli liian märän ja kaukaisen kuuloista reverb/delay-kikkalointia. Näillä matopurkkikaiuttimilla sen huomaa entistä paremmin. Eli Maria Ylipää kuulostaa nyt hieman turhan märältä alapäästä :D Ei sentään, läppä läppä, mut oikeesti, vokaalien efektointi kuulostaa enemmän melodiseen transsailuun sopivalta, kuin tällaiseen leppoisan mietteliääseen talozikittelyyn. Noh, muilta osin Maria on kyllä vetänyt lauluosuudet kauniisti, ja ainahan kunnolliset vokaalit luovat biisiin lisää syvyyttä ja ammattimaisuutta - tai sitä, että on vielä sitä jotain, mistä ottaa kiinni tai jotain, mistä muistaa biisin vielä viikkojenkin jälkeen. Tosin tässä veisussa koukuttavat/muistettavat tekijät olivat enemmänkin noi "urut"(?) vai mikä pirun elec piano-souindi toi nyt onkaan..emmä muista tän pääinstrumentin oikeaa nimeä. Annettakoon muistamattomuuteni anteeksi :) ?

Biisi lähtee rakentumaan syvemmälle talolle ominaisesti erittäin varovaisin ja pienin elementein, tuon "pianourun" ja vokaalien siivittämänä. Kuulostaa kaikkinensa nautinnolliselta, jos nyt unohda ton märkivän kuuloisen laulun :D Intron lopussa rytmi tulee mukaan kuvioihin vähintäänkin tyylikkäästi ja jälleen kerran kantapäät alkavat vaistomaisesti hakea pientä kohotteluliikettä ja suupielet nousevat aavistuksen ylöspäin, kuten myös kulmakarvat. Tuo "pianourku", nimi jolla nyt kuvailen siis tuota pääinstrua kun en oikeaa nimeä saa päähäni, siivittää myös kulmakarvani iloiseen asentoon samalla, kun luomeni painautuvat tiukasti silmämonttuja vasten alas. Olen jälleen kerran pehmeässä ja itsevarman oloisessa jammailutilassa. Harmi vain, että duunissa korkealla jakkaralla. Ei pääse tanssimaan. Damn.

Pidin hihat-rytmeistä jotka siksattivat kivan monipuolisesti, ne pitivät rytmiä yllä koko ajan ja antoivat aihetta myöskin keskivartalon ketkutteluun (siis mikäli pääsisin vaan sinne hämyisen klubin lattialle). Rumpujen miksaus ja lisäefektit toimivat kaikkinensa hyvin, eikä siis niin soundivalinnoista kuin niiden mikasuksestakaan pääse valittamaan.
Rakenne mukailee way out westin "intensify"-levyn deppimpien biisien kuvioita, muun muassa nuo alussa taustalla ujeltavat padit kuulostavat hyvin paljon ko. levyn syvimpien vedätysten introja. Siihen oikeastaan loppuu suoranainen wayoutwest-mäisyys, eikun, höh, no toi 1:30 kohdalla tuleva shaker-nostatus ennen ensimmäistä kunnollista tasatahdin pärähdystä kuulostaa myöskin vähän wow:ltä. Rytmi kokonaisuudessaan onkin sitten persoonallisen kuuloista aavistuksen kvantisoitua sufflebiittiä, ja filtteröinti täällä kahdessa ja puolessa minuutissa toimii aivan oivallisena pikku nostona leveämpään ketkutusliikkeeseen mentäessä. Tässä kohtaa on myöskin hyvä avata silmät hetkeksi ja aista tämä freesi house-ilmapiiri, ja tsekata, sattuisiko ketään kivannäköisiä misuja olemaan ympärilläni tätä biisiä tanssahtelemassa..oi, onhan tossa pari..taidan vetäytyä lähemmäksi tota brunettea.. nyt ollaankin neljän minuutin paikkeilla ja musta alkaa tuntua, et ilmapiiri lämpenee ja Marian vokaalit saavat tämän tilan tihkumaan seksiä. Yritän siis tietysti kaiken tanssinautinnon ohessa lämpätä tuota brunettea hieman lisää. Outch. Tähän väliin täytyy huomauttaa, että noi crashit on myöskin turhan vetisiä ja voimakkaita, ne tahtovat viedä hetkeksi kaiken huomioni tuolta kuumalta tyttölapselta. Niitä olisi hieman voinut hiljentää/kuiventaa, tai sitten tuon dj:n pitäisi osata vähentää hieman noita keskiääniä vaimeammalle..meinaan piikkas vähän tuolla korkeimmassa kohdassa crashin iskua..no joo..mut nyt alentaankin olemaan biisin lopussa. Ah. Olen jälleen kerran saanut downloadaukselleni täyden vastineen.

Pääsi vähän mielikuvitus lähtemään käsistä, mutta tulipahan kuvailtua biisin luomat tunnelmat alkuiskuista loppuun saakka. Tätä olisi mainiota jammailla, mutta myöskin äärettömän kestävää materiaalia myös kotistereoilla kuunneltavaksi. Niin ja yhtä lailla tää toimisi nettikahvilassa Frezza Mocca kourassa taustamusana kuunneltavaksi. Ainoastaan nuo märät efektoinnit jäivät vähän kaivelemaan crashin ja vokaalien osalta, mutta toisaalta kaikesta vokaalien kostuneisuudesta kävi kuitenkin hyvin ilmi, mitä kyseisellä efektivalinnalla hait takaa.

Eipä tässä varmaan muuta enää tarvi sanoakaan kuin että sikatyylikästä ja omaperäistä jälkeä jälleen.

91/100
0   +1 +2
 
10
RLG Eriksson 07.12.2004
Hyvää rumpumailmaa ja rytmit toimii! Sopii jorailuun mutta myös kuunteluun hyvin. Joo mutta koitetaas antaa rakentavaa palautetta! Eli tuntuu että sun piiseissä on ehkä yläpäätä liikaa mutta voi johtua mun tän hetkisistä kuuntelu vehkeistä. Mutta Anyway PIRU VIE että rytmit toimii hyvin:) Itekkin aina koitan ja kiinnitän niihin huomioo niin tässä on tosi onnistuneet.. ja muutenkin soundi sellaista että levylle vaan ja levitykseen:D vaikka tekee musaa ittelleen niin on väärin jättää näin hyvää antamasta muillekkin;)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 03.12.2004
Todella laadukasta soundia todellakin, ainakin mitä alku antaa ymmärtää. Olet ainakin pistänyt reverbiä ihan urakalla, eikä vokaalit kuulostaa kuivilta missään vaiheessaa. Kappale kuulostaa melkein house-bändin livesoitolta. Rummut svengaa ainakin todella upeasti ja biisi jättää tilaa paljon omalle ajatuksellekin. Savuista, vahvaa ja syvää tunnelmaa on koko kappale täynnä. Ääni pulppuilee kauniisti, kiertää ja viettelee. Melodia on myös hyvin elävä orgaanisen äänen ansiosta. Mukava kuulla tämän tyylistäkin housea, kun harvoin tätä täällä on tullut vastaan. Todellakin hyvin perinteistä housea olet tuottanut, enkä osaa oikein moittia mitään tässä biisissä. Ehdottomasti saat ysiä!
0   +1 +2
 
9
DjLime 02.12.2004
Huomaa, että tässä on nähty vaivaa biisin eteen. Hieno alku. Kick ja bassolinja on jotenkin oudosti yhtenäisen kuuloisia. Niihinkin tottuu biisin edetessä. Hyvät fiilikset irtoaa, mutta kokoajan kaipaisi sellaista kohtaa missä vain tuo nainen alkaisi laulaa enemmänkin ja taustalle jäisi vain kick ja bassolinja soimaan. Tuosta pianomaisesta soundista tulee vähän ihme fiilikset.. toisaalta se on hyvänkuuloinen soundi, mutta samalla jotenkin epäsopiva puhtaana. Aavistuksen saisi olla jotain efektiä pelissä. Mikserin suppeassa deep house valikoimassa tämä on jo kelpo tuotos.
0   +1 +2