Dirtyhippi, king of the Jungle

DirtyHippi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
HCherry9 20.02.2009
Laatu biitti. Täs on sitä jotaki! xD (:
0   +1 +2
 
10
H.P.P 22.07.2005
10 arvonen biisi. FRUITY LOOPS KUNNIAAN! ;D
0   +1 +2
 
10
Aivan vitun hyvä... saastanen hippi sopii viidakkoon.
0   +1 +2
 
8
Kukkonen 14.11.2004
Hyvinkin tuttuja sampleja. Erittäin tuttuja... Myönnä pois.

Ihan hyvän viidakkofiiliksen tähän olet saanut, mutta ainoastaa bongot sitä tuntuu edustavan, muuten onkin aika tavallista chillifiilistä. Pianot on kauniit ja bongot hienosti panoroitu ja miksaus on hyvä. Pituutta ehkä hieman liikaa, kun samoissa asetelmissa tunnutaan pysyvän aika paljon.

Eniten jäi hämäämään nuo rumpusoundit (ei percussiot), niin perkuleen tuttua että tuskin öitäni saan nukuttua.
0   +1 +2
 
9
Mutta 09.11.2004
Kyllähän tämmlnen toimii. Vähän häröilyy sängyssä siis jos semmonen kiinnostaa. Piano oli hienon kuulonen. hyvii melodioita ja hyvä rytmi. Tää jää kyll koneelle. Ehkä pitäis jopa polttaa ja kuunnella yöllä niin irtois enemän.
0   +1 +2
 
6
MusaPoju 08.11.2004
Makean kuulosta Chillmuzaa. Tää varmaa kantautuu korviin ja sängystä herättää ja nostaa.........
oooooooo mmmmaaaaaaaaiiiiiiii bbbbbbbeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiibbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahahahahahhah
0   +1 +2
 
10
leijonanmieli 06.11.2004
juu nimi aika hyvin valittu.. :) tulee välillä ihan mieleen jotain itämaisia piirteitä.. :)

jotenkin tulee vapauttavan rento fiilis :)

tästä on vain hyvää sanottavaa.. mahtav!
0   +1 +2
 
9
Monsu 01.11.2004
Heh, kuvaus on osuva :) Jotain öistä viidakkoa tämä tosiaan tahtoo tuoda mieleen. Sopisi jollain pervolla tavalla johonkin vietnamiin sijoittuvaan 3d-peliin taustalle. Sellaista hiippailumeininkiä, puskasta tirkistelyä nuotiopaikan rituaaleihin jne. Hyvä!
0   +1 +2
 
Drakmin 01.11.2004
Heti alusta soundit tuntuvat liian puhtailta tai kuivilta, aivan kuin joitain valmiita presettejä. Myös rakenne on hieman ihmeellinen, ainakin alussa: biisi meinasi startata liikkeelle mutta ei sitten lähtenytkään. Kun komppi varsinaisesti alkaa, bassolinja puuttuu turhan kauan aikaa. Voi olla harkittu teko mutta minua se ärsytti. Kun bassolinjakin saadaan mukaan meno paranee hieman, tosin itse linja on vain samaa nuottia. Näillä aineksilla biisi on myös hieman liian pitkä. Noh tuo teknisistä seikoista, tunnelma biisissä on aikalailla nimen mukainen. Usvainen viidakko tai jotain... Seuraavaan tuotokseen vain lisää panostusta soundeihin ja rakenteeseen niin uskon että paranee roimasti. Voisin toki pelkästään kehuakin biisiäsi, mutta uskon että on hyödyllisempää kertoa epäkohdista jotta voisi kehittyä.
0   +1 +2
 
orion903rock 01.11.2004
normaalisti kuuntelen vähä rankempaa eikä tää oikein ole mun alaa. ihan hyvät soundit ja masterointi on jees
0   +1 +2
 
8
zollis 01.11.2004
En pysty käsittään Fruity Loopsillako sä noi piano osuudet oot väkertäny..?Mielestäni pianoo käytetään hirmusesti joka juttuun mutta yleensä korvaan kyllä kuulee ymmärtääkö kyseinen ihminen sen soittamisesta yhtään mtn. tää biisi oli aivan loistavaa sunnuntai musaa mikä oli aivan mahtava kokonaisuus pianolla säätöö(hyvää sellaista!) ja ns. viidakko efektejä..ja jos tosiaan väänsit sen tyyliin parissa tunnissa niin huh,huh..sä se jaksat yllättää..kiitos=)ja jos kerran haluat kokeilla mahd. paljon erilaisia soundeja niin lykkää johonki biisiin panhuilulla jtn systeemiä...siit vois tulla aika jännä:)
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 01.11.2004
ja taas välikommenttia yllä olevaan viestiin viitaten:

Joo, en tosiaankaan miettinyt, minkälainen biisi tästä tulee.. tekemisessä kesti muutama tunti (krapulassa ei ollu muuta tekemistä) ja tästä nyt vaan tuli tällainen viidakkoteos (tai minulla ainakin tuli viidakko mieleen..)

Mitä lie tarkoitat tuolla samplauksella, mutta jokaisen melodian olen tähän itse tehnyt..

Ja sitten omaperäisemmistä soundeista.. ehkä pianosoundi on maailmalla liikaa käytetty soundi, mutta muutakaan en keksinyt..

General midi-puu ..mikä se on? :)
0   +1 +2
 
7
bze 01.11.2004
Ihmettelin jo tuossa tälle artistisivulle saapuessani miten tämän biisin keskiarvo voi olla 9.06 ja listasijoitus 18. No joo, asiaan.

Melodiakulut jäivät ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen mieleen, jännän kuuloista, ehkä hieman jazz-tyylistä fiilistelyä ja harmoniat toimivat yllättävän hyvin. Tosin, soundit kuulostavat siltä että ne olisi veistetty suoraan general midi-puusta sen ihmeempiä miettimättä mikä latistaa tunnelmaa enemmän kuin tarpeeksi. Muutamat melodisemmat vedot kuulostavat liikaa sampleilta mikä murentaa myös fiilistä autenttisesta sävellyksestä. Rakenne kaikin puolin kunnossa joskin biisin luonteeseen nähden tässä on kummallisen paljon toistoa.

Suurin ongelma on silti soundit, niissä ei ole hitustakaan mitään omaperäistä mikä jotakuinkin tuhoaa loistavan tunnelmoinnin joka on hyvin harmillista sillä sävellystyö on hyvin hoidettu, ainakin periaatteessa. Jos joku jää oudoksuttamaan niin biisin imago vs. itse teos. Minulle tulee mieleen lähinna pimeä huone, epätoivo ja ahdistavat ajatukset eikä suinkaan viidakko ja urheilijamainen puissa hyppiminen.
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 31.10.2004
hippien kommentti (ylhäällä) kertoo juuri sen, mitä tämän teoksen olisi tarkoitus saada kuuntelijan ajattelemaan :)
0   +1 +2
 
hipit 31.10.2004
Viitakon hippikuninkas pomppii panaanipuusta toiseen liaanien avustuksella. Norsut ja Jane tsiigaa alhaalta suut levällään.
0   +1 +2
 
hipit 31.10.2004
Viitakon hippikuninkas pomppii panaanipuusta toiseen liaanien avustuksella. Norsut ja Jane tsiigaa alhaalta suut levällään.
0   +1 +2
 
9
AkiVee 31.10.2004
Hyvää tunnelmointia koneilla luotuna. Toimisi hyvin vaikkapa Rytmi -klubilla taustalla kavereiden kanssa läppää heittäessä tai iltapäivälehtiä silmäillessä. Itse olisin lisännyt tuohon konevirveliiin potkua. Nyt tietty turha kliininen tasaisuus puuduttaa. Pianoimitaatio hyvä eli yksinkertainen, mutta tehokas.
0   +1 +2
 
9
*Kärpänen* 31.10.2004
Hianon kuulostahan tämä....en mitään tällasesta tiedä mutta se kait vaan on parempi....ne pianot oli tosi makeet...ei liian usein tullu, ni sit niit jäi aina vähän jotenki odottelee.. aina hyvä niin...
ja olihan toi koko tunnelma makee...substanssien kanssa vieläkin varmaan makeempi..jees..piste nyt jää siitä ku viel ä ehkä parempia odotellessa , ni ei heti mee pohjat. mut olihan tää tosiaan tähän lajiin ihan ykköskamaa
0   +1 +2
 
8
kayhana 30.10.2004
Oot saannu siihen hyvin sellasta itämaista fiilistä noilla rummuilla ja hyvin sitten sovitettua ton syntikan =) Sellaista hauskaa fiilistely musaa. En ehkä kuuntelisi tänä ihan kuuntelemisen takia, mutta kyllä laittaisin soimaa taustalle. Ei liian rytmikästä (onhan siinä rtymi =) ) mut siis sellasta rauhallista ei levotonta.
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 29.10.2004
Nemez1selle vastaus hänen kysymykseen: "kyllä itse vänkäilin pianot"

ja JoZolle hieman selvennystä: "kyllä vain, näppäimistöllä tein ensimmäisen version melodioista (huiluista ja pianosta) ja niitä sitten muokkasin paremmaksi"

ja PakkasPojan viestiin pieni kommentti: "en soittanut mitään pianolla..vaan näppäimistöllä" :)

joo eipä tässä sitten muuta.. paitsi, että tuo biisin kuva ei ole mikään viidakko vaan minun akvaario..
0   +1 +2
 
10
Kyllähän Teemu humppaa!
0   +1 +2
 
10
ÄN-CoRe 28.10.2004
Pirun raikkaan oloinen ja just junglemainen, Mahtavaa Källi
0   +1 +2
 
9
makes69 27.10.2004
Mahtavat saundit. Huippu meno tasainen viidakko fiilis jumatsukka!! Erinomaisia breikkejä ja nousuja. Tosi Cool. Paras tältä genreltä.
0   +1 +2
 
8
Urjala 27.10.2004
Mukavalla otteella ja loppujenlopuksi vähemmän eeppisesti loppuva (kuin aluksi oletin) erittäin rauhoittava biisi...sopii mulle tähän kellonaikaan kuin peitto korville :D tällaiseen on aina ollut mukava uppoutua, tosin hieman tavallisesta poikkeavat panorointiratkaisut saivat vasemman tärykalvon hieman ahtaalle, varsinkin tamburiinin soidessa, mutta kuulokkeilla nyt ei pitäisi kuunnella mitään joten se laskettakoon minun omaksi mokakseni...

En minä tästä oikein mitään negatiivista keksi, hyvin tasapainossa olevaa ambienttia (jos se genre nyt on pakko yrittää määritellä), kyllä tälle sen numeron 8 annan mielelläni
0   +1 +2
 
9
Wavescale 25.10.2004
Aikas letkeetä tunnelmointia! Alkuun pitää heti mainita että pianojen melodiat tiluttaa erinomaisesti.. vai että näppäimistö midikiipparina? Ei uskois.. ;) Lisäksi tuo aina välillä kuuluva huilu sopii mukavasti tunnelmaan.. Biitit jammaa kanssa oikein hyvin. Noihin chillauskohtiin olisin kaipaillut jotain viidakon ääniä, kuten linnunlaulua tms. Ne olis korostanut biisin viidakkoista tunnelmaa. Anyway, hyvä biisi oli ja ysi pamahti! :)
0   +1 +2
 
9
Nemes1z 25.10.2004
Juu kyllähän tuo on tuommonen suht menevä Chillailubiisi... Hauskan kuulonen tuo pianorämpytys :) . Ihanko ite muka vänkäilit senki sinne ?
0   +1 +2
 
9
ronkainen_ron 24.10.2004
jaahas tarzan vaihde päälle ja viitakkoon :)
kyllähän tää tällanen intiamainen on ja kaikki satemettän elementit on löydetty.
Voisi sopia vaikka taustamusiikiksi Martti Huuhaa Innasen, tutkimusmatkailija Joen kuuntelukasetteihin, ne on niin hyviä :D
tahi sitten Donkey Kongiin :)
hywää settiii ol :)
0   +1 +2
 
9
Mia 24.10.2004
Itämainen viidakko tästä tuli mieleen :) Ihan tasokkaan kuulonen äänimaailma, sopisi johonkin aiheeseen sopivaan elokuvaankin taustatunnelmoijaksi.
0   +1 +2
 
9
Jayskae 02.11.2004
Kiva biitti, hienot pianomelodiat. Percussiot ja orientaalihuilut luovat kivaa mystiikkaa, viidakkofiilis on selvästi aistittavissa. Soundit ovat ihan toimivat, mutta pientä hiomisvaraa löytyy vielä miksauksessa.
Biisi on tunnelmallinen, mutta johonkin vaiheeseen olisi saattanut sopia jokin yllättävä käännekin.
Sävellyksenä laatukamaa.
0   +1 +2
 
10
iskujuuri 02.11.2004
Juu, ihan helvetin mukavasti tuli mieeleeni joku ihmeviidakko tuosta alun huilujutusta. Rummutus kuulostaa mukavalta ja pianonpimputus todellakin jää soimaan päähäni viikkokausiksi. Mahtava biisi kertakaikkiaan.
0   +1 +2