Mindcollapse

UnleasHer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Jonze 10.09.2007
Hyvät riffit... Sounditkin suhteellisen kohdillaan.. Ei jäänyt kyllä paskanmaku suuhun, muttei kovin loistavastikaan kolahtanut.
0   +1 +2
 
8
Jebusa 24.08.2007
Tyylikkäitä riffejä, joskin maustettuna lievällä epävireisyydellä ja epävarmuudella. C-osan kliimaksi toimii ja synat istuu hyvin. Jykevämpää diskobasarii loppuosaan ni johan iskee.
0   +1 +2
 
8
inFern0 11.08.2007
Ihan jees kipale. Mitäs tässä nyt muuta. Hyvä meininki ja täysillä eteenpäin niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
zenri 24.07.2007
Kylläpä nyt puskee Melodic Metalia. Varmaan viides raita putkeen. Ei ole yhtään mun lajityyppi tämä. Tästäkin voin sanoa samaa kuin monista muista täällä. Soitto vaikuttaa ihan timmiltä, mutta soundeissa olisi parantamisen varaa. Laulu vaikuttaisi vähän persoonallisemmalta kuin monilla muilla. Aivan liikaa tilua minun makuuni.
0   +1 +2
 
9
AlluBoy 16.07.2007
Mahtava biisi ja piste. En kyllä tiiä uskaltaako tuota laskea melodisen metallin puolelle kun en huomannu montaa melodista kohtaa. Se on vaan mun mielipide. Syntikat sopii tähän ku nakutettu. Hyvät soundit ja biisi on ammattimaisen tuntunen
0   +1 +2
 
Meddi 11.07.2007
sävellys nyt ei ehkä ole niin omaperäinen, mutta soundit raa´an maukkaat. aika omaperäinen lauluääni yllä
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 10.07.2007
Mukavan räkäistä metallia. Melodinen puhtaampi kitara ja syntikat taustalla luovat hyvää kontrastia. Laulukin toimii hyvin, ei ole turvauduttu liikaan örisemiseen. Kappale/bändi menee piristysruiskeesta kaiken tusinamätön ja tiluttelun seassa. Oikke huva.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 05.07.2007
Ihan siistejä soundeja ja melodioita. Hevimeno ei vain ole mun juttu, mutta luulisi että tässä on potentiaalia. Tsemppiä!
0   +1 +2
 
8
Paronie 22.06.2007
Asennetta! Diskokomppi väleissä toimii loistavasti. Soundillisesti ehkä keskitasoa, mutta soitantahan on pojilla ihan hanskassa. Kokonaisuudessaan kelpo tekele. jatkakaa...
0   +1 +2
 
8
Jezebel 18.06.2007
Särössä ainakin löytyy. Tykkään urkutiluttelukohdista, mahtipontista. Olen myöskin tuplabasarien ystävä, toimivat tehokeinona tässäkin. Loppu oli muuten hieno, mutta puhdasta laulua on syytä hiukan treenata vielä. Murinat toimivat paremmin.
0   +1 +2
 
Valhalla 14.06.2007
Laulaja aika "mielenkiintoisen" kuuloinen. Mättöosat toimii napakasti ja synisti hoitaa homman kotiin melodioillaan. Omaperäistä ja hieman "konemetalli" vaikutteista kamaa. Toimii hyvin ja lopun leijailuosa on loistava.
0   +1 +2
 
8
marccus 12.06.2007
Rankkaa, Rankkaa...Hyvä tykyttävä kitarariffi koskettimien kanssa muodostaa hyvin toimivan kokonaisuuden. Kappale on hektisyydestään huolimatta melodinen ja järkevän kuuloinen. Laulajan äänikin sopii tähän kuin nakutettu, vaikken yleensä pidäkkään näin rankoista voksuista.
0   +1 +2
 
Tämä oli suurimmaksi osaksi sitä samaa tavaraa jota joka radiokanavalta tykitetään... Mutta joo sehän vaan tarkoittaa että teille on tulossa kuuntelijoita! Mutta joo itse en tykännyt...
0   +1 +2
 
Zebhyr 10.06.2007
Kyllä se siitä. Vaikka rytmiryhmällä "pykiikin" poljento välillä. Lisää treeniä ja itseluottamusta.
0   +1 +2
 
Biisin paras elementti oli mielestäni kosketinsoitinmelodiat, omilla tietokonekaiuttimilla kuunnellessa laulu tuntui vähän "hukkuvan" taustalle.
0   +1 +2
 
MKDELTA 10.06.2007
Hyvät synat. Raivokas, mutta silti ajatuksellisesti taidokas meno. Arvostan. Tiukkaa menoa. Loppupuoli oli erityisen hyä.
0   +1 +2
 
tep 24.06.2007
Reipasta itsekehua tuossa esittelytekstissä. En tiedä, olenko kaikesta ihan samaa mieltä, mutta ei nyt mennä siihen.

Vähän ristiriitainen olo tästä minulle jäi. Välillä biisissä oli erittäin hyvää mäiskettä, ja laulajankin tulkinnassa oikein maukasta paatosta. Sen vastapainoksi biisissä oli joitakin mielestäni karmeita synavinkunoita, ja myös se ihmeellinen syntsatiluväliosa nostatti minussa kylmiä väreitä - eikä siis positiivisella tavalla. Biisin loppupuolen hitusen kevyemmässä menossa oli hieno idea, en tosin ole varma toimiko se ihan niin hienosti kuin se ehkä olisi voinut toimia.

Mutta siis, kunnianhimoinen ja komea teos. Itseeni ei tehnyt ihan lähtemätöntä vaikutusta, mutta voinee johtua siitä etten valitettavasti osaa arvostaa metalliestetiikkaa. Itse biisinä ei siis vikaa - hieman toisenlaisella sovittamisella ja tuotannolla olisin tykännyt huomattavasti enemmänkin.
0   +1 +2
 
pommikaitsu 04.06.2008
näilä sun projekteilla on kaikilla yksi yhteneväisyys.
kehnot soundit.
soitto kulkee kaikissa perkeleen hyvin mutta soundit on nuhaset että melkein itsettää.
missä miksaatte.
tiedän metallimiehenä että kaikkien ei tarvi kuulostaa samalta mutta tästä ei saa selvää.

tsemppiä miksauspöydän äären.
0   +1 +2
 
Begemot 04.05.2006
Aika hyvin on kuvailta omaa biisiä, allekirjoitan jossain mielessä intentionne. Parasti tässä biisissä oli just toi rakenteellinen jännite.
0   +1 +2
 
7
Zagaar 25.06.2007
Mielenkiintoiset kitarasoundit. Ihan hyvät. Nyt on kyl englannin lausuminen aika hakusessa. Luulin ensin, että tulee suomeksi. Pääriffi on kyl aika toimiva. Muuten biisissä ei kyllä ole paljonkaan mun musamakuun istuvaa. Ajatus c-kohdassa on toimiva. Toteutus ei ole ihan täydellinen (soitot ei ihan täydellisessä synkassa), mutta ei haittaa. Hyvä kohta joka tapauksessa. Ei mun mielestä mikään hirveen vahva biisi, mut ei mikään aivan toivotonkaan. 7
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 27.11.2005
Hyviä riffejä ja hienoja syntikkakuvioitahan tässä tarjoillaan. Toi pääriffi on aika tarttuva ja se jääkin päähän soimaan. Kaikenkaikkiaan erinomainen tsipale:)
0   +1 +2
 
8
HW 12.11.2005
Tämä oli ihan toimivaa metallia. Mitä ilmeisimmin tekijöidensä näköistä mutta ei liian erikoista.
Rumpalointi oli erinomaisen taitavaa. Edes komppipelti ei ärsyttänyt niin paljoa kuin yleensä.
Laulusuoritus oli vähän epätasainen. Välillä se kuulosti vallan mainiolta mutta ajoittain tuntui siltä että laulua voisi treenata vähän lisää.
Kokonaisuutena tämä oli aika hyvä. Vähän vaikeasti seurattava mutta komealta kuulostava.
0   +1 +2
 
7
dtoj 06.06.2005
Aika metallinen tuo aloitus mun makuuni on. Laulu on pikkasen ohkasta alussa, jää vähän jalkoihin, eikä saa selvää tarpeeksi. Pikkasen vois potkia paremmin. Tästä mä voisin pitääkin jos olis kaikki palaset kohdallaan. Hyviä kosketinosuuksia. Sähkisten sahaukset tuntuu välillä vähän takkuilla vaikka ne tuolleen takkuille kuuluukin varmaan mennä. Aika pitkään biisi ilman laulua.
0   +1 +2
 
MdsPressures 01.06.2005
kitarasoundit ei oikein mun makuun, liikaa säröä, basso ja rummut aika hyvät, laulutekniikkaa voisi vähän miettiä ja ainakin ottaa tuon kaikun pois :D synasoundivalintakin on hyvä mutta ehkä sen "riffi" on kuultu jo turhan monta kertaa.
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
6
vnmwrtcbn 19.05.2005
Laulaja ei oikee kauhee hyvä. IHAn menevä kipale. Noi melodiat ain' välil on oikee nätit
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 27.04.2005
Ohhoh... Tässä oli vaikuttava alkuriffi ja tyyliin juuri oikein sopivat kitarasoundit. Vokalisti nyt (valitettavasti) oli kokonaisuuden heikoin lenkki - ei huono - , vaikka välillä pääsikin lähelle uskottavuutta. Syntikkatasoa pitäisi mun mielestäni muutamassa paikassa laskea, tunkee nyt aika ajoin ihan liikaa pintaan.
Joka tapauksessa oikein hyvä suoritus!
0   +1 +2
 
8
Verenn 25.04.2005
Olin jo aikeissa lopettaa kommentoinnin tälle iltaa mutta iskevä riffi nasakoilla soundeilla pakotti kuuntelemaan. Vaikka laulajalla ei aksentti aivan kohdallaan olekaan, on laulussa kuitenkin kovaa yritystä, aivan puhtaimmista osuuksista en tosin oikein pitänyt ja lopun vokalisoinnissa on valittu mun mielestä väärän tyyppinen kaiku.

Biisin keskivaiheilla oleva tykitys oli mun mielestä mahtava koukku kohti loppua. Lopussa sovituksen kanssa alettiin kuitenkin ehkä turhaankin kikkailemaan ja hakkaavamman oloisen kitararytmityksen ois kenties voinut leikata kokonaankin pois ja siirtyä suoraan tuplabasarimättöön - makuasia, mutta mun mielestä grande finale olisi toiminut sillä tavalla vielä tehokkaammin. Hyvin lähellä kiitettävää, teknisesti bändillä vois olla tämän näytteen perusteella rahkeita levy-yhtiöllekin mutta aivan tällaisenaan en tästä biisistä vielä kiitettävän arvoisesti pitänyt.
0   +1 +2
 
MacFly 19.04.2005
Alkuriffi jyrähti aika hyvin käyntiin, mutta sitten tuli joku Jouni Hynynen omituisen englanninsa kanssa mörisemään. Teknokomppi toimii hyvin noissa parissa kohdissa, ovela veto näin hevirypistykseen. Laulaja tuntuu vetävän noita rypistyksiään jotenkin väkisin. Kappaleessa on kova meininki. Livenä toimisi varmasti paremmin kuin näin kotistereoiden välityksellä.
0   +1 +2
 
8
Pagan 18.04.2005
Ihan mukavan kuuloista mäiskettä, laulu kuuluu vähän heikosti.
0   +1 +2
 
8
Ocky Vlakdow 18.04.2005
Kunnon säkevät lasipurkki säröt kitaroissa. IHan hyvä soundit demolle. Kaikki oikeastaan oli kunnossa paitsi että laulajan tyyliä kannattaisi vielä harkita. Oikeastaan tämä olisi ysin arvoinen biisi jos laulu olisi jätetty väliin.
0   +1 +2
 
5
Sigil 17.04.2005
Soundit on aika kaikuiset. Muuten biisi on aika sotkuinen, eikä soittokaan kovin varmaa ole.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 16.04.2005
Soundit jyrää varsin mallikkaasti. Ei mitään valittamista niissä. Basariin ehkä vähän lisää munaa, muuten hyvä. Vokaalit on suht mielenkiintoiset ja persoonalliset. Biisi toimii ihan ok ja on genrensä kuuloinen. Ei tämä kuitenkaan herättynyt suurempia hurraa huutoja. Ihan ok.
0   +1 +2
 
8
vrs 16.04.2005
Hauska tuo takapotkuriffi. Ja hienot tuplabasarit. Tuplabasari on aina hyvä! Nice.
0   +1 +2
 
8
LauriT 16.04.2005
Varsin menevää heviä tämä. Miksaus tosin kärsii hieman kitaroiden liiallisesta dominoinnista, joka puolestaan aiheuttaa sen, että rummuissa ei ole minkäänlaista potkua. Syntikoita on käytetty tässä todella hyvin tunnelmoiden luomiseen. Tosin ne ovat ehkä paikoitellen miksattu turhan kovalle. Eli kerraten: ongelma tässä biisissä on rumpusaundit. Myös vokaalit ovat aika pahasti peitossa varsinkin biisin loppupuolella, kun ne muuttuvat puhtaiksi. Ärjyntä sen sijaan kuuluu paremmin, vaikka voisi olla enemmän esillä. Biisinä tämä on varsin hyvä, suorastaan loistava, proge-henkisine synatilutuksineen.
0   +1 +2
 
7
louis 15.04.2005
Oi voi metallia. Voi äiti. ei tänään oikein ole angsti päivä. Mutta yritän virittyä. 7p
0   +1 +2
 
Hades 15.04.2005
Tilutussoolot menee vähän puuroksi ja itse soolo uppoaa paikoin massaan, liekö syy sitten kaiun. Muutenkin laulussa ollaan mun makuuni tykätty vähän liiallisesti siitä kaikunupista. En ole genren tuntija, joten jätän tämän tähän.
0   +1 +2
 
9
ew8533 14.04.2005
Toi kitara miellyttää,kulkee tossa korkealla omaa latuaan alussa.Tässä kun on useampi elementti biisissä se kuulostaa heti paremmalta.Mielenkiinto säilyy loppuun asti.Ehdottomasti parhaimpia metallibiisejä mitä on sattunut vastaan ringissä.On nähty vaivaa,sen kuulee.Hyvää suomimetallia!Ehkä vähän olisi saanut laulu vielä olla enemmän pinnassa.Makuasia?
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 13.04.2005
Kovaa menoa ilmeisesti. 1:08 tullut kohta miellytti, ja miellyttävyys jatkui fillillä. Melodiakohta tuo mieleen metsän missä prinsessa harhailee, kompastuillen ja kolhien itseään oksistoihin ja muihin...keskiaikainen fiilis. 4:00 alkanut kohta miellyttää tosi paljon...Ensin tykitystä ja sitten melodista mättöä, loistava kontrasti. Tykitykset olis toki saanu olla kovempiakin, olis kontrasti ollu vahvempi = tunnetta enemmän mukana. Loppuun hieno feidaus. Miellytti tosi paljon biisi, en ihan äkkiä keksi muuta miten vois parantaa...
0   +1 +2
 
6
hra POHJOLA 13.04.2005
Saundit oli vävän tunkkaiset varsinkin kitarassa.Laulu kaipaa mielestäni lisää räkää.Ihan jees.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 13.04.2005
Laulu on aika rujoa. Syntikat tuo mukavan lisän. Riffi toimii rokkarille hyvin.
0   +1 +2
 
8
Argyle 13.04.2005
Pakotetun kuuloinen puhdaslaulu ja lopun falsettiyirtelmä" hukkuvat ensinäkin kitaroihin ja kuulostavat kamalilta, kun eivät selvästi irtoa. Örinäpuoli sentään toimii. Syntikkajutut on yllättävän jees. Nytkyttävä kitarariffi jollain tavalla tappaa grooven, kun sätkäisee tuolleen. En tykkää. Mutta muuten kitaroissa on kyllä munaa.
0   +1 +2
 
6
D19 13.04.2005
Vähän kehnot soundit, syna kuullostaa hauskasti ihan paloautolta. Voi helkkari miten epätarkat kitarakompit. Mahtaneeko olla tarkoituksella, en tiedä, mutta alko vituttamaan minua ainakin. Olihan siellä ihan hienoa mättöäkin seassa. Synapilitys hienonkuulonen, mutta miksattu biisin ihan miten sattuu... huoh. Ja vituttaa vieläkin ne kitarat. Ei nyt vaan toimi oikein. Loppu on kyllä hienon kuulosta maalailua.
0   +1 +2
 
5
thepax 29.03.2005
emme pidä tästä edes muutaman oluen jälkeen. kokonaisuutena huono. edes puhdas mahtipontinen laulu-yritys ei ollut mahtipontinen tahi puhdas! Hyvää shittii muuten!
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
ihan jees biisi... mutta meno puuttu jotenkin tästä... muuten hyvä
0   +1 +2
 
soulmate 23.03.2005
Ahh, korvat tykkäs tästä :) etenkin tuotannollisesti, kun tämä on SELKEÄ ja kaikki instrumentit on suht' hyvässä harmoniassa. Ja ihan asenteellinen meininki.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 23.03.2005
Soitto kunnossa. Biisissäkin kivoja pikku juttuja. Laulajan örinästä en tykkää. Örinätön kohta menee huomattavasti kivemmin. Kitarasoundit riffissä aika heikot. Soolossa on taitoa, mutta soolo ei oikein soinnu tuohon kohtaan. Tuntuu jotenkin soololta soolon vuoksi, kuin biisin vuoksi.
0   +1 +2
 
9
J.R No 23.03.2005
Alussa on meininkiä, joka tuntuu säilyvän koko biisin ajan. Rakenne pelaa, syntsat välillä helvetin hyviä, soitanto on taidokasta, laulu välistä huono, välistä taas hyvin kelvollinen. 4:00 kohdasta alkava loppuhuipennus toimii livenä varmasti. Siihen vaan sopisi ehkä paremmin umpikierohäiriintynyt örinäntapainen, näin ainakin ajatuksena. Mutta kaikinpuolin kelvollista ja potentiaalista tavaraa! Keep it that way!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
Huh alusta meinasi lähteä tukka päästä! Todella rankkaa. Jos ois suo ja kuokka niin näte sais kyytiä!!
0   +1 +2
 
Jome 23.03.2005
Hmh \m/ mielenkiintoista. Kyllä tästä meininkiä löytyy. Lopun puhas ei ehkä ihan toimi mut idea on sinänsä hyvä...Stay heavy \m/...
0   +1 +2
 
Airola 23.03.2005
Suht omaperänen lauluääni.
Tosi hyvät syntikat on mukana!
Tosi hyvää tavaraa puolessavälissä. Ja loppua kohden paranee.
Ei mitään maagista ja parasta, mutta mielenkiintosta.
0   +1 +2
 
7
Johannes_t 23.03.2005
Kovasti tuntuu olevan tyyli vielä hakusessa, sillisalaattia sillisalaattia. Synat tuntuvat ns. päälleliimatuilta, vaikutteet menevät pahasti päällekäin, "ollako Kovenant vai Old mans Child vai jotain muuta".
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 23.03.2005
Omituista riffittelyä alussa... tarkoituksellako ne rytmitykset menee noin? Karjunta ei meikäläiseltä paljon kehuja saa, mutta kun maltetaan hetki pitäytyä puhtaammassa ilmaisussa, niin sehän on suorastaan komeaa. Kosketinsoundista/-kuvioista niissä pidemmissä melodioissa en innostu, mutta tuo... öh, toccata-kohta on hieno.
0   +1 +2
 
9
jimbow 23.03.2005
Riffittely toimii ja syntikkasooloilu tuo uusia ulottuvuuksia tähän. Rumpali ja basisti hoitivat leiviskänsä kappaleen perustana onnistuneesti. Kappaleen lopussa tavoiteltiin jo sinfoniahevin mittoja. Lopun puhdas vokalisointi oli melko hiljaista suhteessa musiikkiin. Alussa oli sellaista äijä-ääntelyä, joka toimii aina ja kaikille. Hyvää heviä.
0   +1 +2
 
7
MickeyC 23.03.2005
Syntsamelodia alussa tosi hyvä, syntsat muutenkin kivoja. Sitten pisteitä laskeevat pahasti kitarat, jotka kiilaavat muutamissa esim. "takataka" kohdissa pahasti epätimessä koko biisin ajan todella häiritsevästi, tarkkuutta skitta komppeihin! Kivoja melodisia ideoita biisissä, mutta valitettavasti laulumelodiat eivät jää päähän.
0   +1 +2
 
8
dumbsugar 23.03.2005
Kuulostaisi livenä varmaan hiton hyvältä, mutta huonoilla kaiuttimillani ei oikein toimi. Ehkä pikkuisen liian melodista makuuni.
0   +1 +2
 
9
accent 23.03.2005
Tämä on näitä biisejä mistä voi pitää vaikka ei kyseistä genreä muuten diggaisikaan. Johtunee osin siitä, että tässä on kuultavissa vaikutteita muista tyyleistä (ainakin omiin korviin). En osaa metallimusasta tietämättä kuvailla miksi tämä on hyvä, se vaan jotenkin uppoaa muhun.
0   +1 +2
 
Kaira 23.03.2005
Ensinnäkään en pitänyt laulajasta. Tulkinta ei ole mistään kotoisin.
Sointukierto sahauksella ei yleensäkään toimi, eli ei tässäkään.
Loppupuolen lauluosuuksista pidin.
Rumpali vois skarpata. Samoin kitaristi.
Syntikka-osuuksista pidin myös.
0   +1 +2
 
8
Jukk. 23.03.2005
Soundit demolle ihan mukiin menevät, joten en kommentoi niitä sen enempää.
Alku toimii ihan jees. Laulu on ehkä vähän koomisuuden rajoilla (tulee kummeli mieleen, sori en mahda mitään). Ehkä loppuakohti tuohon lauluun vähän tottuu, niin se ei häiritse niin paljon enää.
Puolentoista minuutin kohdalla tuleva bläkkistyyppinen osa on ehkä vähän turhahko.
Kolmen minuutin paikkeilla tuleva kohta on ihan tyylikäs, mutta kaipaisin ehkä jotain vaihtelua ennen sitä, koska pikkuhiljaa tulee se "loppuukohan tämä jo kohta" -fiilis, mikä on luonnollisesti vähän negatiivinen tuntemus.
Laulu lopussa toimii yllättävänkin hyvin, ja fiilistely osuu kohdilleen.
Voisi vielä parantaakkin , mutta ei kuitenkaan omassa genressään mitenkään hullumpi ralli.
0   +1 +2
 
8
_W_ 22.03.2005
Rankka meininki heti alusta, kunnon raastavat skitat. Hienoja soundeja ja voimakas laulaja, agressiivinen meininki! tuosta puolenvälin syntikkapimputuksesta tykkäsin, biisin luonne tosiaan muuttuu loppua kohden täysin. Ei ehkä kuitenkaan ihan mun musaa, rokki iskee paremmin! ;) mut hieno biisi, ei siinä mitään...
0   +1 +2
 
9
KNIGHTofTHUNDER 22.03.2005
Joo, eli toinen biisi perään.. Laulutyyli ei edelleenkään oikein miellytä, mutta käy ehkä tähän jotenkin paremmin. Tässäkin nuo synamelodiat tuo mukavan säväyksen. loppupuolen tuplabasarimeininki toimii ja biisi muutenkin paranee loppua kohti. Hyviä melodioita riittää ja soittopuoli kokonaisuudessaan on kyllä tässäkin hyvin hanskassa.
0   +1 +2
 
8
Almost famous 22.03.2005
hmm. mites nyt tulee samalta bändiltä 2 biisiä peräkkäin? No kuitenkin...Soundipuoli toimii samoin kun äskeisessäkin, vaan vähän tuntuu tätäkin vaivaavan pieni tasapaksuus. Ei oikein iske minuun kunnolla, mutta tässä on kuitenkin huomattavasti enemmän saatu vaihtelua ja sitä kautta myös mielenkiintoa. Muuten tämä on samaa tasoa kuin edellinenkin. Välillä tosin yhdessä kohti tulevan sellainen riffi missä kitara vähän tökkii. Laulajalla on ääntä laulaa myös puhtaalla äänellä. (Hyvä!) Tämä oli hivenen parempi kuin edellinen, mutta kasiin jäädään yhä.
0   +1 +2
 
NapalmHead 22.03.2005
Aika tylyt soundit on ruiskutettu tähän. Kitarassa on mukavasti munaa. Rummuista vain puuttuu se massa, jota tällaisessa rynkytyksessä tarvitaan. Soitannollisesti taas homma on kitaran osalta hieman epäilyttävää, siellä kun tapahtuu säännöllistä kompurointia. Lauluosasto on kohtuullisen vakuuttava, ja syntikalla on luotu poikkeuksellisen toimivia melodianpätkiä.

Kolmen minuutin kohdalla tuleva osio on idealtaan hyvä, mutta se menee valitettavasti hieman pilalle, koska syntikkamelodia menee suurimmaksi osaksi huti rytmistä. Tämän jälkeen esiin astui hyvin kaunis melodinen osio, ja vakuuttavasti suoritetut puhtaat laulut. Pidin todellakin tästä osiosta aivan kybällä, ja se nostaa biisin arvoa jumalattomasti. Biisi on siis kokonaisuutena oikein hyvä, sillä persoonallisuuttakin on ripaus. Ainoa vika on ajoittainen kehnoilu rytmissä pysymisessä.
0   +1 +2
 
teilband 22.03.2005
Jotenkin saisi olla ennemmän laulua, liikaa tuommosia instrumenttaaliosia ja tuota laulua olisi voinu miksata vähän kovemmalle :) Ihan hyvä meininki kumminkin!
0   +1 +2
 
7
JM 22.03.2005
Kitarariffii alussa on soitettu väärin tai sitten tuo on kitaristin tulkinta, mene ja tiedä mitä soittajan päässä liikkui. taitaa tuo sittenkin olla vain tulkintaa, ainakin tuo riffi toimii mukavasti tuoden epärytmiikkaa. laulajan ääni on kyllä ärsyttävä eikä laulu suju. laulu on miksattu hiljaiselle. Myös toinen laulutyyli on huonon kuuloista tässä. Sen sijaan sävellys, riffit ja melodiat kuullostaa ihan hyvältä. Miksausta ja laulua parantakaa.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 22.03.2005
Biisin kompit ja soundit on hyvät, varsinkin keyboard toimii tässä.
Laulu -- siis huuto -- ei tosin kolahda, siitä mielestäni biisi toimisi paremmin jos laulussakin hyödyntäisi melodisia elementtejä enemmän, siis myös biisin alussa.
Biisin rakenteessa hyvää vaihtelua.
Biisi paranee selvästi loppua kohti.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 22.03.2005
Tyylikästä hevittelyä alusta lähtien. Syntikat jyräävät allekirjoittaneen makuun vakuuttavasti... Soundillisesti onnistunut tuotos, joka kyllä kestää kuuntelua useamminkin.
0   +1 +2
 
8
masab 22.03.2005
Kylläpä sitä metallia tänään pukkaa, tämäkin
toimii, vaan on niin tasaista. taitaa
olla very kilpailtu genry, ei hassumpi
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 22.03.2005
laulua liian vähän? omasta mielestä siis :) muuten hyvä
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 22.03.2005
Tulee kovasti mieleen Diablerie tuosta alusta. Näppärät soundit on, välillä soitto lipsuu, muttei pienistä niinkään. Hyvää meininkiä on.
0   +1 +2
 
9
Jario 22.03.2005
Vauh! Olen todellakin yllättynyt! Aluksi luulin kappaletta perinteiseksi rankaisu-metalliksi, höystettynä vielä perinteisemmällä tuplabasarilla, johtuen ehkä siitä että laulaja aloitti todella voimakkaasti kovin vokaalein. Tuplabasaria löytyi kyllä ja särökitara oli matalaakin matalampi, mutta kaikki nuo syntikkamelodiat lämmittivät erityisesti kylmää sydäntä. Syntikoista lähti todella upeat melodiat ja varsinkin loppua kohti meininki oli aivan mahtava, puhdas laulu tosiaan kruunasi tuon kaiken. Hieno kappale, mutta ei aivan täydellinen…
0   +1 +2
 
9
Kukkis 22.03.2005
Soundit oli oikein mainiot ja soittotaitoa löytyi. Hienoja synia oli biisissä.
0   +1 +2
 
7
argon 22.03.2005
Biisi koheni huomattavasti loppuaan kohden, varsinkin loppupuoliskon kosketinohjelmoinnit kuullostivat hyviltä samaten muutamat junttariffit miellyttivät.

Kehittämisen paikkoja löytyy yhteissoitannosta, jossa on vielä tiukentamisen varaa - hyviä hetkiä on toki paljon matkan varrella, mutta vielä turhan monta töksähdystä on jäänyt mukaan. Vokaaliosastolla lopun puhtaat vokaalit toivat sellaisen "ahaa-elämyksen" meikäläiselle, että se olisi se suunta johon vokaaleja kannattaa kehitellä jatkossa - äänensävyssä oli nimittäin paljon hyvää ja vielä kun pienet nuotinhakemiset oikenevat, niin nousuun lähtee koko homma!
0   +1 +2
 
Kalaforn 21.03.2005
Huh, huh. Vihdoinkin jotain muuta. Laulajalla komea ääni. YLISTYS!
0   +1 +2
 
P. Virta 17.03.2005
Tämä on tosiaan loistavinta metallia mitä minä olen kuullut, oikeastaan en edes pidä tyylilajista mutta tämä jotenkin iskee.
0   +1 +2
 
8
MajorForce 17.03.2005
Alun kitarariffi on mainio, vaikka ilmeisesti noista soundeista johtuen tuntuu että se pykii tuossa lyhyessä rytminvaihdoskohdassa. Tässä on tosiaan jännästi yhdistetty Kovenanttia ja Kotiteollisuuden riffittelyä. Ihan mukavan kuuloista.
0   +1 +2
 
Michikawa 16.03.2005
Onhan pojilla soitto hallussa. Teknisesti touhu toimii hyvin ja masterointikin on ihan hyvä. Laulajan työskentely jättää meikäläisen ikävä kyllä vähän kylmäksi. Vaikea sanoa, mistä syystä, jotenkin ei vaan kolahtanut. Kuviot ja rakenteet ovat harmonioiltaan aika genrelle perinteisiä, mutta toimivat kokonaisuutena ihan hyvin. Ihan mukiinmenevä biisi.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 16.03.2005
melodista ja toimivaa. ehkä olisin toivunut kitaroiden tulevan esiin enemmän mutta se onkin vain makuasia. muuten soundi maailma on täyteläinen ja toimiva. se kannattelee ja kuljettaa koko biisin läpi hienosti. laulajan ääni onkin erikoinen tapaus, siitä joko pitää tai ei, itse pidin. vähän moonspellimäisiä vaikutteita. kuulosti mun korvaan hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Samuel Raggy 21.12.2004
Excellent! Upeat syntikkasovitukset ja kaikenkaikkiaan toimiva meno! The Kovenant itselleni kovasti uppoaa, joten tämäkin luonnolisesti toimii ihan kybällä. Molemmat biisit ovat rakenteeltaan päteviä ja kantavat koko kestonsa kunnialla. Laulaja vetää hyvin ja monipuolisesti, mutta karjutuissa osioissa olisi kannattanut unohtaa reverbin käyttö ja tilalle sopiva indusärö! Mutta toimii. Kyllä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 05.04.2005
Perusmättöä. Genren fanille varmasti mielyttävä kokemus, mutta minulle ei jättänyt oikeen mitään käteen. Teknisesti mallikelpoinen suoritus. Kappas onhan siellä vitsikin, tuo "Miekkatanssi" osuus.
0   +1 +2
 
7
blisser 05.04.2005
Alku oli lupaava, kunnes laulut tuli kehiin ei oikein kuulosta siltä että laulaja yrittäisi parastaan ja se kaiku... Mutta ihan uskottavaa shittiä muuten.
0   +1 +2
 
7
phyvar 05.04.2005
Ensimmäisen riffin rytmiikka on miellyttävästi kiero rumpalin soittaessa härskisti mutkat suoriksi. Kosketinsoitin soittaa niin ohutta kudosta, että se tukemisen sijaan syö tehoa. Bridgentapaisen arpeggiohäsläys sen sijaan toimii mukavasti. Laulaja saisi luottaa ääneensä, tai treenaamaan sitä vahvemmaksi, ettei tarvitsisi kurkkua kiristämällä hakea leveyttä puhtaaseen soundiin. Yleiskuvaltaan bändistä kuulee, että kaikki soittavat omia asioitaan, ja tiukka yhteissoitanta on jäänyt taka- alalle; asia jonka erilainen miksauskin saattaisi saada aikaan. Sävellyksenä OK.
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
Ohoh, ompa brutaali kitarasoundi. Hyvä. Laulussa asiallista äijää. Asiallista soittoa ja soundiinkaan ei ole paljon lisättävää. Basari voisi tosin jysähtää snadisti enemmän. Biisissä hyvää vaihtelua tunnelmasta toiseen. Tuplabasariosuus menee hiukan puuroksi. Toisaalta tuollainen äänikollaasiin meno ei välttämättä ole huono asia ja osa on riittävän lyhyt. Lopussa laulu hiukan hukkuu ja äijälaulumeininki sopii solistille selkeästi paremmin kuin puhtaan tavoittelu, puhtaalla vireessäkin hiukan parantamisen varaa. Lopussa on aika jumalattomasti tavaraa, kokonaisuus menee hiukan tukkoon.
0   +1 +2
 
7
Kekkoset 05.04.2005
Kivan vaihtelevaa. En vain oikein tykänny niistä elektronisistä kiipparisaundeista ihan joka kohas.. Loppu alkoi jo melkeen kuulostaan discomusalta.. Ihan jees kuiten.
0   +1 +2
 
Homunculus 05.04.2005
[kommenttirinki] Palm mute vähän tökkii... Paikoitellen aika paljonkin, itse asiassa. Laulussa voisi olla enemmän voimaa.
0   +1 +2
 
D_Steele 05.04.2005
Kitaroissa hyvät soundit, mutta nuo "tykkytyntykytyn" kohtat tuntuivat menevän perseelleen. En sitten tiedä onko biisi näin sävelletty vai ovatko soittajien taidot puutteelliset, mutta omaan korvaani ei iskenyt. Laulajan äänestäkään en oikeastaan pitänyt. Mutta hyvääkin tässä kyllä oli. Asennetta löytyy ja meininkiä.
0   +1 +2
 
7
Subro 05.04.2005
Juuri kovat kitarat. Laulu oli... Mitä kieltä se oli? Olisi ollut hiljaa, olisi tullut jo hieman parempi biisi. Eipä iskenyt juurikaan, tosin taustat (myös rummut) olivat hyvät. Niiden päällä jotain stam1naa olisi kyllä toiminut.
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Onko todella niin, että tämän tyylisuunnan musiikista ei saa persoonallisen kuuloista??? Heti tuli tää kuusysi,mikälie mieleen. Laulaja ei ainaskaan parantanut tilannetta,vaikka muistuttaminen loppuikin. Tasapaksua, joskin kohtalaisesti soitettua. Jos mahtipontisuutta lauluun haluatte, niin nostakaa se nyt ainakin pintaan, höh. Koko piisi puolet liian pitkä.
0   +1 +2
 
8
Enterdead 05.04.2005
Kitaraan ois pitänyt hommata parempi särö. Tähän se ei oikein istunut vaan jyräsi liikaa päälle ja hukutti kaikki muut alleen. Tai ei alleen vaan vei liikaa huomiota eikä se ole minusta hyvä. Muuten cool kuin napajäätikkö. Hyviä ideoita, enää viimeistelyä.
0   +1 +2
 
8
Ikonator 05.04.2005
Hyvä on biisissä meininki, mutta 1:35:n kohdalla ja siitä vähän eteenpäin tapahtuu komppikitarassa joitain ihmeellistä häröilyä(tai kuulijan päässä)..Pikkuisen lisää tarkuutta soitantaan niin johan lähtee. Loppuosa biisistä rullaa hyvin!
0   +1 +2
 
8
von Peruna 05.04.2005
Alkuriffi iski oikein hienosti. Sitten luulin tämänkin kappaleen vaipuneen keskinkertaisuuden syvään kuiluun mutta lopun mahtipontiset syna osuudet ja puhdas olikin oikein mallikasta. Ei huono.
0   +1 +2
 
JannenEgo 05.04.2005
Ihan menevä (rupinen) riffi tässä biisissä, ja meininkiä on ihan mukavasti. Laulajakaan ei kuulosta tahattoman koomiselta missään vaiheessa. Joskus kymmenen vuotta sitten teininä tuli tällaista mahtipontista meininkiä diggailtua, mutta enää ei oikein uppoa.
0   +1 +2
 
9
g.o.r.e. 05.04.2005
noniin... tämän rinki session paras... hyvä toi komppi tos mättöriffin alla.. laulaja oli ehkä hieman turhan viikinki-metaali tyyppinen mun makuuni mutta ei se häirinnyt kovin kauaa.. lopussa päin ehkä lähtee hieman hapuilemaan kun nuo syntikka hommat tulee mukaan.. olisin tykännyt enemmän vaan menosta ja meiningistä... on tää silti tosi hyvä!
0   +1 +2
 
7
H4p4 05.04.2005
Soundit hyvät. Laulajan ääni ei oikeen toiminut mun mielestä. Riffit oli vähän turhan yksinkertasia mun makuun. Syna antoi kelpo tekohengitystä biisiin, mutta siltikin jäi vielä melko keskinkertaiseksi melometalliksi. Ei iskenyt.
0   +1 +2
 
ThrashPollution 05.04.2005
Soundit olivat demomaiset. Laulu oli mielenkiintoinen, karjunnat toimi hyvin ja puhdas oli jotenkin vain hullu. Mieleeni tuli Turmion Kätilöt. Junttaa. Ehkäpä biisiin alkupuolelle olisi voinut laittaa jotain lisää, kun tuppaa puuduttamaan. Loppu on mahtipontinen todellakin.
0   +1 +2
 
8
Simppa Turnipsi 06.04.2005
Tää oli ihan hyvä biisi. Laulaja murahteli välillä niin miehekkäästi, että se alko tuntuu jo lapselliselta, kun se laulumelodia vielä tollee töksähdellen kulki. Kivoja melodioita silloin tällöin, ja kitarat riffitteli kans mukavasti. Se välisoittelu oli turhan pitkä.
0   +1 +2
 
7
kimurantti1 06.04.2005
Heh, kylläpäs on hauska kikka keksitty riffiin. Soundit ovat kohdallaan ja soitto kuulostaa toimivan. Erityisesti tuosta n. 4:05 kohdalla mukaan tulevasta syntikka soundista pidin, aivan mahtava. Sitten taas laulu kuulostaa suoraan sanottuna kamalalta. Ärrinmurrin kohdat jäävät aika laimeiksi ja puhtaammassa laulussa kuulostaa siltä kuin laulaja yrittäisi väkisin vääntää tuollaista ääntä. Toinen asia mikä pistää korviin todella pahasti, on rumpalin työskentely. Välillä toimii mutta välillä komppi tökkii pahasti. Alussa biisistä puuttuu jotain mikä on minusta aivan ehdoton edellytys tässä genressä: iskevät melodiat. Kuitenkin juuri sen 4:05 kohdan jälkeen alkaa kuulostamaan aivan mielettömän hyvältä. Harmi vain ettei koko kipale ole sellaista, muuten jää vähän vaisu fiilis.
0   +1 +2
 
8
aikapallo 06.04.2005
Asiallista kitarointia näin heti alkuun. Ja riffikin on erinomainen. Syntikka tuo hyvän mausteen mukaan. Lyömäsoittimet jyrää välillä muun soitannan yli pahemman kerran. Pieniä taimi vierheitä siellä sun täällä, muttei liian häiritsevästi näin demosurvaisuksi. Jotenki olis saanu miksaus olla parempi, että olis saatu revittyä se viiminen mahtipontisuus irti. Sävellykseltään erinomainen. Etenkin pidin siitä 4 min kohdalla alkavasta osiosta.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 06.04.2005
Tiukka, hyvin soitettu ja sovitettu kipale. Laulu ei kovin vahvaa, vaikkakin hauskoja tehokeinoja siellä täällä. Hyvää tavaraa!
0   +1 +2
 
Puhdas laulu toimii paremmin kuin alun möykkäys. Toisaalta tuosta alkupuolen laulusta tulee mieleen esim. sellainen loistava NWOBHM pumppu kuin Cloven Hoof. Syntikat olisi saanut jättää pois kokonaan. Soundeista sen verran, että ihan hienot ja jämäkät ovat!
0   +1 +2
 
7
reactor 06.04.2005
Lupaava alku, kitarasaundit kyläl poraa nyt vähän liikaa muttei silti ian hirviät ole. Laulun jos sais kuulostaa enemmän muulta kuin siltä että säkeistöissä vännetään yheksän tuuman kakia, mutta muuten ihan kivalta kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
chakkimatti 06.04.2005
hieno rakenne. syntsan yhteispeli rytmikitaran kanssa "verse"issä on kaunista kuuneltavaa.. vaikka rytmikitaran riffit ovatkin ankean yksinkertaisia.. "kaunis melankolia" oli oikeasti kaunista melankoliaa. Siitrymäkohta ehkä hiukan äkkinäinen. Lopun mahtinen pontinen laulu jäi a) Kitaran alle b) ei ollut kovin mahtipontista
0   +1 +2
 
janiH 06.04.2005
En ole tämän tyylilajin ystävä, joten en ala biisiä kommentoimaan sen kummemmin, mutta syntsasoundi ja äänimaisema muutenkin oli kohdallaan.
0   +1 +2
 
7
MusaPoju 18.11.2004
Hyvä biisi onon jepulis jee. aaaaaadöömeiiiideeennnnn..... Tää jyrää pitkälle tai lyhyelle............
0   +1 +2
 
9
makes69 05.11.2004
Toimii englanti liian suomalaista mutta itelläni ei oo etes tuollaista ..olkoon hyvää kamaa. Raskasta menoa. Tämä on hyvä.
0   +1 +2
 
9
tammina 04.11.2004
Hiton miehekäs tuo kitarariffi! Ei meinaa
vaan ihan pysyä kasassa..no mitä pienistä.
Samalla tuijottaen tuota teitin logoa tää
biisi aiheuttaa "visuaalisia" aistimuksia,
kiitos syntikoiden jotka toimivat hyvin.
Ylvästä, hyvä!
0   +1 +2