Lightful

Profion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
P. Virta 01.08.2005
Todella nätti alku tuo pad ja efu sopii tosihyvin koko biisin tunnelmaan. rummut on eksoottise mut silti toimivat. kick on myös mielestäni parhaiten onnistunut. Myös melodiat vie mielen jonnekin.... en tiedä minne....
0   +1 +2
 
10
|_Wonder_| 30.05.2005
Kaikki on hyviä... :P Pidempiä kappaleita sais olla ;)
0   +1 +2
 
9
siiki 17.03.2005
Tosiaankin erittäin kevyttö dancea/chilliä.Melkeinpä Chill olisi parempi genre tähän kuin dance.Ehkäpä...
Noh kuitenkin:

Soundimaailma on melkeinpä täydellisen kuulonen jälleen kerran ja erilaisia efectejä olet biisiin laittanut niin siitä plussaa ja melodiatkin ovat melko hyvät mutta biisi on aivan liian lyhyt! Juuri kun biisi kerkiää alkamaan niin oho...Biisi jo loppuikin :)
Eli pituutta saisi olla parikin minuuttia enemmän.Noh...Tästäkin voiti tehdä Re-Mixin jossa tuota pituutta sitten olisi enemmän se pari minuuttia.

Rakenteenkin puolesta tulee pelkkää plussaa eli tästäkään ei oikein mitään pahaa sanottavaa hirveästi löydy.
Jotain pientä biisiin kuitenkin olisi voitu lisäillä...
Miksauskin tuntuu olevan hyvällä mallilla näin ensimmäiseksi biisiksi ja sekin on hyvä asia.
Itseasiassa erittäin hyvä ja mielenkiintoinen biisi ensimmäiseksi tekeleeksi.

Arvosanasta sen verran että olen ottanut huomioon juuri tuonkin että on ensimmäinen tuotos mutta ei se niin hirveästi tässä nyt vaikuta.Ja tosiaan vaihda tuo genre Chilliksi.Ainakin mun mielestä :)

Arvosana: 8½
0   +1 +2
 
daliggo 17.01.2005
jep olihan tuo aikas tuollaista tausta/dance/chilliä, mutta tuo basso linja iski minuun yksinkertaisuudellaan ja soundillaan und toimi hyvin tuon kitaran kanssa yhteen.
padit ihan ok tosin aika ohuet mutta soundiltaan hyvät
rummut olivat aika kuivat ja mitään sanomattomat..
miksaus ja ´ja rakenne ihan ok .. tosin pituutta olisi voinut olla hieman lisääkin...:)
0   +1 +2
 
Protush 05.11.2004
hmm.. ihan kaunista ja kevyttä on tosiaan:) ei todellakaan mikään huono biisi.. hatsit ovat aika peruskamaa ja rummut ovat muutenkin aika mitään sanomattomat.. tämä kuullostaa samanta kun syntikkani valmiit taustat eli siis jotain puuttuu.. kunnon melodia tähän tarvittaisiin ehdottomasti ja vähän vankempaa rakennetta.. mutta esim voksut (jos ne tekisi joku hyvä ääninen naisartisti) voisivat korvata puuttuvan melodian.. miksaus on ihan hyvää ja biisi toimii muutenkin kunhan sitä vielä hitusen muokkaa.. tästä on siis todella hyvä jatkaa:)
0   +1 +2