too harf 4 soft

Disharmonic vision

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kevis 29.04.2005
heti alusta asti laukkaava basari häiritsee pahasti. ilmeisesti laitteistosta johtuen saundit on niin nintendoa et voisin syödä pääni. biisistä puuttuu kokonaan selkee kulku. vähän väliä meininki vaihtuu täysin epäloogistesti. tästä en kyllä löydä mitään hyvää.
0   +1 +2
 
6
Stocco 17.05.2004
Eipä ole koovin raju. Typerät äänivalinnat pilaavat fiilistä. Tomit pilaavat lisää ja typerä rakenne mitä on vielä pilattavissa. Ryminä on tehty halvasti ja melodia killuu rajun ja tylsän välissä kaatuen tylsyyteen. Enemmän räväkkyyttä pitäisi olla ja 0:40 melodia ihan jollain muulla soitettuna sekä tomit pois ja paremmat ja monipuolisemmat haitsut mukaan.
0   +1 +2
 
7
ArrestKulak 26.11.2002
aikas jytinää toi alku. vähän turhan paljon paistaa toi delay tossa. tää on tällasta ihme sekoilu musaa. huomaa että on hardis tyylistä. vähän jumittava mutta ei mikään paha.
0   +1 +2
 
7
Imp 19.11.2002
aikas kesyn kuuloinen toi kiksu..mutta sen basso pyyhkäsy ei..mikä tulee taustalla kuin elefantti jyrisis :) siis ei mikään huono..mutta alku pauke pitäs olla kiksussa järeempi..jotkut melodiat alkaa mun mielestä töksähtäen..mutta jos se on tarkoitus niin ei siin mitään..mutta kyllä tää 7 biisi on :/
0   +1 +2