Secret lives

Aurisgale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Papa Dallas 23.05.2009
Ihan sairaan hyvä biisi. Kulkee hyvin eteenpäin ja melodia on hyvin soiva!
0   +1 +2
 
8
Kiefran 25.05.2008
Elämää tai tv-sarjaa kutsuva häilyvä biitti... Varjoisa vaaniva namittelu....
0   +1 +2
 
10
D-Vision 03.05.2006
Juuripas tässä huomasin, etten ole juurikaan kuunnellut tätä vanhempaa tuotantoa. Nyt täytyy viimeistään ottaa sitten vahinko takaisin ja tehdä kattava analyysi.

Äänimaailma on mahtava alusta loppuun. Kerrassaan loistavan kuuloiset spiikit! Monipuoliset taustat rakentavat hienoa pohjaa aina välillä läpilyövälle sahalle, joka taas hiljalleen väistyy ja iskee uudestaan vähän eri suunnasta. Upeaa! Rummut tekevät taustalla työnsä, yllättävän toimiva tuo rumpuloopin 909-openhatin loppusysteemi. Periaatteessa se olisi voinut kuitenkin olla hieman vaihtelevampi, mutta kuten sanottu, toimii näinkin erittäin hyvin.

Piano vetää uniikkia melodiaa taustalla, mihin ollaankin jo totuttu. Yhtä toimivaa kuin muissakin biiseissäsi. Pitkät väliosat rakentavat käsittämättömän hienolla tavalla aina tulevaa, koko ajan odottaa että milloinkas se lähtee ja sitten kun lähtee niin ai jai..!

Kertakaikkisen suuri vahinko että tämä biisi on päässyt lipsahtamaan! Loistavaa trancea, selvästi yksi Larizzan parhaimmista biiseistä..!
0   +1 +2
 
10
Holmström 21.04.2005
Jeah :) Loistava melodia, jälleen pitää kehua ja kannustaa taiteilijaa hienosta tuotannosta. Jotenkin omaperäisyys tulee läpi joka on erinomainen juttu. Spiikit... sopiva määrä ja hyvä idea. Ei yhtään liikaa.
Efektit sopivassa suhteessa kokonaisuuteen ja muutenkin biisin monipuolisuus miellyttää täysillä. Tulee loistva fiilis koska tuntuu että tekijä on paneutunut tämän tekoon tunteella :)
Miksaus onnistunut hyvin. Kaikki zydeemit linjassa. Jes :D
0   +1 +2
 
9
Area75 29.03.2005
Taidokkaasti toteutettu tummasävyinen trancetus! mukavan tuhnuinen kick ja basso, haitsut kunnossa, melodiat kauniin mustanpuhuvia. Aitoa Soittolista kamaa!!
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 10.03.2005
Mukavan rento ja rauhallinen kappale, kuuluu mun omassa kategoriassa niihin "ennen nukkumaan menoa" tai "aamulla krapulassa" kuunneltaviin biiseihin. Rauhottaa ja lohduttaa =) Omasta mielestäni etenkin kappaleen rauhallinen alku on erittäin onnistunut. Pädit rakentuvat mukavasti päälle ja filttereillä varustettu sahalaita kuulostaa aina mahtavalle, hyvä hyvä! Nuo secret lives ja transfere voksut istuu kappaleeseen kuin sormi nenään, hyvä hyvä! Todella mukavaa kuunneltavaa, ei tästä saa tarpeekseen koskaan! Hienoa kerrassaan
0   +1 +2
 
9
onZka 18.02.2005
Jeps, MAHTAVAT haikuraidat ja vokaalit kävi mun korvaa oikein miellyttävästi.Ehkäpä hyvimmän kuuloista "netti"trancea vähään aikaan.Keep it going!
0   +1 +2
 
Aurisgale 09.02.2005
En kyllä ymmärrä mitä Antti & Rööperin kapulat odottelee... tuskin saan koskaan mitään mieleistä kuunneltavaa?=( Tarjoan vain omia eri näkemyksiä tässä samassa genressä... hoppia tai räppiä tuskin koskaan tulee, koska en osaa sitä tehdä... enkä kyllä haluakkaan...
0   +1 +2
 
8
Ton melodian puolella on hyvin onnistuttu tässä biisissä.... Intro on mun korviin aika hmmm. huonon kuulone.. En oo tätä genree paljoa kommentoinut joten en osaa muuta pistää mutta kyllähän tätä kuuntelee... Faniudun vielä paremman toivossa.
0   +1 +2
 
9
siiki 30.01.2005
Eli biisi alkaa todella kauniisti ja jatkaa samaa rataa jatkossakin.Todella laadukkaasti tehty biisi.Melodiat ovat erittäin kauniit ja soundit ovat hyvät.Rummut ovat melko yksinkertaiset joka ei välttämättä ole paha asia mutta olisin odottanut jotain muuta.Bassline on ihan ok ja biisi on miksattu hienosti.Intro oli todella maukkaan ja hyvän kuulonen ja niin kuin alussa sanoin että se oli todella kaunis.
Biisi on jo todella hyvä eli oikein pelottaa miltä seuraavat tuotantosi kuulostavat.Toivottavasti vuoden 2005 puolella sulta tulis paljon tuotantoa ja menestyisit hyvin :)
Leadit olivat todella hienon kuuloset.Ei voi muuta sanoa kuin että todella hieno biisi ja 9.
0   +1 +2
 
10
Mike H 17.01.2005
Jeps, eli todellakin hienolla introlla alkaa! Padit ovat todella loistavan kuuloiset!
Rummut... Hmm, kick- soundi sais olla pikkuisen kovempi ja terävämpi. Vähän liian pehmeä meikäläisen makuun.
Bassline tuppaa oleen ihan kunnossa, paitsi että kun melodia alkaa sitä ei oikein erota.
Melodiat ovat kyllä ihan mukavat mutta jotenkin muhun vaan ei ihan näin kova junttikiksu juusto uppoo, enemmän semmonen Blank & Jones meininki, mutta se ei tunnelmaa pilaa! :)
Joko se loppu?! Aikas nopsaan biisi meni.
Niin ja ne speakit oli kyllä ihan kivat kanssa, harmi ku itte ei osaa tehä samanlaisia.
Jees, mutta rrakenne tuntuisi olevan hyvin kohdallaan, äkillistä loppua lukuun ottamatta! :)
Kokonaisuudessaan varsin mukava kappale!
0   +1 +2
 
9
Outset 16.01.2005
Asiallinen alku ja mainio spiikki siinä. Tosi tunnelmallista pädittelyä ja leijuntaa. Meitsi tykkää kyllä tämmöisestä :) Hyvin nousee trancegatet sieltä esiin. Basari voisi olla hiukan napakampi, ehkä nyt vähän turhan 909deeppi. Muutenkin olisin kaivannut lisää groovea rytmiosastolle, perkussioita ja haitsuja lissää. Tässä on vähän nostalginen ote, ehkäpä hiukan 90-lukua... johtuu varmasti noista vaisuista rummuista. Noh, ei sinänsä ollenkaan paha juttu. Biisin kokonaismeininki saisi olla kirkkaampi, haitsuihin lisää yläpäitä messiin. Masteroinnissa saisi tiputtaa tasoja mun mielestäni. Jotain "koukkua" kaipailisi, junnaa kyllä hyvin eteenpäin muuten. Spiikkejä on ehkä liiankin tiuhaan tahtiin. Ei tässä oikeen mitään ihmeempiä osaa sanoa, hyvä trancebiisi kokonaisuudessaan, tuohon rytmiosastolle kuitenkin kehottaisin kiinnittämään huomiota enemmän ja lisäämään sinne jotain pientä ainakin. :) Jätkä osaa!
0   +1 +2
 
G-Tune 10.01.2005
En nyt jaksa alkaa mitään kaikenkattavaa kommenttia laittamaan kun ylempänä on jo aika pitkälle kerrottu jutut.. mutta, soundipolitiikka kuulostaa ihan hyvältä, kuten melodiatkin. Suurimmat puutteet, ja samalla se mihin ehkä kannattaisi seuraavaksi panostaa, ovat minustakin nuo biisin rakentelu sekä rumpu/perkussiopuoli. Varsinkin sellasta iskevää haikka/cläppi -paria jäin kaipaamaan. Myös kicki oli vähän löysä.
Melodiat ja yleisen soundin kun pidät tällä tasolla + saat nuo muut elementit kuntoon niin avot :)
0   +1 +2
 
9
No niin... Kuuntelin tän koneella 5 kertaa peräkkäin ja parani joka kerralla. Stringit on tosi ihanat ja muutenkin koko äänimaailma on aika suloinen. "onpas makeeta kommenttia..." Tääkin jää koneelle ja on vakituisesti nyt Winampin soittolistalla. Hih. Tulee tosi hyvä fiilis tätä kuunnellessa. Hitsi kun kärsivällisyys loppuu odotellessa uutta materiaalia. Loistavaa, kerta kaikkiaan!!!
0   +1 +2
 
9
KB 23.12.2004
Tosi hienolla introlla alkaa. Upea äänimaisema tässä. Ehkä hieman puun takaa alkaa biisi intron jälkeen mutta toisaalta kyllä todella hyvän ja massiivisen kuulonen kohta biisissä tuo 1:05. Spiikit toimii tosi hyvin, ne on hyvän kuuloset ja sopii biisiin erittäin hyvin. Rumpuosasto on ehkä hiukka vaisu tai liian taka-alalla mutta toisaalta se luo aika jännän tunnelman tähän biisiin. Melodiat on kauniit ja hyvänkuuloset nekin. Miksaus ja masterointi näyttäisi olevan kunnossa. Laadukas biisi, kyllä tämä kiitettävää työtä on :)
0   +1 +2
 
8
Desklet 15.12.2004
Siiis toosi upeal introl alkaa :P ihanast vinguu ja senki jälkee jatkuu suht upeesti mut noh sais noi leadit pomppii hianommin
no mut hyvähän tää on 8 arvonen :P
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 01.04.2005
mukavasti lähtee käyntiin biisi :> ..tunnelmaiset padit alussa toivat mukavan fiiliksen biisiin heti. Hyviä soundeja löytyy joku välistä, ja niitä on myös osattu käyttää :> rakenne on kohdallaan myös. Rummut ovat aika yksinkertaiset, mutta ei se haittaa kyllä mitään koska ne sopivat kuviohin hyvin :D
jostain 2 minuutin jälkeen alkava biititön kohta pitää mukavasti yllä haikeaa tunnelmaa
. bassolinja on erottuu mukavasti edukseen tässä biisissä erilaisuudellaan.
..Hyvin kasattu, rauhallisen melodinen ja haikean energinen trance pläjäys :)
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 30.11.2004
Äänimaailma on kyllä todella hyvä!!!!! tunnelma on kyllä kohdallaan ja kaikki muukin.... ei tästä oikein haukuttavaa löydy... kyllä se kymppi olla pitää!!
0   +1 +2
 
8
Marison 30.11.2004
Persoonallinen soundimaailma, avara tunnelma ja eteenpäin soljuva meno luo pohtivan ja miettivän ilmapiirin, kuten kappaleen nimikin antaa ymmärtää. Teknisesti tasapainoinen ja paneutunut ote. Jotain jäi silti puuttumaan... Olisin kaivannut teeman etenemistä trancenomaisesti biletysvaihteeseen, rumpujen rytmiikkaan. Myös melodia ja soinnut olisivat voineet varioida tuoden esiin teemojen keskinäistä hierarkkiaa. Pientä säveltäjää voisinkin houkutella esille... :) Muuten pidän tyylistäsi ja kappaleen luomasta tunnelmasta.
0   +1 +2
 
9
RLG Eriksson 27.11.2004
Taas mennään vanhan kunnon oikeen melodisen ysäri trancen hengessä!! Ja siitä oon aina pitäny sun tuotoksissa:) Noniin sitten kritiikkiin ja kehuihin oikeastaan tämän kipaleen kohdalla. Laatu ja äänen tasot kohdallaan. Melodiat eivät sotke vaan tukevat toisiaan joten tästä kannattaa pitää kiinni! Omaan makuuni lisäisin vielä jonkun pimputuksen mutta se on se ainainen kiroukseni:D Pitkät pädit ovat hienoja ja pienet pimputukset tuovat ajatuksia. Tätä voisi parhaiten jammailla isolla porukalla illan tullessa kallionkieleekkellä jos ta näkyy pitkälle! tai yöllä korkean talon katolla kaupungin valonjen hohteessa! Fiilis kymppi ja toteutus ainakin 9 ni pannaan kymppi puol:) Enempää en osa nyt sanoa harmi vain. Mutta kyllä tämä omaan kuunteluun useasti tulee!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 15.11.2004
Tää on muute aika mukavan kuulosta settiä taas sieltä suunnalta. Soundit on mielestäni parantunu selkeästi. Ja muutenkin äänimaailma ja miksaus ovat paremmin onnistuneita. Liidit toimivat ihan hyvin ja melodiat on jälleen hyviä, sun tyylisiä ja hieman omaperäisiä myös. Kyllä tätä kelpaa kuunnella. Biitti on ehkä hieman liian laiska, mutta ajaa asiansa kyllä. Efektit ovat hienoja ja sweepit on niistä mielestäni parhaita. Spiikit on jälleen toteutettu hyvin ja muutenkin biisi kokonaisuudessaan omaa miellyttävän fiiliksen. Kyllä tää on taas kelpomatskua sulta! Jatkahan samaan malliin vaan! :)
0   +1 +2
 
9
Timotei 15.11.2004
Tää oli mahtavan kuulonen,mielestäni aiikkass laadukas bilebiisi.......;D
0   +1 +2
 
9
Protush 13.11.2004
ja jälleen upea introlla aloitus.. mielestäni spiikkejä saisi olla enemmän putkeen mutta ne mitä on niin on miksattu loistavasti! rumpupuolikin sulla on parantunut.. biisin rakentelua saisi hioa vielä pikkusen.. ekan intron jälkeen leadi ja rummut alkavat aika yhtäkkiä.. mutta voi juma oot parantunu tossa melodiapuolessakin! leadit on tosi upeita ja taustan padit toimivat täydellisesti.. biisi on aikalailla introilua mutta mikäs siinä kun se on selvästi sun vahvimpia puolia! vaihtelua luo mukavasti noi leadien muuntumisen yms.. siis tässä biisissä on aivan loistava tunnelma ja efecktointia todella on.. tätä ei välttämättä ihan heti tranceksi sanoisi jos noita rumpuja ei hakkaisi taustalla on tää meinaan sen verran efecktoitua ja melodia painotteista.. sun kannattas oikeesti kokeilla jotain soundtrack biisiä koska sulla on toi melodiapuoli niin kunnossa.. niinkun jo mainitsin tää ei oo ihan tavanomaista trancee vaan jotain soundtrackin ja melodisen trancen sekoitusta mutta loistava biisi jokatapauksessa! jätkä alkaa olla jo pelottavan hyvä:) ootan innolla sulta taas lisää matskua!! jooh mutta eiköhän tässä oo jo kommenttia yhelle biisille:D
0   +1 +2
 
Aurisgale 13.11.2004
Tälläinen väsäily tällä kertaa... En tiedä mitä olette mieltä, mutta jälleen olisi hienoa kuulla kommenttia. Biisi on ainakin hyödyllinen jatkon kannalta, kun biisin rakentelusta opin tälläkertaa paljon vahinkojen kautta. Sahojen kanssa olen ollut tällä kertaa varovaisempi... omat sormet tahtoo pitää sentäs tallella;)
0   +1 +2