Politricks (feat. KFied)

Juha Kiili

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Stare 04.02.2010
Olis niiku nykin stara mut kuiteskin suomalainen :)
0   +1 +2
 
9
psiren 09.03.2006
Hyvää massasta erottuvaa musiikkia! Laulajalle plussaa!
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 20.10.2005
Sä oot lahjakas, mut sun pitäis Juha ihan selkeästi ruveta käyttämään huumeita ;D No eikai, mut tästä puuttuu jotain hulluutta mikä tekis tästä huippua. Nyt tää on ainoastaan hyvää.
0   +1 +2
 
9
tjheikki 04.10.2005
Hienoa jälleen! A-osa ehkä hieman monotoninen, mutta antoi kivasti kontrastia kertsille. Ensimmäisten tahtien aikana räppiosiota joutui hieman jännittämään, että miten toimii, mutta lopuksi toimi hyvin. Mikserin biisiksi antaisin kympin, mutta tuon edellisen ja sinun tasosi ymmärreyäni annan 9.
0   +1 +2
 
9
Niina Koo 30.09.2005
Alussa tuli jotenkin mieleen Green Day. Mut onneks kertosäe pelasti mut ja Kiilin. Kummallisella tavalla tää sopii täydellisesti (ainakin mun mielestä)
jonnekin ghettoon tai vaikka tästä kipuleesta sais jonkin sortin USAn uuden kansallislaulun. Kfiedin räppi on myös aina niin täydellisen kuuloista ja tietenkin sopii tähän kappaleeseen. Ainoo mikä sattu häirittee, oli se että joutu kuuntelee uudestaa notta sais sanoista kaiken irti.
0   +1 +2
 
9
Funk-Daddy 07.07.2005
Hiton hyvat nyanssit ja toimiva biisi. Kuulostaa hyvalta vaikka kuuntelenkin tata nyt paskoilla luureilla, patkivalla yhteydella, keskella Ukrainalaista ghettoa. Toimiva biisi siis.
0   +1 +2
 
7
Xantaks 12.06.2005
Tässä on sitä meininkiä ja laulu toimii.. piristävää, mutta silti yhden kerran kuuntelu biisi..
0   +1 +2
 
Dacia 12.06.2005
Vakuuttavaa kamaa yhden miehen orkesteriksi.. Vaikka elementtejä on vähän, niin silti taustoissa on sopivaa vaihtelua ja kikkailua, elikkä toteutus hyvä.
0   +1 +2
 
Viinikan Vivalti 26.05.2005
Hyvän kuuloinen tekele - sopii just tähän sivun kermankeltaiseen teemaan. Erityiskehut tulee tuon jazahtavasta basson käytöstä. Mulla kyl tuli RW mieleen elävästi. Kfied tykittää aina mun makuun.
0   +1 +2
 
10
Mercedez 09.05.2005
Mahtavaa! Tää tehos tosi hyvin. Jäin rallattelemaan tätä melodiaa.. Uskomattoman rento. Pidän. Aivan loistavaa. Mitään huonoa ei tule nyt ainakaan ensikuulemalla mieleen, vaikka epäilen että myöhemminkään mitään ihmeellistä tulee esille.

Tämä taitaa olla sitä tyyppiä, mikä paranee soitettaessa.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 11.03.2005
Joo, tämähän toimii. Mukava melodia ja hyvä laulaja. Tausta voisi olla vähemmän synteettinen ja vähän koukkusempi. Toimiva poppis.
0   +1 +2
 
Täähän oli hyvää musaa.laula ja on hyvä ja kertsi oli tarttuva.Tällähän voi päästä vielä pitkälle.
0   +1 +2
 
keyboardplayer 11.03.2005
ihan hyvää meininkiä tuli vaikka ei oo omaa genreä...hauskat sanat...menee reippaasti yli keskiverto mikseriartistin...jatkakaa
0   +1 +2
 
7
_W_ 11.03.2005
aah...laulettua musaa, tätä tuliki jo odoteltua. Mitä ny eka sanoisin niin onks tää ihan rockia kuitenkaan? Aika poppi-matskua sanoisin, mut kohtuullisen hyvää semmosta. Ehkä vähä "uneliaasti" laulettu, mut iha jees näinki!
0   +1 +2
 
9
H4p4 11.03.2005
Hyvät soundit kautta linjan. Hyvä laulaja ja tausta on sopivan eläväinen. Sanoissa oli paikoin ihan hyviä oivalluksia. Kyllä tämmöstä ihan radiosta kuuntelis.
0   +1 +2
 
juhku 11.03.2005
Ihan oli kiva biisi. tausta oli hyvän kuuloinen sellanen mukavan vaihteleva. niin ja Kfied vetää kyllä hyvin.. niinku aina! :D
0   +1 +2
 
9
Greco 11.03.2005
Todella hyvä vokalisti ja soittotaitoa löytyy. Tunnelmallinen tekele ja poliittinen viesti välittyy.
0   +1 +2
 
9
integratio 11.03.2005
Erittäin hienoa työtä ! ja sanomaakin selvästi löytyy... kertsissä tosin ois voinu olla ehkä vähän iskevämmät sanat tosin menee hienosti noinkin... ja rap osuus antaa hyvin kontrastia tuoden kertsin taas mahtaviin mittoihinsa ;)
0   +1 +2
 
8
Kyrios 11.03.2005
Todella hyvät sanoitukset ja mukaansa tempaava kappale on muutenkin. Laulajalla on oikein hyvä ääni ja hän osaa käyttää sitä. Minua vähän tuo räppäyskohta häiritsi kun en kyseisestä laulutyylistä niin välitä. Muuten kappale toimii oikein hyvin.
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 11.03.2005
Jahas, Barry McGuire päivitettynä 2000-luvulle. Soundit on melko hyvät, tosin perus-rumpukone-crash pistää korvaan ilkeästi. Ihan näppärää menoa on kyllä.
0   +1 +2
 
8
Enforce 11.03.2005
Hmm... Brittirockiltahan tuo kuulostaa. Aika pätevän kuuloinen laulajakin. Soundimaailma ihan OK, tosin perkussiot olivat ehkäpä hieman oudot. Eipä tuosta pahaa sanottavaa ole. Olisi voinut olla vähän lyhyempi.
0   +1 +2
 
8
Von Beast 11.03.2005
Ei ole järkeä käyttää isoa bittivirtaa kun tökkii. Se 192 ehdoton maksimi. Eroa ei huomaa edes hifilehden testaaja. Se on varma. Tässä on sellaista dylan/springsteen henkistä kantaaottavuutta. Kieleksi suomi ja emin ovelle. Hyvät on soundit ja silleen kulkee ihan radiokelpoisesti. Räppikohta lopussa vetää kyllä yllärit pöytään. Tämän mielenkiintoisen duetoinnin seurauksenabiisille on pakko tuupata 7. KFiedillä homma näyttää lähtevän. Hittiainesta tässä on. Ei perhana annanpa 8. On niin valmista matskua.
0   +1 +2
 
5
Onhan se rockia. Ei kylläkään mitään sellaista mitä itse kuuntelisin. En oikein osaa tästä mitään sanoa. Vokalisointi on ihan mainiota. Tuo randomräppiosuus tosin hajottaa koko biisin ihan yhtäkkiä eikä sovi joukkoon mielestäni oikein ollenkaan..
0   +1 +2
 
10
Jadyley 26.01.2005
Mitä ihmettä! voiko olla jotain näin loistavaa. tää uppoo muhun täysin. Kiilillä on aivan upea ääni. vau, en tiennytkään, vai tiesinkö. mageesti vedät. toi pieni karheus on tosi kivan kuulonen yhdistettynä poikamaisenmiehekkääseen saundiin, joka todellakin sulattaa jäät. kfied vetää kivasti, oikein hyvin. ehkä parhaiten mitä häneltä oon kuullut. syy löytyy varmasti siitä, että sanomisessa on rentoa rauhallisuutta. ja sit kun pois jää ronskiudet:) heh hee...
okei. mut tää iski muhun!
0   +1 +2
 
10
Rotaatio 14.12.2004
Kiva kitaran ja rummun yhteispoljento. Lisäksi soitin puolesta myös nuo soittimet on sovitettu kertsiin hyvin mukaan. Musiikillisesti sopivan iloisen ja hieman melankolisen sekoitus. Kfieldin osuuden tullessa musiikki vaihtuu sulasvasti, enemmän rumpu vetoiseksi biitiksi.

Sanoitus on kummallakin kunnossa. Kiilin osuus on kunnon äänellä tehtyä perinteisempää musiikkia ja sanoituskin on onnistunut. Varsinkin kertsi jäi päähän soimaan. Kfield vetää hyvällä flowilla ja äänen käytöllä. Ja riimeistäkin löytyy läppiä ja pieniä koukkua.

Mielenkiintoinen yhdistelmä rockia ja räppiä ja toimiva sellainen vielä.
0   +1 +2
 
10
Samurai 09.12.2004
Upeet vokaalit, hieno konsepti ja mahtava toteutus. Ja biittikin on vielä siisti. Eli ei voi paljon enempää biisiltä vaatia. Tää toimii varmasti laajalle kohdeyleisölle, koska tässä on paljon erilaisia vaikutteita. Myös Kfiedin verse on erittäin ryhdikäs ja mukavan tiukan kuuloinen kaikin puolin.
0   +1 +2
 
10
janety_ 07.12.2004
Muuten ihan täydellistä, mutta biisi ois voinu olla ehkä hieman lyhkäsempi.
Silti, tätä parempaan jos joku pystyy niin rakennan omakätisesti lehmille siivet.
0   +1 +2
 
10
jouman2 04.12.2004
No huh! Mitä musaa harrastelijamuusikot nykyään tekee! Upein biisi mitä olen kuullut pitkään aikaan. Erityisesti lauluääni on aivan uskomattoman upee.
0   +1 +2
 
10
LoCa 04.12.2004
Ihana biisi!!!! :) Hyvin sävelletty ja mahtavat sanat!!!
Oijoi :) Lisää tällästä!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
M.A.T.S 04.12.2004
Loistava muusikko tää Kiili. Mahtavaa laulantaa ja mahtava sävellys. Oon aika yllättynyt näinki kovasta biisistä.
0   +1 +2
 
10
PeksiM 30.11.2004
Jessus miten kovaa kamaa. Kolahti aika kympillä jopa näin kovan rockin mieheen... Kertakaikkisen hieno sävellys. Toki jos minulta kysytään, niin räppääminen on turhaa, mutta sovitaanko niin, että ei kysytä multa mitään. Tämän biisin tuottajalle olis kovasti käyttöä tuossa vuodenvaihteessa kun lähdemme tekemään uutta sinkkua. Tsekatkaa meno www.mikseri.net/broken... ja jos tuottaja innostuu niin syytä olis ottaa yhteyttä ja vähän äkkiä ;) Mutta enivei, hieno homma, pitäkää jorma tanassa ja musa maukkaana!
0   +1 +2
 
10
Nika. 26.11.2004
Sulla on muuten todella hyvä ääni. Lausut englantia riittävän autenttisesti, ja vielä kivalla soundilla. Sulla on sopivasti miehekästä karheutta ja söpö-nöpöä ; ) herkkyyttä laulussasi. En ole niinkään kiinnittänyt siihen aiemmin huomiota, mutta kenties se korostuu, kun laulat englanniksi. Tai sitten olet vain keksinyt jonkun nerokkaan tavan miksata! ;D Oli miten oli, jos laulu soundi ei ole persoonallinen ja kiinnostava, on ihan sama miten hyvän biisin tekee, koska se ei vain toimi. Luulen, että sun ei tarvitsisi edes tehdä näin hyviä biisejä, ja saisit ne tuolla tavalla laulamalla silti olemaan ihan kelvollisia!

Sanat sykähdyttivät myös. Biisin fiilis on rento, ja siksi ei ihan heti voi uskoa kuulemaansa, sillä sanat ovat niin nokkelat. Tää on pakko kuunnella uudestaan, jotta saa kunnolla kiinni sanoista; mutta toisaalta, jos ei ole sitä kantaaottavaa ihmissorttia, voi keskittyä vain hyvään menoon ja tarttuvaan kertsiin.

Täytyy myös myöntää, että Kfied on kehittynyt aivan mielettömästi sitten vuoden takaisen syksyn, jolloin ensi kertaa herran päräytystä kuulin. Potentiaalia miehessä oli jo silloin, mutta nyt se potentiaali on lunastettu, ja Fizzulan soundi ja tyyli on yksinkertaisesti oikea Turn On. Mieletöntä kuultavaa, ja kaiken lisäksi artikulaatiokin pelaa.

Lopuksi itse biisistä vain sen verran, että sopiva määrä purkkaa mukana, ja kertsi koukuttaa kivasti. Sanat ovat tosin sen verran haasteelliset, ettei niitä oikein osaa laulaa mukana, vaikka kuinka mieli tekisi!, mutta sekös saa kaikki kuuntelemaan tätä vain lisää. Miksauksessa ei mitään ongelmaa, ja mun mielestä mitään outroja ei kyllä tää kappale enää kaivannut. Pituutta on jo muutenkin, vaikkei tätä silti yksitoikkoisuudesta voi syyttää.
0   +1 +2
 
10
Senesty 24.11.2004
voi ei! oon ihan ihastunut tähän biisiin.. tää on jo toinen ilta putkeen tätä biisiä niin kauan että kohta on melkeen otsassa näppiksen kuva =) ihanan letkee renkutus hauskoilla vaikkakin puhuttelevilla sanotuksilla jostain syystä iskee täysillä =D ja tässä on vielä sellasta oikeeta kunnon fiilistäki mukana.. love it =)
0   +1 +2
 
Fakap 22.11.2004
Mitä säröö tai flangeria tohon skittaan laitoitkaan niin se sai tähän mukavasti sellasta särmää mitä sun biiseissä en oo ennen kuullu. Muu tekninen shaibe onkin tuttua Kiiliä. Vähän silmäkulman pilkettä, vitusti asennetta ja Mikserin parasta tuotantolaatua.

Sanoituksista en saanut tokallakaan kertaa kaikkea irti. Englanniksi lauletut biisit menee multa yleensä ohi Tosin tässä oli aika selkeästi muotoiltua yhteiskuntakritiikkia ja yllättäen hyvällä maulla toteutettua sellaista. Mutta kyllä mä annan eniten painoarvoa noille melodioille, soinnuille, verseille ja kertseille jotka on vitun hyviä niinku nyt sulta kehtaa toivoakin.

KFiedin fiittaus oli kai ihan hauska lisä, muttei tehnyt tästä yhtään parempaa biisiä mun korville. Taitava räppäri se on ja vetää hienosti omaa linjaansa. Varmasti kyllä vaikuttaa suosioon noin yleisesti.

Mitäs vielä.. Kertsin sanat ei saanu mua hyräilemään mukana, mutta ne ei olleet huonot. Kertsi ja säkeistöt kulkee tosi mukavasti yhdessä niinkuin ykkönen ja kakkonen. Kaikki toimii. Numeroa en anna, koska sun biisit on liian omaa luokkaansa mikseriskaalalla arvosteltaviksi. Kiili-skaalalla tää ois vahva kasi.
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 22.11.2004
tämä on oikeasti niin helvetin hyvä väännös että perkele. Niin uskomattoman pop biisi että jukulauta. Tuo lofi-komppi sopi tähän vallan mainiosti. Kfied veti aikaslailla Robin Williams-meiningillä koko biisin. Ja tuo ei ole missään tapauksessa huono asia. Taustamusisoinnitkin ovat aivan loistavat. Ainoa mikä jäi häiritsemään, oli outro. Tai outro ja outro.. jonkinlainen outro siis olisi ollut ihan hyvä vetäisy loppuun.

Mutta kyllä tämä tällaisenaan on todella toimiva biisi. Suorastaan hitti.
0   +1 +2
 
Laihanen 22.11.2004
Kesti hetken niellä tuo särkevä lofi-komppi (lähinnä sen takia että olen nonstoppina kuunnellut sitä puhdasta versiota ;)). Kfiedin osuus tuntui myös vähän väkisin väännetyltä tämän kaltaiseen kappaleeseen. Juha, pelkästään omilla voksuillasi varustettu toimi kokonaisuutena tehokkaammin.
0   +1 +2
 
10
Vesa H 21.11.2004
No ohhoh, kylläpäs teit hyvän ja omaperäisen biisin! Miksaus, kuten aina, on hallussa. Selkee tuottaja. Lausunta tosin vielä kuulostaa suomalaiselta, mutta muuten ei mitään huomautettavaa!
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 21.11.2004
Kerrassaan loistavaa matskua mitä olen ikinä sulta kuullut ja ihan asiaa tässäkin biisissä laulettiin... ei voi kyllä muuta sanoa kun sun biisis vaan paranevat kokoajan...
Biisi kuulostaa enemmänkin jonkun amerikkalaisen laulamalta ku kielitaito on niin loistavasti hallussa... mutta kyllähän suomalaiset tollaset pienet amerikkalaisetkin päihittää tällä biisillä...
10 Pistettä.
0   +1 +2
 
10
dip flirt 21.11.2004
Mukavan melankolista sävellystyötä Kiililtä vaihteeksi, erittäin positiivista ja poliittista! Ketsin äänimaisema oli hengästyttävän ihana.
0   +1 +2