Razor Heart 4

Boreal Experimental

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
NuMiNi 20.01.2005
Kyllä tää biisi sopisi ehkä johonkin elokuvaan tai tälleen... soundit on ihan hyvän kuulosia mutta ei kuitenkaan iske tarpeeksi.
0   +1 +2
 
9
marccus 20.01.2005
Tässä on vahvasti läsnä kasari -henkinen ote, ainakin noin soundimaailman puolesta. Piano kuviosta tuli mieleen gazebo, mutta ei kuitenkaan plakiaattina, vaan soundillisesti. Biisi kuvastaa surumielisiä tunnetiloja, ja väliin tunkevat metalliset hiukan särökitaraa muistuttavat efektit syventävät vain tätä tunnelmaa. Kokolailla onnistunut kappale, joka pitää otteessaan loppuun saakka.
0   +1 +2
 
10
WandaT 19.01.2005
Todella taidokkaasti tehty Soundtrack!voi hyvinkin kuvitella kyseisen biisin jopa Louhimiehen elokuvissa.......Levottomat 10 :D:D Kappale pysyi kasassa ja niin sanotusti teemassa koko biisin ajan ja toi esille useammalla kuuntelulla itsestään mitä monimuotoisempia kuvia. Kaiken kaikkiaan loistava, tasapainoinen suoritus!
luv:TEX
0   +1 +2
 
10
WandaT 19.01.2005
Todella taidokkaasti tehty Soundtrack!voi hyvinkin kuvitella kyseisen biisin jopa Louhimiehen elokuvissa.......Levottomat 10 :D:D Kappale pysyi kasassa aj niin sanotusti teemassa koko biisin ajan ja toi esille useammalla kuuntelulla itsestään mitä monimuotoisempia kuvia. Kaiken kaikkiaan loistava suoritus!
luv:TEX
0   +1 +2
 
9
Samu2 19.01.2005
Erittäin aidolla rakenneltu tyylikäs tunnelmapala joka toimii oman genrensä puitteissa kuin höyryveturi, enkä välttämättä menisi väittämään ettei kappaleen toimivuus ulottuisi myöskin tuon ah niin vaikean ja vaativan soundtrack-genren ulkopuolelle. Tämän ehkä hieman retrohenkisen veisun teema jää sen verran hyvin päähän että kappaleen kuuntelee mielellään hamaan loppuun asti koittaen samalla kuvitella minkälaisiin elokuva-kohtauksiin tms musiikki sopisi, ja minkälaisia tunnelmia sen varaan kykenisi rakentelmaan...
0   +1 +2
 
7
kuollut_marsu 19.01.2005
ihan mukava alotus.. piano ja pörinä luo mukavaa kotrastia... saundit on kunnossa...
ehkä mun makuun pikkasen turhan mitäänsanomaton meininki... tunnelmanluojana kuitenkin oikein jees... junnaa jopa ehkä liikaa.. tarviis jonkin näkösen väliosan
0   +1 +2
 
10
jimbow 19.01.2005
Hienoa rauhallista tunnelmointia. Tuntuu kuin olisin joskus kuullut tämän tyyppisen kappaleen huomattavasti nopeammalla temmolla varustettu. Tiedä häntä, mutta tämä on kyllä kerrassaan upeaa kuunneltavaa.

Minun mielestäni tämä sopisi johonkin ranskalaiseen draama-elokuvaan jossa jätetty nainen kävelee/matkustaa taksilla pitkin öisiä pariisin katuja mainosten ja katulamppujen heijastaessa valoaan naisen kyynelehtiviin kasvoihin.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 19.01.2005
Aikas mukavan tunnelmallinen. Hiukan noi rumpusaundit häiritsi. Hyvä tällainen soundtrack värssy tää on. Kyllä vaan plussat sinne!
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 19.01.2005
Hmm..olipas tavallaan vaikea arvosteltava, koska en itse instrumentaali/konemusiikista juuri ymmärrä. Mutta melodia oli nätti, tuo piano-osuus kaunis. Sopii juuri sountrack-musaksi mainiosti. jotenkin liian tasaiselta tämä biisi kuitenkin kuulosti, jotain nousevaa kohtaa olisin vielä kaivannut.
0   +1 +2
 
tammina 19.01.2005
Tyylikäs kokonaisuus. Teemamelodia on
sen verran hyvä että jaksaa pitää otteessaan,
saundeissakaan ei ole valittamista.
0   +1 +2
 
Detestation 19.01.2005
Aika paikallaan junnaavaa, laulu voisi tuoda kivan lisän. Tulee vähän elokuvamusiikki mieleen:) Kuuntelin pari kertaa, ja en hirveesti muuta lisättävää löydä.. ainakaan ei ärsyttänyt, vähän on tuollaista taustamusiikkia.
0   +1 +2
 
theplan 18.01.2005
Jännä aloitus... Synaliidisoundi on hyvä, mutta muuten tässä monet soundit kuulostavat vähän kuluneilta, mikä saa tämän kuulostamaan aavistuksen tylsältä, varsinkin kun sointukierto oli niin tavanomainen ja staattinen. Melodiassa oli pari kivaa koukkua. Kokonaisuutena kuitenkin pidin; aika jännä fiilis oli tähän loihdittu. Olisin kaivannut kylläkin bassoa, ehkä jotain kivaa riffiä jossain kohdassa... Sillä ois ehkä saanut yhden lisävaihteen ja vähän lisää imua tuohon komppiin? Tasaista pädimurinaa en siis lue bassoksi :)
0   +1 +2
 
8
Mc_Mane 18.01.2005
Aikas kivan kuulonen kibale :) Vähä erilainen taas pitkäst aikaa...toi oli itseasias aikas jännän kuulone :)
0   +1 +2
 
8
masab 18.01.2005
Alkaa räväkästi, vaihtelua sais olla enemmän, loppu sopivan rauhallinen. hiukkasen liian
tasainen.
0   +1 +2
 
Niga 18.01.2005
Ehkä sopisi leffamusaksi. Tuskin tätä paljon missään muussa yhteydessä voisi soittaa? Ei itse biisissä mitään vikaa sinänsä.
0   +1 +2
 
8
Andy Livid 18.01.2005
Hyvät soundit heti aluksi! Siisti synapop-vaikutteinen biitti, joka on magee. Todella tyylitelty ja hyvällä tavalla yksinkertainen biisi. Tällaista olisi siisti kuunnella yksin kävellesään yöllä kotiin syksyisessä metsäpolulla. Aijai! Todella hyvä melankoliset ja rauketa fibat tulee tästä.

Soundit ovat puhtaan oloiset ja biisi pysyy hyvin valitsemallaan polulla ja on sopivan mittainen! Tää oli jotain erilaista konemusaa mitä olen vähiin aikoihin kuullut. Mulla on todella tiukka arvosteluasteikko, joten sanallisena arvosanana annan kiitettävän vaikka numeroksi kasi.
0   +1 +2
 
Markus Y 18.01.2005
Ei ole oikein meikäläisen genreä, mutta ainakin tuo taustalla oli kiva jammailla akustisella kitaralla, samalla kun kirjoitti vasemmalla kädellä arvostelua, eli eiköhän tämä ihan hyvä ole omassa genressään.
0   +1 +2
 
Steven Riekki 18.01.2005
Ihan kivalta kuulosti... tyyliin johonkin Gangs of New york -jatko-osaan vois sopii.. kantsii kokeilla hei !! :D Tai se tuli mieleen jotenkin oudosti.. tai sitten joku Japanilainen draamatrilleri... jep..
0   +1 +2