Ghetto Dub

Dusty Fingerprint

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
mikrobi 29.12.2004
Hyvä biisi, Delay toimi todella oikealla tavalla, ehkä pientä konemaisuutta huomattavissa mutta aika hieno tape-delay tunnelma.
Muiden kanssa biisin pituudesta samaa mieltä, pituutta enemmän ja rakennetta lisää.
0   +1 +2
 
7
akhi 26.12.2004
tää on kyl pössytely musaa ihan kympillä...
alkaa vaan unetamaan kun on vähän laiska tempo ja biitti...
vaihtelua jäin vähän kaipaamaan ja ton lopun oisit kyllä varmasti osanut lopettaa paremin... Loppus ihan yht äkkiä...
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 30.11.2004
Aika miellyttävää taidetta. Dub delayt on ehkä turhan laskelmoidun kuuloisia ja paikka paikoin reverbit tuntuis olevan snaressa/hihatissa liian leveitä, mutta biitti pysyy kasassa kun sälää tulee lisää. Melodia revittelee pehmoisasti ja toi leppoisan miehen huudahtelu on takuuvarma tunnelman tuoja. Vähänpä tämä seinään loppui, ei pysty oikein pidempää kommenttia heittämään kun näin yhtäkkiä stopahti. Olisi toivonut kestävän runsaasti pidempään, olisi ehtinyt tarinoida enemmänkin näistä hyvistä tunnelmista joita tää biisi sai aikaan.

Ei näin hätäseen kukaan vedä jopoa saati fiilistele sen jälkeen "vain kolmea ja puolta minuuttia". pöh. Oisit antanu leijailla vaan, tässä ois ollut inspiraatiorevityksille ja dubisooloilulle vaikka kuinka tilaa.

Tämmöisenä oikeaoppisena ja miellyttävänä mutta aavistuksen hätäisen oloisena ja paikka paikoin laskelmoituna teoksena vahva kahdeksikko. Luulisi kuitenkin pärjäävän kisassa hyvin.
0   +1 +2