Running through

Daft

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
ArrestKulak 16.03.2005
ajattelin tässä kuunnella näin pitkästä aikaa että mitäs täällä on saatu aikaan. mielenkiintoinen kipale kun ei ota selvää oikein missä mennään. noh erilainen ainakin perusmeiningistä ;) hiljaisessa alussa olevan pimputtelun reverbi voisi huonolla pullalla työntyä monitoreista tai kovemman luokan kajareista ikävästi läpi. ainakin kuulosti luureilla olevan aikalailla. peruskuviota ei tuntunut olevan melodian kanssa.. itsellä tuntuu olevan joskus samanlaisia fruityssä ettei ole oikeastaan pointtia. soundit oli hienot mutta tarttis joko tiivistää tai tehdä selkeät a & b kohdat.
0   +1 +2
 
9
siiki 05.03.2005
Erittäin asiallisen kuuloista melodista trance matskua.
Perus soundi tuntuu olevan ihan hallinnassa ja biisistä löytyykin erittäin paljon hyvää.
Rummut olivat vähän turhan yksinkertaiset eli eivät mun makuuni mutta sitten bassolinja kuulosti ihan kivalta kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Melodiat olivat melko hyvät ja soundimaailma on ihan kunnossa.
Biisissä on tarpeeksi erilaisia soundeja ja efectejä ettei kahdeksan minuuttiakaan ole tylsä :)
Suosittelen kaikille että kuuntelee tän biisin.
Biisin rakenne on erittäin hyvä ja biisi on muutenkin erittäin selkeä.
Ainut asia tosiaan mihin voisi parantaa on noi rummut.Argh...Ei kestä kuunnella kun hyvää biisiä on "pilattu" vähän niillä.Ei nyt suoraan pilattu mutta huononnettu voisi olla oikea sana.
Pienellä hiomisella saisi melkeimpä kympin arvoisen biisin.Tuo kick kuuluu siis aivan liian kovaa.Rummut ovat melkeimpä hard trance kun melodiat ovat melko lailla melodisen kuulosta.
Tsemppii nyt kuitenkin!Nui pianot oli muuten kivat :)
Annan 9½!
0   +1 +2
 
Pagan 03.12.2004
Juu, aika säväyttävä alku tuossa 16s ja hyvät stringit, ehkä hieman liian kovalla tuo piipitys joka kiertää. Kick on mielestäni aivan liian hento ja kumimainen, iskee korvaan ikävästi. Välillä myös särkee hieman. Hieman nuppien vääntelyä lisää, niin nuo viat lähtee. Melodiat ovat ihan ok.
0   +1 +2