k.o.n.e.i.s.t.o. (takavuosien talo edit)

Conaysto | 13.12.2002 | House
3:06

Ensimmäinen julkaisu näkee päivänvalon! Tää on nyt tällanen retrohouse-kyhäelmä, ja lyhyt, kolmen minuutin purenta. muistuttanee etäisesti 90-luvun alun \"talo\"-meininkiä ympättynä uuden vuosituhannen piipatuksia.

pieni sivumuistutus : kokeilin ensimmäisen kerran FruityLoopsia 5.12.02. eli tää biisi on valmistunut harjoittelumielessä.

7.64   2258 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=12317
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
Nyhde 01.02.2003
Ei tämä kyllä oikein positiivisia fiiliksiä herättänyt. Kappaleen alussa meinasin nukahtaa, kun puhesyntetisaattori tavasi koneistoa vähän turhankin verkkaisesti. Tuo hieman kumma basso meni vähän yli hilseen, eikä oikein auennut ainakaan tällä kertaa minulle. Rumpupuoli oli miksattu mukaan vähän miten sattuu, eikä sen takia oikein lämmittänyt sydäntäin. Kelvollisia ideoita löytyy vaikka kuinka, mutta lopullinen toteutus ontuu äärimmäisen pahasti. Hiomalla olisi tästä voinut saada irti vaikka millaisen helmen. Kunnollinen masterointikin olisi näin aluksi voinut auttaa.
0   +1 +2
 
8
[a]kid 26.12.2002
Ihan mukavan kuuloinen techouse biisi.
Hieman lyhyt.
0   +1 +2
 
Pulssi 16.12.2002
Aika kiva meininki, vaikken mikään house-expertti tai -fani olekaan. Letkeetä jytää (tai jotain). Noi voksut kuulosti just hauskoilta. Samaa rataa!
0   +1 +2
 
sakke-makke 16.12.2002
Teknomyssylle: Jeps, en ollu kasannu oikeen minkäänlaista melodiaa, tarkoituksella.. tää oli vaan sellanen n. 5tunnin nupikanvääntelyprosessi, jossa opettelin käyttämään vehjettä. Playlistiin patterneja pistellessä kekkasin kuites, et tästä vois ihan piruillessaan kasata sellasen kolmen minsan kierrätyspläjäyksen, ns. teaser-version, et annettaan porukalle vähän esimakua. Että melodiat tulee ja kymmenkunta patternia on jo rutisteltu lisää..

p.s. Se samplenpätkä siinä lopussa kuvailikin just sitä meininkii, et nyt pitää vähän chillailla ja viettää uudet vuodet ja tulla sit ens vuonna rytinällä koko version kera.
ok. kommenttia vaan.
0   +1 +2
 
7
Teknomyssy 15.12.2002
Hyviä saundeja ja kivaa kompittelua. Voksutkin toimi :) Miinusta annan vain siitä, että biisi rullailee kuitenkin ehkä vähän liian tasaisesti eteenpäin. Semmoinen tarttuva melodia puuttui kokonaan. Tälläisenään tämä on semmoinen 7+
0   +1 +2
 
8
Panuzki 13.12.2002
Ainakin rupes naurattamaan kun siinä lauletaan jotain aakkosia... :) Ihan hyvö piisi on!
0   +1 +2
 
8
Red 13.12.2002
Vihdoinkin löytää hyvää housea mikseristä, vokaalit biitit ja hapot toimivat kybällä joskin tuo n.1:20 alkava melodia ei ole minun mieleeni. biitti ja bassot tosiaan ovat nannaa korvalle ja tätä kuuntelee mielellään monta kertaa :) ainoa miinus melkeenpä tuon melodian lisäksi on se että se huippukohta melkeenpä puuttuu.. lopussa vasta luin ja yllätyin että tää on FL:llä tehty :) hieno homma pakko sanoa! 8½
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat