Sunrise

Conaysto | 31.01.2003 | House
4:00

Chillaustaloa...

8.50   1358 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Graft 08.05.2005
iha ok vääntöö..täst voi olla ylpee.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 25.03.2004
Jeps. Mukavasti kopisteli eteenpäin kokoajan samalla jumittaen sopivasti paikallaan. :) Hyvin toimivaa ja sopivan rauhallista chillausta. Kivoja melodioita ja hyvin toimivat rummut. Eipä sitä paljon enempää tarvitse. :)
0   +1 +2
 
Veneficus 01.02.2004
Oman lajinsa esittelykelpoinen edustaja. Rummuista on otettu hauskasti iloa irti ja ne nousevatkin kappaleen parhaimmaksi puoleksi. Vaikka rakenne onkin sinällään ihan toimiva ehkä pientä puutumista on havaittavissa kappaleen edetessä. Miksaus on tasavarmaa ja erottelu hyvää.

Itseäni biisin osittainen "purkkamaisuus" häiritsee, mutta eipä tämä ihan minua ja musiikkimakuani silmälläpitäen olekaan sävelletty.
0   +1 +2
 
VA 29.09.2003
Killin pointti reggae-vaikutteista oli hyvä, niitä on tosiaan tässä kuultavissa. Hiukan liian kömpelön oloisia soundeja on ehkä päässyt mukaan mutta pääasiassa tämä on kyllä oikein kivan kuuloista musiikkia. Heleät melodiat ja lämpimät bassotekstuurit muodostavat miellyttävän pehmeän joskin pomppuisan kokonaisuuden. Rumpuihin olisin kaivannut enemmän groovea ja bassolinjaankin olisi voinut saada ovelampia rytmejä. Mutta turha valittaa kun homma on hoidettu näinkin erinomaisesti. Yksinkertaisesti nautittavaa.
0   +1 +2
 
9
Red 22.03.2003
Mukavan iloinen chilliaus meininki... Ehkä hieman nopeahkoa mutta menee silti. Mukavaa näin Lauantai "aamuna" ;)
0   +1 +2
 
Nyhde 01.02.2003
Ei hullumpi. Hieman reggaemaisuuksia on mukaan eksynyt ja nehän vasta lämmittävätkin fiilistä näin aamutuimaan. Äänimaailma on huomattavasti muita biisejäsi kehittyneempi, eikä mitään selkeitä lapsuksia ole mukaan joutunut. Miksausjälkeenkin on panostettu aavistuksen aikaisempaa enemmän, eikä rumpupuolikaan ole ollenkaan kehnompi. Ehdottomasti paras biisisi. Tässähän on rakennettakin vaikka muille jakaa! Anna hei mullekin vähän rakenneratkaisuja, niin tulis meikäläiseltäkin mielenkiintoisempia biisejä :P. Mutta joo, jos näin paljon jaksat seuraaviinkin biiseihisi panostaa kaikin puolin, niin ei varmaan muukaan auta kuin diggailla. Hyvään suuntaan olet menossa, jatka samaan malliin ja näytä niille! Jeh, rok!
0   +1 +2
 
8
Pulssi 31.01.2003
Kylkyl. Tsillausbiisinä tää on aikas hyvä. Etten sanoisi loistava. Basso pumppaa kivasti, biitti on kohdallaan ja melodiakin hyväilee korvia. Ainoa pienenpieni kompastus on tuo vaihtelevuus. Ehkei tämän niin kauhean muuttuvaa ja monimutkaista tarvitsisikaan olla, mutta tuota blineä olis ainakin voinu pikkasen monipuolistaa. Mutta siltikin, letkeää pumppua, täytyypi sanoa.
0   +1 +2
 
8
lumikki 31.01.2003
hei täähän kuullosti kivalta...vähän erillaista sulta:) tosi kivat rummut on kyllä. mun mielestä parhain ton livesetin jälkeen:)...tuttuja ääniä:) Tee toinenkin tän tyylinen piisi!:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat