Still Awake

Cone | 14.06.2007 | Progressive House
4:39

Progressiivista leijumista konemaisilla elementeillä. Jotakin progen ja techin väliltä.

10.00   390 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Zimerus 27.06.2007
Helvetin hyvä biisi. Ei voe muutta sanoa. Tai kyl vois. :)
Levitaatiomainen biisi kyl on...ja omaperänen. Hyvin kelattu noi äänet, sopii helvetin hyvin kimpassa. Toimii. Jatkoa vaa projektille! Hyvä tulee!! :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 14.06.2007
Progetalo ei nyt ole kovin tuttu genre...jotenkin tässä tuntuu hieman noita Cyber Genetics projektin vaikutteita suhinoine ja rahinoineen, mutta se on ihan kiva, fiilis on erilainen kuin niissä CG biiseissä ja rahinat ja suhinat on kivoja ääniä.

Trancemainen (mutta eikö progetalo olekin...?) ja jotenkin myös teknomainen (tech house on sitä...) hmmm, noh, aika esteettinen teos, kivan kuuloinen, jotenkin pehmeä konemaisuudesta huolimatta.

Genre nyt ei niin hirveän tuttu ole, paha kommentoida. Pidän kappaleen perkussiivisuudesta, taidokkaasta toteutuksesta ja siitä että se ei ole kertaakaan tylsän kuuloinen vaikka jumitustakin löytyy. Kaikenkaikkiaan ainakin omiin korviini hyvin onnistunut teos.
0   +1 +2
 
accent 24.06.2007
Rapsakkaa saundia, sellainen kelpaa aina. Progetalomeininki tuntuu olevan hyvin hallussa. Hauskasti hyvinkin perinteisen kuuloisen reverbi-syna-jumps-jumps-vokaalisämplekikkail-setin päälle laitettu vielä narskuisaa, rapeaa menoa myös. Ei ihan metsään mennä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta