Badge (Cream, cover)

2:43

Acting as a licensing agent, Legacy Productions Inc. d/b/a Easy Song Licensing ("ESL") has acquired Compulsory Mechanical Licenses on behalf of the licensee for each song below marked "Licensed". The licenses cover the format and quantity for the specified release only, identified by the unique Release ID: LPL363751, Artist: Maksa, Title: Badge, Format: 1,000 Interactive Audio Streams, Date: June, 2020. License: 694972 Badge By Eric Clapton and George Harrison. Copyright Chappell and Co. o/b/o % Unichappell Music Inc. and Penny Farthing Music o/b/o Harrisongs Ltd.

9.00   353 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 601847 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Eric Claptonin ja George Harrisonin kynäilemä "Badge" julkaistiin studioäänityksenä v. 1969 Creamin viimeisellä albumilla "Goodbye". Biisin tulkitsi sen toinen säveltäjä eli Eric Clapton. Levyllä on poikkeuksellisesti mukana myös toinen kitaristi Claptonin lisäksi eli George Harrison kitarakompissa (salanimellä tosin). Kappaleen nimi "Badge", jolla ei ole mitään tekemistä sanoituksen kanssa, syntyi kun Eric Clapton luki ylösalaisin ollutta Harrisonin muistilappua ja tulkitsi sanan "bridge" badgeksi. Sanoituksessa ei varsinaisesti ole mitään järkeä, vaan se perustuu kuulopuheiden mukaan osittain mm. Georgen ja Ringon väliseen humalapitoiseen ns. keskusteluun. Jostain syystä kappale on päätetty mielestäni lopettaa ikään kuin kesken eikä pituutta ole kuin vajaat kolme minuttia; muutos on aika suuri verrattuna edellisen levyn "biisijärkäleisiin".

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat