The Race That Failed

Crimson Dawn | 18.04.2006 | Melodic Death
4:08

The gift of your life buried under
the money and the wealth
the fortune and the fame
and this four made it the same

You are searching for the truth
with your heart blinded
until you must seize and ask yourself "did I really find it?"
I see the world dancing on roses
the humankind poses
and the all-seeing eye closes

Chorus:
Standing on the ashes of humanity man reaches for the skies
a sight not ment for human eyes
with all his lies he falls into demise
and away with the ashes he flies

This great masterplan
it all seemed so perfect in your mind
now it's all in ashes
yet you laugh
you fool are you blind

Chorus:
Standing on the ashes of humanity man reaches for the skies
a sight not ment for human eyes
again with his lies he falls into demise
and away with the ashes he flies

Soolo: Tero Holma
Soolo: Jukka Hautanen/Juha Ekola

8.62   6808 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
Nasic 08.07.2008
Hmm hmm, ihan ok kamaa. Soitto sujuu, mut laulaja ei niin hirveästi säväytä. En oikeen keksi tästä mitään erikoisempaa sanottavaa, vähän tämmöstä massaan hukkuvaa kamaa :s.
0   +1 +2
 
9
Therier 18.09.2006
Te vaan osaatte käyttää näitä kitaroita.
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 31.07.2006
This is kind of .... uh ..uh .. COOL he.he ... tiukkaa.. taidokasta kielisoitinten koskettelua.
0   +1 +2
 
9
_Samhain_ 27.07.2006
Tääkin on todella hyvä! Melodiaa tosiaan löytyy!
0   +1 +2
 
10
Riippal 30.06.2006
voi saakuti mikä kova biisi! Kaikenlaista melodiaa melkein kokoajan teki paljo. Ei voi muuta sanoa että todella hyvä biisi!!!
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 26.06.2006
vaikka ite oon räpä miehii nii kyllä kunnon metalli iskee aina.. vitun hyvänkuulosta musaa..!! jäbät osaa ainaki soittaa..!!
0   +1 +2
 
8
Saunavihta 08.06.2006
Biisistä tykkäsin ja se pysyy kasassa. Saundeissa olisi hiomista, mutta kyllä se siitä...
0   +1 +2
 
jasca 04.06.2006
Mainio. Hyvät kitarat! \,,/
0   +1 +2
 
GREV 30.05.2006
Ensiksi täytyy sanoa että vaihtakaas väriskaala tähän sivuun... meinaas kettumaista saada mistään selvää. No... melodista meininkiä... monesti on kuultu kyllä bändin tarjoama matsku, joten ei uutta sanottavaa siitä. Tuotantopuoli oli sitten täysin hakusessa sillä nyt ei biisi kuulostanut hyvältä, vaan se oli lähinnä sekamelskaa. Soundit & sovitus kuntoon, niin sitten voi tulla jotakin parempaa. Nyt homma kuulosti aivan liian hätäisesti tehdyltä ja näin ei ollut mitään mihin tarttua... En kumminkaan teilaa bändiä ihan mennentullen, sillä kaikilla on mahdollisuus olla hyvä, mutta siihen tarvitsee myös työtä... jatkakaa ja korjatkaa ne muutamat haittatekijät kuntoon, niin hyvää tästäkin tulee
0   +1 +2
 
7
kUOLLUTMIEs 30.05.2006
Vähän laimea maku jäi suuhun: Biisi itsessään kuulostaa ihan OK sävellykseltä, vihaiselta ja mielenkiinoiselta. Paikkapaikoin tulee vaan ihan suoraan Bodomin Warheart ja paikkapaikoin taas eräs In Flamesin biisi mieleen, joten onkohan vaikutteita otettu liian suoraan? Kun kuuntelee lauluakin niin tuo rääyntä on ihan kun vanhaa Alexi Laihon vokalisointia ja kitaroita vingutetaan erittäin paljon, joten silläkin saralla kumarrellaan esikuville aikalailla. Sitten kun vastaan tulee ne puhtaat, niin loikataan jo länsinaapurin puolelle(Perus jööttebori vaikutteet)... Kuitenkin sanoisin että taitoa löytyy. Itse pidän siitä että jos kitaraa osataan soittaa, niin sitähän myös sitten vingutetaan paljon. Se on oikein! Kitaravetoisuutensa takia biisi saa paljon plussaa. Sounditkin on ihan hyvät, löytyy rätinää ja kolinaa sopivasti, eikä olla tuotettu liikaa. Vokalisointia on tuolla haukuttu hiukan mutta ei se minusta niin huonoa ole, joskin parannettavaa olisi. Rääyntä on todella mukiiinmenevää, mutta se tuppaa olemaan liian pinnassa. Kaiuilla tai sitten hiukan pienemmällä volyymillä saisi sitä istutettua paremmin. Puhtaat laulut hiukan töksähtivät ja tähän en osaa syytä sanoa. Ne vaan tuntuu jäävän korvien ulkopuolelle. Ehkä siinäkin pitäisi miettiä miten ne saisi istumaan paremmin muuhun biisiin. Konerummuista on sanottava suoraan, että en pidä. Rumpujen soundit ei sovi biisiin ja rikkovat pahasti tunnelmaa. Kokonaisuutena: Jos haluaa soittamisen ilosta soitella niin tälläinen iloinen tiluttelu on mitä mainiointa, mutta jos haluaa erottua hiukan ja tuoda itseään esille, kannattaa löytää jotain uutta. Lisäksi biisin miksaus on saatava kohdalleen ja koko kokoonpano mukaan äänityksiin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4