Abyss

cubik | 31.12.2003 | Jungle
5:19

Sekoilua amenin kanssa tai jotain. Lipuu varmaankin sinne Dark Junglen suuntaan..

8.33   858 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Gotton Noo 20.10.2006
Comments Part 1. - The Beginning

Hmmmm.. satuinpa osumaan tännekin joten kommentoin.
Itse kiinnostunut juuri kyseisestä musiikin lajista melko lailla. Breakit, rummut, bassot..kaikkee kivaa. No niin.. nyt kommentoimaan:

Ihan hyvältä kuullostaa minun korvaani. Ehkä liian puhtoista ja pehmoista. Hieman liian persoonatonta. Sori vaan.

Ihan mukavat äänimaailmat: kenties jykevämpää, synkempää saisi olla. Jotain personoivia elementtejä, sampleja, ääniä, syntikoita, vokaaleja, rumpuja, iskuja, kuvioita.

Japsivokaaleja, heh. Eih. Anime tulee mieleen.

Basso ( sanovat dropiksi, mnä tiedä en) kuulostaa ihan hyvältä tossa alkuosiossa. Mutta kaipaa mun mielestä ehkä jotain pärisevää vihaista haisulibassoa riehumaan sinne jonnekin, sen kaveriksi, vaikka vuoronperään, jotain omituista ja synkempää. Näin jätettynä melko puhtoinen ja kepeä.

Rummut alkuosiossa hyvät (kuten joku sanoikin, prodigy tulee loopista mieleen) Astetta kovemmat, ärhäkämmät rummut, tai muutamat iskut siellä täällä ei olisi pahitteeksi. Jotain signature saundeja ehdottomasti mukaan breakkiin, looppiin. Tulisi sellainen tunne, että waaah, tota en ole aikaisemmin kuullutkaan.

Ekaosan taustat ihan mukavat, kepeät ja melko seesteiset. Yksinäinen uhitteleva soundi sieltäkin toki löytyy. Jotain soundefektejä, häröilyjä voisi olla siellä taustalla enemmänkin. Varovaisesti aseteltuna, jottein kulkua hajota liikaa... tai mikä ettei, saahan sen rikkoakin..hmm hyvää ois.

Breakit/loopit/rummut koko kappaleessa saisivat olla persoonallisemmat, hieman kovemmat ja sekoilevammat minun makuuni. Jotain omituisia vaihteluja , muutoksia kehiin.

Ekan rumpuseikkailun jälkeinen väliosio ... pitää jatkaa joskus myöhemmin.. nyt ei ehdikään. Jep. Tulen kirjoittamaan tämän kommentin loppuun kunhan mahdollisuus sen sallii. Ällös huoliko.

Pisteitä en anna, en puolittaisista kommenteista, en kokonaisistakaan - yleensä.

Stay tuned...
0   +1 +2
 
9
Mike H 08.01.2005
Jeps, eli mukavan kuulloset nuo ryssä speakit vai mitkä nyt ovatkaan...? Tässä biisissä on mukavasti ainakin omiini korvin käytetty efektejä. Tuo on kyllä vitun siisti tuo droppi basso.
Biittikin hakkaa eritäin mukavasti. Eipä oikeastaan mutta rumpujen osalta tulee vähän mieleen vanha Prodigy.
Rakenne on kyllä kohdallaan, ja soundit on hyvin hiottu.
Kokonaisuudessaa erittäin hyvä ja mielenkiintoinen kappale!
0   +1 +2
 
8
Imp 02.01.2004
aika perus siniaalto kikkailua tuollaisella perinteisellä droppi kikalla.kokonaisuutena aika yksnikertainen melodia kulku.miksaus on onnistunut ihan hyvin.bassolinjaan ois voinu kehittää jotain uuttakin efektointia enemmän.amen on ihan jees breakki mutta sitä nyt kuulee vähä liikaa eri variaatoina.synkkään kyllä on.muttei tarpeeksi mun makuun.junglea vähän kuunnelleena en voi oikeen antaa mitään genre kohtaista kommenttia..mutta biisi on aika tasapaksu kokonaisuutena..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat