ClubBastard

D-Beat | 17.12.2004 | House
5:50

Hilpeähkö houseralli, joka on omistettu niille äijille, jotka rafloissa ja klubeilla sikailevat ja luulevat itsestään hivenen liikoja. "vokaalit" on todella kökköjä, mutta ei kai sitä parin euron mikillä ja kauheessa kännissä paljoa voi odottaakkaan? =)

8.33   736 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 20.01.2006
Vokaalit pois, äkkiä äkkiä! Äänityslaadultaan, tankeroenglanniltaan ja ihan hirveältä tekstiltään kyllä kauhea elementti. Yäk. Muuten kappaleesta löytyi kivoja soundeja, vaikka aika hilpeissä meiningeissä sukelleltiinkin. Bassopuoli oli vähän hakusessa, ei oikein vakuuttanut tällä kertaa. Loppupuolella vähän petraantuu. Rummut olivat melkoisen yksinkertaista kauraa, mutta ihan näppärästi kulkivat eteenpäin. Tempomuunnokset toimivat poikkeuksellisen hyvin, tosin tuo breakdown olisi voinut soundeiltaankin olla vähän kevyempi. Ehkäpä. Rummuton osio on ihan kiva. Vokaalit tässä pilasivat ihan hyviä aineksia, sen verran halvan kuuloiset olivat. Höh höh. Ei oikein iskenyt tällä kertaa.
0   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 08.05.2005
Loistava biisin nimi. Hyvää sikailua. Röh röh.
0   +1 +2
 
9
Groovy-Guy 13.01.2005
en yleensä tykkää housesta, mutta tää on kyllä ihan eri asia! jos en olis kattonu tota "laitteisto" kohtaa, ni en ois kyllä uskonu, että tää on impulse trackerillä tehty! mä en tosiaan tälläseen ois sillä pystyny (sillon, ku vielä käytin IT:tä). biisi alkaa ihan mahtavasti! paitsi siinä puheessa on jonkun verran parantamista. muutenkin ne huudakset on aika huonaja. melodien soundeja vois ehkä parantaa ihan hiukan... sitten biisi kyllä toistaa vähä itteensä, mutta sitähän se house on... :) soundi maailma on ihan kiitettävää. välillä kyllä biisi menee vähä sekasin liiallisten äänien takia. mutta kyllä tälle 9- uskaltaa antaa.. :)
ja let's have some pussy. ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat