It's a Dream(Short, Short Woman edit)

D-Mode | 18.02.2006 | Dance
2:33

Uuden tietokoneen ja äänikortin testausta ja FL Studion demolla värkkäilty lyhyt ja yksinkertainen tanssikipale. Kommenttia olisi kiva saada ja vinkkejä jatkoon, kiitos. Äänitystaso jäi valitettavan alhaiseksi miksausvaiheessa basson särkemisen takia, joten kuunnellessa lisää volumea.

7.33   610 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Galantine 19.02.2006
Kyllähän siinä siementä on... ei muuta kuin kylvämään ja rohkeasti kokeilemaan eri sämplejä ja efektejä... muista myös leikkiä stereolla... se antaa kivaa lisäväriä yksinkertaiseenkin sekvessiin... Toi vokaali-sämple ei kanna kovin pitkälle... sille pitäis saada "kavereita".... ja jos Fruity Loops käy ahtaaksi, niin kokeile saada käsiisi vaikka joku vanha versio Reasonista... helppo ja monipuolinen softa konemusan tekoon... keep up the good work... käy ihmeessä poikkeamassa meikäläisenkin sivuilla... ehkä saat inspiksen... =P
0   +1 +2
 
7
ArrestKulak 18.02.2006
Tästä se sitten alkaa. Kovin hiljaisella tuntuu kuuluvan lisäänpä volaa että kuulen paremmin.

Doddih..

Kipale jankkaa samaa kaavaa alusta loppuun. Kovin yksinkertainen mutta kiva tunnelma silti ;) Saisihan tästä pitemmällä kaavalla jonkin sortin klubimäiskeen.

Basso tuntui omaan korvaan välillä pikkasen epävireiseltä, joten ehkä tunettaisi pikkasen sitä pysymään linjoilla. Nuo pienet synakikkailut taustalla on hyvä lisä ja luo suurimmakseen tunnelman.
Jankkaava "its a dream" -voksu nakertaa pahasti, ehkäpä soimaan kertaalleen ei peräkkäin.
Efektejä, padeja, pimputusta, ääntä enemmän irti masteroimalla, sekä pituutta hiukan, niin sitten tanssijalka vipattaa.
0   +1 +2
 
D-Mode 18.02.2006
Rakentavaa kommenttia aloittelevalle naiskonemuusikolle. Biisi on valitettavan lyhyt. Se on tehty FL Studion demolla, enkä viitsisi enempää käyttää aikaa tähän, koska en voi sitä flp-filuna tallentaa. Projektin aloitusbiisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta