Unfound

4:05

Biisin ensiesitys. Niin uusi biisi, ettei ole vielä keikoillekkaan kerennyt.

8.25   813 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
tupu44 01.01.2013
HOMO SINÄ OLET.
0   +1 +2
 
10
Califfi 01.07.2009
jotain rättejä on
0   +1 +2
 
10
Califfi 10.06.2009
hmmmmm, mitähän tästä nyt sanois . Ukot on kehittyny valtavasti enkä keksi biisistä tai yhtään mistään mitään valittamista. Ei tämän paremmin tota heviä voi soittaa, eikä ainakaa yhtään sen huonommin kuin mikää porukka tuolta idolit listaltanne ja siihen koko homma ehkä sitte kaatuukin. Kannattaa nyt miettii mitä haluutte, ja mitä ette koska ootte jo ties kuin monta kovaa demoo tehny ja ette oo MTV:l viel soinu ni WTF.
toi ylempi kommentti on kyl niin vitun korni et huh, et melki oksensin MUT EI PAHALLA JA NII KIELIOPISTA EI TARVI VINEE VITTU JA VEIKKO TU HAKEE NOI ROJUS TUOLTA SOPENKORVESTA VITTU HUORAT- piis
0   +1 +2
 
Kyrpis 25.06.2009
Ei kait siel mitää mun romuja enää sopella ole? Luulisin. Mitä siel muka olis?
0   +1 +2
 
9
Duality 30.03.2009
Niinhän siinä kävi, että välittömästi "kuuntele"-napin painamisen jälkeen tuli iso nyrkki naamaan. Riffittely on mureaa, murskaavaa ja soittopuoli hanskaa muutenkin ihan käsittämättömän hyvin. Edelliseen "Chains of Rule" -demoon verrattuna suurin ja positiivisin muutos on kyllä Kallen mikrofonityöskentely. Sovitukset murinapolitiikassa ovat saaneet isot kasat jouhevuutta ja johdonmukaisuutta, mutta myös agressio ja meininki ovat pärähtäneet pykälän tahi pari laadukkaammalle tasolle.

Biisi itsessään on hyvin valmiin kuuloinen ja omannäköinen, ja vaikka kuulijaa riepotellaan valtavan riffimyrskyn ja rumputulen monimuotoisuuden keskellä jatkuvasti, jää rallista erittäin mukava maku suuhun sillä johdonmukaisuuttakin on saatu rakenteeseen mukaan. Mukava ralli, joka varmasti aiheuttaa tukkamyrskyä elävässä tilanteessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat