Decissions (A:The happiness of sound B:Ghost of Doubt C:Slumber of thought D:Newborn joy)

Darshan | 29.12.2006 | Progressive Rock
7:36

Mulla on kaveri Englannissa, jonka kanssa ollaan nauhoja vaihdeltu, biisejä kirjoitettu ja yleensäkin musajuttuja säädetty silloin tällöin.

Jossain vaiheessa tällä kaverilla oli vaihe soittojutuissaan, jolloin tuntui, että hyvin kulkeva, hauska homma latistui ja yhtäkkia soittohommassa vaan ei enää ole mitään mieltä. Tällöin hän kirjoitti alun intron akustiselle, joka jäi pöytälaatikkiin pyörimään ja jonkun aikaa pähkittyään löysi se kaiffarikin taas soittamisen ilon.

Biisin idea kertoo juuri näistä fiiliksistä, kun hyväkin homma on latistua täyteen epätoivoon ja kuitekin pienen pähkäilyn jäljistä nousta taas joksikin ilonaiheeksi.

Eli toisin sanoen lisää näitä instrumentaaliperhanoita, joissa kaikissa on jonkin sortin tarina takana. Yhtäkaikki tämä tapaus on vielä jossain määrin hifistelyn ja säätämisen alla, mutta kun enempää ei ainakaan tähän päivään ole jaksanut ruuvata, laitetaan ihmisten ilmoille nyt tällaisenaan. Ja alun akustisesta introsta tosiaan kiitokset Englantiin herra Terry Hoganille, joka kyseisen osan kirjoitti- ilman introa ei tätäkään olisi maailmaan tuotettu. Kiitokset ja soimaukset siis musta pois:)

10.00   507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Grayhen Tor 14.01.2007
Pete,
I just wanted to say once again what a fine piece of music this one is - you have excelled yourself (again).
Thanks for the credit for the intro, but really you have made this one all yours.. though I'm pleased to have played a small part in it all.

Kippis !

Terry Hogan
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta