Caged

DeathKraft | 30.06.2008 | Death/Thrash
5:00

2008 demon ensimmäinen ralli.
Säv. N.Holopainen & J.Niemi
San. E.Rämö
Äänitys ja miksaus: Tommi Otsavaara
Guest solo prt.1: Tommi Otsavaara

8.25   645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MJ Antipope 29.07.2008
Soittopuoli tuntuu kulkevan. Muutami ihan vihaisia ja näppäriä fillejä tuntui rumpali heitelleen. Ehkä tuosta teknisestä puolesta heikoimmaksi lenkiksi jää laulu. Kertosäe erityisesti. Lisää pontta olisi siihen kaivannut - nyt se jää tasaiseksi murinaksi sinne muun ärjynnän sekaan.

Sävellyksellisesti tässä ei ole ruutia keksitty uudelleen, vaan aika perus kuvioin mennään eteenpäin. Ihan toimivaa näinkin, mutta miten tämä erottuu kaikista muista tämän maan death/thrash pumpuista?

Sen verran hyvä meno oli soitossa, että pitää kannustaa jatkamaan ja hakemaan vaan agressiivisemmin omaa linjaa miettimättä genrerajoja tai ylipäänsä mitään rajoja.
0   +1 +2
 
8
Akeli 05.07.2008
Dodii, vihdoinkin ootte saanu kamaa tänne asti :)

Tän biisin olinki kuullu jo GuitarPron versiona nimellä "penis" :DD
Toi riffihän on ihan helvetin kova mut alussa jää noi matalimmat sävelkorkeudet vähän tulkinnanvaraisiks. Gertzi on kyllä laadukas ja genrestä huolimatta melko tarttuvakin. En nyt tähän nimenomaiseen genreen niin paljon ole tutustunut mutta tällaiset melko epäkauniit kitarasoolot taitavat kuulua asiaan että enpä siitä sen enempää :D
Kitarasoolon jälkeen tuli gertzi ja sitten riffi ja ajattelin että tämähän loppuu tähän ja hyvä niin mutta jostain syystä niin ei käynyt.. Biisin mielenkiinto olisi säilynyt paremmin jos tämä olisi päättänyt päivänsä hieman aikaisemmin mutta ehken käy enempää sävellystyötä mollaamaan :D
Jos nyt jotain vielä sanottavaa keksis niin laulusoundi ei ollu ihan mun mieleen mutta se on tietysti mielipidekysymys. Rummuissakin oli paikoitellen pientä epätarkkuutta mutta niin käy joskus - Activia auttaa!
Keskimäärin siis kyllä hyvää kamaa :)
0   +1 +2