For The Demon Of Mine

Deathshead | 29.06.2009 | Death Metal
3:44
7.62   480 kuuntelua

Kappaleen sanat


The black clouds are
closing in
My selfconsiousness is
fading within
Do I even exist?
fear thinking
What is real and what is not?
Tell me my demon!

How could I know if you lied to me?
Still I think, therefore I am.
But want to know more than that
By killing you I know!

Free my mind, don't trick me
My demon!
Fooled my senses, I hate you
You fucking cunt!
Why do you keep doing this
To me?
Are my emotions your bullshit too?
Tell me my demon!

How could I know if you lied to me?
Still I think, therefore I am.
But want to know more than that
By killing you I know!

Made me see what I wanted to see
To hear your lies!
Took my reality and created your own
The reason?
What is the meaning of life?
My demon!
Set me free, don't want your lies
I'll hunt you down...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Avaddon 21.08.2009
Tämähän on sellaista suht perus melkein 90- luvun melkein dödistä.

Kaksi-kolme riffiä riittää kyllä muttei ihan näin pitkään kappaleeseen.
Soundit alkavat kuulostamaan ennenpitkää samalta kuin ampiaispesä nenän ympärillä. Ja kun kerran on semmoinen kitarasoolokin sinne ängetty niin se olis kiva kuullakin.. Alkaa näin vanhetessa nuo ylä-äänet jäämään aivokapasiteetin prosessitilan ulkopuolelle.
Voisin kyllä kuvitella että soolon kuulumattomuus johtuu autotalliäänityksestä. Yleensä riffi tukee sooloa taustalla eikä sen päällä.
Ja jumantsuikka kun tuo riffittely tosiaan alkaa lapiomaan multaa biisin arkun päälle.

Sanoitukset soivat minun päässäni hieman suuremmilla äänenvaihdoilla.
"Tuosta korkeammalta, tota -vielä- enempi bassolla.."
Mutta täytynee antaa armoa kun kerta kahta kitaraa ja bassoa soittaa ilmeisesti saman-aikaisesti. Ainakin toivon niin. Vai liekö niinkin extremee että Rumpali öräjää soittaessaan?
Eikä silti.. tätä melkein ysäriähän möristään kuin luolien peikot, jottei kukaan epäile että kun kasetin soittaa takaperin nopeuttaen toistoa 616-kertaiseksi, niin sieltä kuuluu kimakoiden Bäckäri äänien saattelemina: "Ostin kukkasia rouvalleni"
Joka tapauksessa jos kumpikaan ei soittanut kun lauloi tämän, niin aika Apulantaa lallatus on. Ja hellanlettas miten söpöt taustahuudot. Melkein itkettää.
Sanoitukset on... Vähän kuin olisin ainakin tuon päällimmäisen idean lukenut jossain. "Valhettelija, valhettelija.."

Ja romaaninhan tästä tietysti ajattelinkin kirjoittaa. TiUAk 6 pistettä ja risuja joululahjaksi. Mutta.. 2 pistettä kehityskelpoisuudesta.
0   +1 +2
 
6
pegeteus 31.07.2009
Melko tasasta tamppausta, viimeiset 30 sekuntia olis voinut jättää huoletta pois. Rummut oli tässä mun mielesta se heikoin juttu, mutta kyl se treenaamisel paranee, samoin kuin biisinkirjoitustaito.
0   +1 +2
 
7
Azhargroth 27.07.2009
ei hassumpaa musaa !
0   +1 +2
 
9
Method 04.07.2009
ohan tää hyvä, mä tykkään
0   +1 +2
 
8
differer 02.07.2009
Mitäpä tästä nyt muutakaan sanomaan kuin että "ihan kiva". Ei mitään varsinaista vikaa, mutta eipä myöskään jätä itsestään ihmeemmin muistijälkiä. Bassointrosta ja keskitasoa paremmista vokaaleista plussaa, perusvinguttelu-kitarasoolosta ennemminkin miinusta. Saa biisissä olla enemmänkin tavaraa kuin kolme (sinänsä ok) riffiä? Kehityskelpoista kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
]awbreaker 01.07.2009
Tiukka biisi! Kitarasoundi tosiaan oli aika sirkkeli, mutta voi kyllä johtua ihan vaan näistä minun nyt käytössä olevista paskoista kaijuttimista. Vokaaleista ei saanut aina välilä selvää, mutta mitä se muka haittaa?! Sehän kuuluu death metal touhuissa täysin asiaan! Soundeista kommentoin enemmän, kunhan saan paremmat kaijuttimet alle. Kitara soolo oli aika makia, ehkä olisi saanut olla enemmän pinnassa, mutta en uskalla sitäkään alkaa moittimaan näiden kaijuttimien takia. Kaikin puolin menevää meinkiä.
0   +1 +2
 
6
Spheniscidae 01.07.2009
Vähän yksitoikkoinen semisti Death N' Roll -biisi. Miksauksessa vähän hiottavaa ja kitarasoundista ja lauluista samat sanat. Bassointro ihan hyvä idea, nuo kitaranraapimiset olisi voinut vaan suosiolla jättää siitä pois.
0   +1 +2
 
Deadful 09.07.2009
Muutamia hyviä ideoita siellä täällä, mutta muutoin mielestäni valitettavan hengetön biisi. Soundipuoli ei itseäni haittaa, kaikki kuuluu raakuudesta huolimatta selkeästi. Tempollisesti biisi on laiska, onneksi ei ole pidempi kuin mitä on. En tiedä mitä muuta sanoa. Kuulostaa siltä ensimmäiseltä äänitetyltä biisiltä. Ei huono, mutta ei jaksa enempää iskeä.
0   +1 +2
 
8
Crepitus 10.07.2009
Ekana heti tulee mieleen Six feet under ja ysärideathtrashsamantyyppinen_eimuistanimiä_dementialääkkeetottama tta)
Hienoa sen tyylin humppaa kyl. Örppä kuulosti vähän väljältä, johtuen varmaan enempi äänityskalustosta kuin Ördestä. Tykkäsin seiskan verran.
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 07.07.2009
Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen biisin demo. Riffit rullaavat ihan muvasti, kunnollisella tuotannolla tästä voisi jopa pitää. Nyt tuo raaka soundi ja varsin eloton rumputyöskentely vievät nautinnon.
Ei muuta kuin tekemään kunnon veto tästä. Rumputyöskentely kaipaisi eniten viilausta. Soitto pysyy kasassa ja on ihan tiukkaa, mutta lisää väriä kaivattaisiin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat