The fuze is blowing

Depressure | 19.08.2008 | Progressive Rock
4:33

"Rid of me" laikan avaustsibale.Vauhtia vähän enemmän mitä Depressuren normimatskussa yleensä.

8.61   5918 kuuntelua

Kappaleen sanat

The fuze is blowing

As he closed his eyes he saw those
moments when friends made him stronger.
Happiness drew back.Frustration and
dissapointment is all he feels now.

Imagination is not that what he uses.
It seems like he doesn't care so much
but in the inside every insult squeezes him
a bit more.The fuze is blowing.

He held out far but it was not enough.
People around him didn't know the
consequences of their actions.Some of
them did it on purpose, some did
nothing.

They laughed and thought it's funny.
But it stops quickly as they notice
what they have done.Someone has
dissappeared.And he's forever gone...

Written in autumn 2007

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Laissez-faire 22.02.2009
Mä tykkään. Progea hyvin soitettuna! Kuitenki viel sellasta, mis pysyy messissä. Yhest kitarasoolost tuli vähä Deep Purple Blackmore-soolot mieleen, mikä on siis erittäin hyvä juttu!
0   +1 +2
 
8
tilkka 24.10.2008
Hyvä! Aina tämmöinen "progeilu" ei uppoa meikäläiseen, mutta tässä oli pidetty järki mukana. Jatkakaa samalla linjalla ja lisää viisuja kehiin!!
0   +1 +2
 
10
Furry 23.10.2008
Vihdoinkin ringistäkin tulee progea! Asennetta! Orientaaliset introkitaroinnit iskivät biisin käyntiin. Laulajan tyyli sopii hyvin tähän kappaleeseen. Herkkua! Ei liian raskasta, vaan sopivaa progerallia. 1:30 alkanut kohta pisti kyllä karvat pystyyn koko vartalosta. Etenkin sääristä ja käsistä.
Ei saatana, kun pistää minulle fiiliksiä. Propsit siitä, ettei ole liian pitkä biisi, progehan tuppaa joskus semmoiseksikin. Rummut ehkä olivat jotenkin säröiset/vaimeat, en osaa sanoa, ei se kyllä haitannutkaan.
Kylläpäs osaa nostattaa karvat.
0   +1 +2
 
7
Sodoman Torvet 23.10.2008
Kotimainen shredaaminen ja progeilu ilahduttaa aina.
0   +1 +2
 
Guitarwall 21.10.2008
Jossain olen bändin nimen kuullut ennenkin, joten odottelin Mikserin perustasosta erottuvaa biisiä. Ei tämä huono biisi ole, mutta ei ehkä sitä progerockin suuntausta mistä ite diggailen. Jotenkin tulee Muse mieleen parista kohdasta, vaikka en niitäkään ole juurikaan edes kuullut. Bändiä siis:D Väliosan himmailu on ihan hienon kuuloista, laulajan äänestä en osaa sanoa diggaanko vai en...hmmm...
0   +1 +2
 
8
jounikka 21.10.2008
Ihan ok, tykkäsin varsinkin basaripuolesta tässä erityisesti. Ja sopivan progressiivisestihan tää eteni myös.
0   +1 +2
 
Snacke 17.10.2008
kivan kirkkaat soundit, tuli tosin lofi punkbiisin perään mut silti. vähän tällasta kliiniä tää on soitannollisestikin, varsinkiin edelliseen kontrastina. jos jotain valitusta pitää löytyä niin laulu ei oo ihan yhtä kivan kirkas ja selkeästi erottuva kuin kaikki muu kappaleessa. multiband compressoria vaan ja vocal preset ja lujaa ja nippuun se laulu niin alkaa kuulua. hehehee.
0   +1 +2
 
axismundi 17.10.2008
Progressiivista iskelmää särökitaroilla? Ei oikein iskenyt, ei biisi, ei laulaja, eikä soundit. Soitto sen sijaan oli mallikasta ja mielenkiintoista.
0   +1 +2
 
9
fluffyband 07.10.2008
Hyvää matskua! Kivasti vaihtelee kappaleen osat ja soittaminen on hienosti hanskassa. Laulu oli ehkä hiukan tasapaksuhkoa ja ei näin ollen uponnut ihan satasella, kohtalaisen hyvää kuitenkin. Kasi laulusta ja ysi kaikesta muusta.
0   +1 +2
 
8
Teawisher 30.09.2008
Olin alussa vähän "ei kai tämä nyt ole sellaista rasittavaa mukanokkelaa nykimisprogea" asenteella, mutta hyvä ja iskevä biisihän tämä on kaikilta muilta osiltaan. Lauluääni on persoonallinen ja miellyttävä, mutta jostain syystä se kuulostaa melkein japaniksi lauletulta, mikä ei kyllä ole huono asia, jos ei hyväkään. Paikoittain tulee King Crimsonin eka levy mieleen hyvässä mielessä. Soundit ja soitto on tunnelmallista ja rokkaavaa, ylipäätään hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Löytyy soittolistoilta