Scum of the earth

Die/For/Why | 12.08.2004 | Hardtrance
0:00
7.24   4849 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
dj musical 31.01.2006
ai... sori, en huomannu tota sun kommentti kielto juttua...
0   +1 +2
 
7
dj musical 31.01.2006
ääh... nääkin äänet mää oon kuullu about joku 1000 kertaa, kun itselläkin oli ejay...
Äänet ovat perus tunkkaista ejayta, mutta kyllä muuten ihan biisin perusidea on hallinassa.
Eikä tähän kyllä sopisi lisää soittimia.
ihan perus kamaa
0   +1 +2
 
10
Henull 09.10.2004
No nii,ja tähän ei vittu enää ainuttaa kommenttia! Pistäkää ny sittet vaikka tohon something in your eyessiin kompentit!
0   +1 +2
 
6
Phadej 08.10.2004
kyllä on ideaton biisi. europoppi tästä tulee mieleen.
basari ei potki.
rumpuja muutenkin ei oo.
bassolinja olis kyl tehnyt hyvää tälle. ja ei siitä sekava tulisi jos yrittäis.
ha huutomerkkejä voi laittaa vähemmän.
huono esimerkki konemusasta., hyi
loppussa oli vähän parempaa 2:40 - 3:00. siitä olisi voinut kehittää jotain ihan muuta ja parempaa
0   +1 +2
 
ljubbomir 08.10.2004
(--------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ----------)
0   +1 +2
 
Kuusniemi 08.10.2004
Nyt kun tuo esittely on tuollainen purkautuminen on kyllä pakko tarttua myös juuri noihin kohtiin, joista artisti itse avautuu.

Suoraan sanottuna en näe mitään syytä, miksi tästä on tarkoituksella jätetty basso pois. Kertoisitko mitä haluat ajaa sillä takaa? Varsinkin tämä tyylisissä kappaleissa se on se basso, joka saa ihmiset mukaansa, ei bassorumpu. Kunnon groovaava bassolinja kun vetää jo yksistään ihmisiä tanssimaan ja sehän kuitenkin tämän tyyppisen musiikin perimmäinen tarkoitus on.

Ja mitä tuohon soitinten lisäämiseen tulee, niin kyllä tässä olisi todellakin ollut lisää tilaa vaikka kuinka monelle soittimelle. Kaikki on vain kiinni niiden sovittamisesta.

Mitä itse biisiin tulee tämä on jokseenkin yksitoikkoinen. Komppi pysyy lähes kokoajan samana, melodiat ovat aika mielenkiinnottomia ja koukuttomia. Ne häipyvät samantien päästä kun ne loppuvat. Jotenkin tuntui, että tuo kolmen ja puolen minuutin pituus on liikaa, että tässä on materiaalia vain puoleen siitä ja että kaikki nyt kappaleessa oleva materiaali on vain taustaa, jonka päälle kohta tulee se kunnollinen koukuttava päämelodia, joka vie kuulijan mukanaan.

Muutenkin tuo määre "hard" on aika hakoteillä. Hyvin pehmeää musiikkia tämä on.
0   +1 +2
 
8
makes69 03.10.2004
Hyvää tanssi kamaa ,aika peruskamaa jotenkin paikallaan polkeva. Mutta hienoja saundeja täynnä se tekee biisistä hyvän. Oisko tempon lisäys paikallaan? En ole tällaisen musiikin asiantuntija. Tuo varmasti tuo vaikuttaa nyt saundiin kun ei ole tuo hi-fi toiminnassa. Lopun splash pellin pläjäys olisi voinut korvata vaikka pyssyn laukaukseslla!!
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 02.10.2004
jotenkin tää piisi ei potkase käyntiin ihan tarpeeksi voimakkaasti! soundit on ihan jees, melodia mun korvaan liian iloinen tai jotain, mä kun en satu liian ilosista äänimaisemista yleensä innostua. mut tos piisis oli hyviä ideoita, siinä 1:50 kohalla tuleva arpeggio liidi oli jees, mut se nyt oli aika vähän aikaa, vaikka olikin skidisti tutun kuulonen melodia jostain!
jatka samaan malliin.. mä en oo varma oonko jo aikasemmin arvostellu tän, no sama tuo.
0   +1 +2
 
Raphis 02.10.2004
((-------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ------)
0   +1 +2
 
Ne jokka EI tykkää genrestä ni vetäkööt pitkää viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivaaaaa ((-------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ------) kopsakkie vaikka tuo) ja ei arvosanaa...


ei sillä et tää ois jotenki ultimate paska biisi mut jotenki musta tuntuu et oisin ton melodian kuullu joskus aikasemminki:D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta