Erreichen In Den Weltraum

Die RPA | 26.05.2013 | Krautrock
11:28

"Politik und Weltraumfahrt" (1984)

9.14   179 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
R-iQ 28.09.2014
Intro rupes vähän kyllästyttämään, mutta odottelu kyllä palkittiin. Loppubiisi menikin sitten ihan lentäen. Hienosti kasvavaa tarinointia joka on täynnä pikku herkuttelu koukkuja omaperäisellä saundimaailmalla.
0   +1 +2
 
7
polonium 26.09.2014
Tämä on kyllä vähän liian pitkä. 3 minuuttia pelkkiä syntikoita olisi ehkä se kohta mistä lyhentäminen voisi onnistua. Kohinat häritsivät alussa. 3 minuutin jälkeen alkoi kivat bassot ja 7 minuutin jälkeen rummut pääsivät vauhtiin. Lopusta voisi saada pois myös jotain. 2-3 minuuttia liian pitkä mielestäni. Tangerine Dream tyyppistä kamaa ehkä eli silloinhan 10 minuuttia on aivan normaali kappaleen pituus.
0   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 25.09.2014
Hmm, heti alkuun epäilin etten pitäisi tästä kappaleesta lainkaan. Intro on liian pitkä. MUTTA. Kun biisi lähti kunnolla käyntiin, alkoi se myydä itseään paljon tehokkaammin. Pääsyna oli hauskan kuuloinen ja loi mielikuvan iloisesta madosta, joka on nauttinut jotain virkistävää. Kappale eteni lähtönsä jälkeen loppuun saakka hyvin eläväisesti, eikä vastoin odotuksiani alkanut kyllästyttämään. Tuhnuinen äänimaailma lisäsi sympaattisuutta. Ja onneksi kitara pysyi tällä kertaa arvokkaasti vaiti. Arvosana 8.
0   +1 +2
 
10
veezay 24.09.2014
toi paskuuttunut nauhasoundi :3

tällaista biisiä on aina vaikea kommentoida, kun ei tule mitään helposti verbalisoitavissa olevia ajatuksia mieleen. niin yleensä käy silloin kun biisiä on kiva kuunnella. soundit, melodiakulku ja instrumentaatio vie mukanaan, ja flow ja yleisfiilis on mainio. biisi ei tunnu liian pitkältä, vaan etenee omalla tahdillaan juuri sinne minne pitääkin. EHKÄ mä oisin halunnu kuulla tossa virvelissä jonkun häivähdyksen tosi lyhyestä stereotilakaiusta niin et se ei ois kuitenkaan pilannu tota rumpujen yleisestetiikkaa. tai en tiiä.

tää oli kiva seikkailu.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 21.09.2014
Ylipitkä kappale. MUTTA, helvetin hienosti kehittyy vanhetessaan. Hyvät synasaudit ja melodia vinguttelut. Jatsahtavat rummut ja basso tukevat toimintaa. Olisi epäreilua tiputtaa pituuden vuoksi pistemäärä ysiin. Mikäpä tässä kiire valmiissa maailmassa. Kehittävä palaute? Tämä kappale ei tarvitse kehitystä. Valmis. Joku alle 5 minsan single cut -versio meille kiireisille vain..
0   +1 +2
 
10
vvaurio 21.09.2014
Tää oli hyvä! Voinks mä alkaa fanittaa teiän bändiä? Lähetätteks mulle t-paidan? Mä diggasin ihan kybällä!

Joo olihan tää pitkä mut tässä oli sellasta kivaa progeilufiilistä ja sellasta tsilliä kivasti etenevää sävelkulkua, biisi toimii kyl kokonaisuutena tosi kivasti. Saundit toimii ja äänimaisema on nätti ku sika pienenä.
0   +1 +2
 
9
JM 18.09.2014
TÄssä on pirun kovat soundit. Sävellykselliseti tämä alkaa varsinkin kolmen minuutin jälkeen kun rumpujen ja bassonn mukaantulon myötä odottaisi jotain ihan uutta kehitystä käydä välillä aika pitkäksi. Ehkä jossain eri tilanteessa se ei haittaisi, siis jos tämä soisi taustalla kun puuhaa jotain niin pituus olisi vain plussaa, nyt kun "kuuntelemalla kuuntelen" niin kaipaisi jotain perusteluja sävellykseltä tuo pituus. Hieman paikallaan junnaavahan tämä on, mutta äänimaisemat on hienot. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: En oikein ymmärrä tuota Krautrock-leimaa, ellei saksankielistä biisin nimeä sellaiseksi lasketa. Mutta olen huono ymmärtämään eri genrejä. Pitkänpuoleinen biisi. Mikäs siinä, onhan tässä aikaa odotella, että jotain alkaa tapahtua. Mutta kyllä kolmen minuutin intro alkaa olla siinä rajoilla. Soundimaailmassa on tietysti oma jännityksensä, ja se kyllä vie mukanaan tavallaan. Pituus ei niinkään haittaa, kun ottaa sellaisen laid-back-kuunteluasennon. Yllättävää kyllä, taidan itse asiassa tykätä tästä.
0   +1 +2