Computer Core

digitalvoice | 05.02.2003 | Ambient
9:50

A tribute to Star Trek. Warm textures with improvised melodies carried by sound effects. When experiencing this please use equipment with wide frequency range if possible. Surround system and subwoofer recommended. The track contains sounds made with C-64 SID (QuadraSID emulator).

9.20   3518 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bze 24.04.2004
väittäisin että koko projektin paras biisi. intensiivinen tunnelma ja tekstuureiltaan rikas kokonaisuus ja tuo tyypillinen muovisuus ja valoisuus sopii tähän kuin nenä päähän. huhhei, uusiks vaan uppoamaan scifi-äänimaailmoihin ..

0   +1 +2
 
9
Tää on jo liki äänillä keinottelua mutta hyvin tehtynä.
jatka samaa rataa ja päädyt hullujen huoneeseen! HIENOA !
0   +1 +2
 
9
Mä en todellakaan osa arvostella ambienttia sen paremmin kuin, että tykkään tai en ja nyt mä ainakin näin keskellä yötä olen sellaisissa fiiliksissä, että tämä uppoaa ysin arvoisesti..:)
0   +1 +2
 
Tsume 07.02.2003
Tunnelma ja äänimaailma ovat kyllä kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
furiousanger 07.02.2003
uuh, todella kaunista äänimaailmaa tarjoillaan tässä kappaleessa. mahtavan smootti ja puhdas stringi alussa laittaa heti veren kiertämään. mahtavan nätti ambienttipläjäys. sopis johki leffanki äänimaisemiin aika bra.
0   +1 +2
 
qso 06.02.2003
Jopa on massiivinen phaser-padi. Juuri kun ajattelin, että olisi hyvä, että se feidaisi väliillä pois - niin heti se niin tekikin. Parasta tässä onkin ehkäpä tuo lähellä loppua oleva rauhallinen kilkuttelukohta. Pidän kyllä henk.koht. tällaisesta improvisoidusta äänimaisemasta, tuntuu että musiikki elää. Taidanpa liittyä faniksi.
0   +1 +2
 
9
Red 06.02.2003
I could easily imagine this track to be in a game of somekind. Or in a star trek intro - when the spaceship is floating throught space.. Im really not the best friend of ambient music.. Always find myself waiting something more from the track than it has inside.. The kinda person that NEEDS beats.. But as ambience, this track goes well and it had been looping in my winamp for twenty minutes before i noticed that hey - its still the same song.. Nice effects in the song too. I really am not the master of reviewing music of this genre but ill give a 9 anyways - cant find any mistakes in it but it doesnt give me any a feeling of a great track either. Its just what the genre says - ambient music. Goes well on the background but you can get bored if you could only listen to it all the time. (My opinion only..). :) Nice track.
0   +1 +2
 
9
tidu 06.02.2003
Hmm.. Hurinaa, hieman lisää hurinaa (+ surinaa), piippauksia ja star trek (?) puhetta, ei hassumman kuuloista noista palikoista kootuksi, ja edes kesto ei ole liian pitkä vaikka onkin reippaasti päälle 9min kappale. Erittäin sopiva muuten soimaan taustalla kun lukee jotain, mutta jos alat kuuntelemaan musiikkia vahingossa -> ei tule mitään, koska alat ajatella jotain avaruus seikkailuja tms ja jonkin vakavan tekstin lukeminen hieman vaikeutuu :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat