Lunar Transmissions

digitalvoice | 15.09.2004 | Ambient
6:20

Transmissions from the moon and beyond. Improvisations, sound fx, cold space pads combined with passion.

9.29   4159 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ozzyboyremix 06.02.2011
Alku alkaa todella mystisesti. Nuo viulut sun muut olivat kyllä vähän liiankin kirkkaat ja tunkevat, mutta ei siinä mitään. Leppoisa tunnelma. Juuri kun biitti alkoi, bassot tulivat mikseri halusi lopettaa kappaleen siihen :( Olisi halunnut kuunnella pidemmälle. Joku toinen kerta sitten. Kiitos!
0   +1 +2
 
10
KonZu 21.06.2009
ei valittamisen poikastakaan. tosin tajua genresta mitään mutta mahtava biisi.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Todella tyylikäs artistisivu, arvostukset siitä!

Hyvällä planetaariosoundilla alkaa, fiilis on vähän Jarren Equinoxe. Hyvä ja tasapainoinen miksaus jälleen suurelta osin, mukavia soundivalintoja. Steriiliä ja kliinistä mutta tällaisessa musiikissa sellainen toimii aika hyvin. Stringeissä on liikaa resonanssia tai ihan vain volyymiä, ne vähän särkevät korviin.

Pari minuuttia on mennyt ja tuntuu että vähän turhan tylsästi tämä kappale lähtee käyntiin vaikka puhesamplet sellaista lupaavatkin jatkuvasti. Tiedän sen lähdön jossain odottavan kun lunttasin Haavan kommentista. Noniin, sieltähän se tuli. Jotenkin vähän mauttoman oloinen tämä rytminen puoli, toimisi paremmin silkkana ambienttina vähän runsaammilla tapahtumilla ja puolella tämän kestosta. Alkupuoli oli jees.
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 21.05.2005
Pikemminkin avaruusmatka rinnakkaismaaiman Kuuhun.
0   +1 +2
 
8
oorriiggoo 12.01.2005
tsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari
0   +1 +2
 
Haava 28.09.2004
Perkule kun viiltävät korvia ne stringit siinä alkupuolella. Taattua digitalvoicea... Vähän tuo ambient katoaa tuossa keskivaiheessa biisiä.. eli itse suosittelisin genrenvaihtoa jos tuollainen hermotunut tasabiitti vetää kaiken huomion itseensä. Noh.. Genreistä viis... Siitä ambientista pidin vaikka saundit olivatkin mikrotasolla aika tylsät... noh.. se taitaakin kuulua Digital Voicen ideaan... Laadukkaasti väsättyja synasaundeja silti.. Vähän liian riipiviä diskantteja minun kultakorvilleni.

Kokonaisuutena alku jaksoi kiinnostaa kunnes se kaamea komppi pilasi kaiken.
0   +1 +2
 
Panuzki 17.09.2004
Tässä biisissä valmistaudutaan lähtölaskentaan, laukaistaan raketti, käydään kuussa, juhlitaan ja palataan rauhallisina maanpinnalle. Tässä biisissä on oma tarinansa, jossa oli paljon jännittäviä kohtia. Mitään mieltä lepyttävän rauhallista meininkiä tämä ei kuitenkaan ollut. Ei näköjään oikein kannattanut kuunnella kovalla äänenvoimakkuudella, koska jotkin leadit saattoivat yht-äkkiseltään kivuta ärsyttävän kovalle volyymille ja/tai korkeudelle. Saattoihan siihen ärtymiseen kuitenkin vaikuttaa vähän kuuntelijan väsymyskin...

Eli siis melkoisen mielenkiintoinen matka oli. Voisit kenties joskus taas tähdätä tuonne vielä kauemmas avaruuteen? Toinen aurinkokunta vaikuttaa jo ihan sopivalta paikalta kyvyillesi.
0   +1 +2
 
qso 15.09.2004
Onpa tosi kylmä tosiaan. Speissimeininki alusta loppuun. 2:30-> hyvä (choirit, choirit..). Tuo "synapoppis" kohta yllätti, mutta toimii kyllä. Mukavan pehmonen basari. Aikas jees.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat