Gammaburst Symphony Part I, Quasar Surfing

Disintegr8 | 16.02.2008 | Experimental
2:32

Breakcoreorkestraalia tai jotain sellaista. Samalla linjalla jatketaan tulevalla omakustannelevyllä ainakin yhden biisin verran.

10.00   903 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 318651 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SweetSleep 19.02.2008
ehkä vähän liian sekava, en löytänyt varsinaista rakennetta biisistä, rummut ihan ok, kuva on hieno,
0   +1 +2
 
Whitel 17.02.2008
Tyydyn toteamaan etten täysin ymmärtänyt biisiä. Hienot on rummut muttei meikäläistä oikein koukannut mukaansa. Piristävää silti aina kuulla jotain edes jonkin verran poikkeavaa menoa! En osaa heittää numeroa
0   +1 +2
 
MKDELTA 16.02.2008
VSnares vaikutteet ovat tosin havaittavissa, mutta mieleeni tulee myös hieman Tarmvredin Tintorama EP, ainakin tuosta alusta. Kaunista soundia ja helvetin raskaita biittejä. Kaiken kaikkiaa todella nauttiva teos, vaikkei ehkä näitten kahden mainitun artistin mestarrillisuuteen ylläkkään ;p Noi kohdat joissa on toi kovasti reverboitu basari pääsee aika lähelle. Kaikin kaikkian peukkuni ovat pystyssä.

Julkaise helvetti ihmeessä albumi.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 16.02.2008
No jopas oli revittely. Mielenkiintoista saundi/äänipolitiikkaa, säröjen ja diskanttivoittosten äänien, väriloistossa kylpevässä kipaleessa.

Alku lähtee jännästi käyntiin, kun yhtäkkiä tulee leikattua komppia peliin tuon niin alun rauhallisuuden fiiliksen tuhoajana . Rauhalliset tasapainoiset äänet vastaan räjähtävät hardcore saundit mukailevat biisin nimen mukaista aihetta. Komia basso jytäys aina välillä on kivana mausteena mukana ja kuulokkeista kuultuna ja bassot täysillä riipaisee mukavasti vatsalaukkua. Loppua kohti sen kun jatketaan kasvamalla ja väistelemällä kaikenlaista mysteeristä mitä eteen sattuu.

Hienoa taidetta kaaos hajottaja tunteella ja näistä säröistä/häröistä äänistä pidän aina. Näillä saundeilla ja tarttuvalla, vaikkapa piilotetulla melodiallisemmalla (am, f, g esim... :) ) otteella pitäisin vieläkin. enemmän.
0   +1 +2
 
10
Kiefran 18.02.2008
Luulin matkustaneeni seitsemännen valorenkaan läpi kunnes tajusin että onhan sitä muutakin kuin leworrynin kentät joilla voi visioida. Tässä lepää mieleni joka on sairas ja saastainen mutta saa edes hetken lepoaikaa kaikilta vainoojiltani... Nousen ratsuni selkään ja löydän kanjonin jonne laskeudun pakoon invaasioita...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta