Bad Memories

Distrance | 23.10.2005 | Instrumental
4:53

Löysin tämmöisen wanhan biisin arkistosta, ja koska tämä poikkeaa normaalista tuotannostani niin paljon, ajattelin mielenkiinnon vuoksi laittaa tämän tänne. Tämä biisi on sarjassaan ensimmäinen ja myös viimeinen, joten katsoin järkevämmäksi laittaa sen distrance- projektiin, sen sijaan että olisin tehnyt kokonaan oman projektin.

Yritin pikaisesti parannella miksausta ja muutenkin vähän ehostaa biisiä.. Mutta ikä kuuluu ;E

9.29   5695 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 163532 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 30.10.2005
Alku vaikuttaa ihan kiintoisalta, biitin mukaan tulessa kasassa on ihan mukavan "odottava" tunnelma. Basari on toisaalta vähän köykäinen, mutta kuitenkin hyvä tähän ja ilmeisesti compressorin käyttö on saanut siihen lisäpotkua. Rummut kauttaaltaan ihan hyvää kuunneltavaa, mitään tosi innostavaa ne eivät kuitenkaan tarjoa. Melodiat ok, vaikka onkin aika paljon tuollasta "metallista" soundia. Basso ihan hyvä ja piano myöskin, ehkä tuo compressor peittää tuota pianoa vähäsen basson lyömillä. Ihan mukava biisi tähän väliin joka soljuu alusta loppuun tasaisen varmana.
0   +1 +2