Behind the Dream (Radio Edit)

Dj Disturb | 13.09.2004 | Eurotrance
4:07

Uudelleen miksattu versio ehkä suosituimmasta eurobiisistäni...Tavanomaista eurotrancea pianolla, sahauksilla ja komialla melodialla varustettuna...:)

8.80   1838 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Bramer 20.10.2004
Basari kuulostaa ihan siltä kun se kuuluis alakerrasta :) äänet on paljon paremmin tasapainossa kun tossa edellisessä kappaleessa mitä kuuntelin.
0   +1 +2
 
siiki 19.09.2004
Lähtee aika rauhallisesti liikkeelle mutta siittä sitten alkaa.
Biisi toimii hyvin.
Erittäin tunnelmallista musiikkia jotenkin...
Hyvät basslinet ja saundit ovat hyvinkin sujuvat
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 13.09.2004
Hienosti lähtee pikku hiljaa biisi nousemaan käyntiin ja sitte komeasti tulee siihe se eka tauko ja biisi jatkuu hyvin ennen ku tuli se toinen tauko mikä ei sitte enää mielestäni niin erityisen hyvin sopinut tähän biisiin mutta, mutta muuten tällane kokonaisuutena ihan hyvin rakennettu biisi ehkä jotain pientä korjattavaa mutta kuuntelee tätä näinkin. Piano oli kyllä erittäin loistava. Tämän jahkailun jälkeen päädyn 9 pisteeseen.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 18.09.2004
Varsin euromaisesti kyllä starttaakin, ihan hyvin toimii. Melodiat toimivat ihan hyvin, mutta tuo vinkuva melodia hieman sotkee tunnelmaa kyllä, ehkäpä jokin toinen soundi olisi käynyt sen tilalle paremmin. Muuten kyllä aika lailla hyvin kunnossa nuo melodiat. Rummut toimivat ihan hyvin. Kick potkii mukavasti ja muutenki meno on hyvää. Rakenne aika lailla kunnossa. Ehkä biisi vaihtelee joissakin kohdissa vähän turhan tiheään. Sisältöä kyllä löytyy ihan sopivasti ja biisin pituuskin on sopiva. Kokonaisuudessaan ihan hyvän kuuloinen euroilubiisi, mutta jotain vielä iskevämpää tähän olisi kaivattu mukaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat