Drive

Dj Disturb | 09.07.2004 | Synthpop
3:56

Piti tehdä välillä jotain muutakin kuin trancea...Melko vanha projekti, jonka nyt sain noin suunnilleen valmiiksi...ehkä pikkuista hiomista vaille...;)

9.75   1463 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
rlo 07.03.2006
Kylä lähtee...tää on hieno veto alusta alkaen. Melodiakin on idearikas ja hempeä kovan konekompin päälle.

Valkkasin tämän biiseistäsi pituuden vuoksi kun itse en tee tätä tyyliä ja pelästyn aina biisien pituuksia, tässä on sopiva pituus, pysyy hyvin jännite loppuun saakka eikä tee edes mieli sammuttaa soittoa kesken. Nimikin kyllä vaikutti valintaani.
0   +1 +2
 
10
DJ Cetade 03.06.2005
Aivan loistava biisi. Alku oli jo aivan loistava ja keskivaihe on täyden kympin arvoinen. Loistavaa työtä!
0   +1 +2
 
DjLime 06.09.2004
Ihan positiivinen yllätys biisinä. Alku antoi vähän huonon kuvan, mutta kun meno pääsee vauhtiin, niin nuo melodia kuviot kyllä pakottaa jammailemaan. Ehkäpä turhan paljon fruity soundia havaittavissa, mutta ei sen saa antaa liiaksi häiritä. Kyllä se soundi ihan hyvin puree tällaisessa genressä. Parasta tässä on tuo nariseva korkea ääni, joka tuo mieleen nintedo pelit. Hienon kuuloinen biisi kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 10.07.2004
Jep, melodiat toimivat aika hyvin, mutta ehkä niitä melodioita olisi saanut olla enemmän, kun jotenkin jäi kaipaamaan lisää sisältöä sinne osastolle. Soundit kyllä melkosen hyvin hallussa, eipä löydy oikeastaan paljon mitään moitittavaa. Rumpubeat toimii kyllä erittäin hyvin, itse ainakin pidän, sopivasti soittimia siinä käytetty, sounditkin aika lailla kohdallaan rumpujen osalta. Hyviä efektejä myöskin biisissä käytetty, ja rakenne hyvin kasassa. Kyllä tämä kaiken kaikkiaan hyvältä kuulostaa, sopivan tasaista ja melodista tunnelmointia.
0   +1 +2
 
mr. J 24.07.2004
jees.. en kuuntele kauheasti tällästä gentreä joten kommenttini ei ole sitten mikään kovin hyvä eikä pitkäkään. sitten itse arvosteluun jotenkin tuli Darude mieleen samanlaista "nappulan vääntö" musaa sekin tekee.
biisi toisti paljon itseään en tiiä onko se tässä gentressä tapana että biisi toistaa noinkin paljon itseään. saundit olivat hyvät ja melodiatkin samoten. rakenne on hyvä ja myös miksaus on onnistunut. ihan hyvä biisi vaikken gentrestä paljon tiiäkkään... :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta