Caspar's Walk

13:10

Tässä ruotsalaisartisti Fragsin Soundmanin binauraalimikeillä kenttä-äänittämään kävelyretkeen ja Lena Selyaninan kauniisiin pianoimprovisaatioihin rakentuvassa biisissä liikutaan kirkkaan kuulakkaissa tunnelmissa luonnon keskellä.

10.00   599 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 23.07.2008
Mul on ollu ajatus tehdä jotain vastaavaa jo tovin. Linnunlaulut on jo koneella, vieläkun sais itteä niskasta kiinni. Tosin eihän tää niin innovatiivinen ja ennenkuulumaton ajatus olekaan. saati sitä ettei tällasta ennen olis tehty. pois se....
mut eipä millään yllä mainitsemallani olekaan juuri mitään painoa arvoa oikeestaan yhtään missään.
Mä olisin kovasti toivonu kuulevani sitä linnunlaulua/luonnonääniä enemmän samanaikaisesti pianon ja muitten instumenttiloiden kera. Siinä 4minuutin jälkeen niin tapahtuukin... hetken. ja sit tässä paluussa kun soittimet "sammuvat" lailla riutuvan lieden.

Toi paluu ihmisten ilmoille on kyllä toteutettu hienosti.
0   +1 +2
 
10
Nyt se löytyi, allergikon liikuntamuoto.

Keväisin on joskus tuskaa olla ulkosalla, joten ihastuttava tapa kokea luonto ja vehreys, kuulaus ja äänet, näin.

Lena Selyaninan pianosoolot ovat herkänherkkiä taidonnäytteitä ja sopivat tähän "patikkaretkeen" luontevasti, ovat kuin osa luontoa, jossa liikutaan.

Biisin kokonaisuus on jälleen elämys.
Tunnelma säilyy rikkaana ja elävänä, biisi ilmentää luonnon rytmiikkaa.
Leppeyttä ja kiivaampaakin sykettä. Ihmiset ovat myös läsnä, paluu muiden yhteyteen tapahtuu kuin itsestään, musiikin saatellessa kuuntelijan kauniisti kotiovelle.

Kaunista lumousta ja taikaa.
0   +1 +2