Masters Nutz

Dorian Crew | 22.04.2006 | Electronic
4:49

Ajatelma kaljanhuuruisesta avaruusseikkailusta. ei naurata.

7.90   1084 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Alaviiva_ 04.07.2006
Ei oikeen alkanu mistään, eikä kyllä mihkään päätynyt. Kuten edellä on mainittu, soppaan on pantu vähän liikaa liemikuutioita ja mausteet ovat jääneet kokkareisiksi.
0   +1 +2
 
7
Jos Twin Barrelissa tapahtui liian vähän, niin tässä on tavaraa jo liikaakin. En tiedä kuinka harkitusti tämä on tehty, mutta tällaiset siirtymät breakbeatista Residents-tyyliseen nyrjähtelyyn ja siitä edelleen huilusooloiluun viittaisivat joko vapaaseen assosiaatioon tai silkkaan leikkaa ja liimaa -metodiin. Hankala tästä on saada minkäänlaista otetta, vaikka biisissä on paljon miellyttäviäkin osasia. Kun näiden kahden kappaleen väliltä löytyy jonkinlainen keskitie, niin homma alkaa olla kohdallaan jatkokehittelyä varten.
0   +1 +2
 
Ompas tosi sekava biisi.... On niin sekava, että en osaa arvostella.
0   +1 +2
 
8
tmuikku 28.04.2006
Tykkäsin, mukavan paljo kaikkea matskua, jaksaa kuunnella vaikka meneekin melkoisesti häröilyn puolelle. Välil se yks bassoraita särkee ärsyttävästi, tee mieluummin mielekkäämmällä säröllä se ;)
0   +1 +2
 
8
dbgirl 27.04.2006
Siis täh mikä alku!? 0:23 sit alko kivat afrikkahenkiset rummut vai mitä onkaan. Sähköiskuja annetaan jollekin. Ihan ihme efektejä, mut pidän niistä. En osaa eritellä niitä kun en osaa kertoa mitään niistä kun en osaa musiikillisia termejä yhtään. Epävireinen huilu, tarkoituksella?
0   +1 +2
 
9
Janne T 26.04.2006
ihan mielenkiintoista häröilyä. Toisella kuuntelulla alkoi jo hahmottua biisikin kaiken tämän sekoilun seasta. Kaikenkaikkiaan oikeastaan aika hieno teos, ehkä hiukan rikkonainen kokonaisuus, mutta toisaalta alustaloppuun sen verran sekopäisellä otteella kyhätty, että ruo rikkonaisuus ja 'hyppivyys' tavallaan sopiikin.

Hienoja soundeja ainakin löytyy roppakaupalla ja rytmiikka äänien välillä ei ole mikään kovin tylsä.
0   +1 +2
 
9
lökö 25.04.2006
Kannattaa mainostaa hieman paremmille kommentoijille tätä kappaletta. Aivan loistava kappale. Fanitan. Tätä lisää. Mahtava tuo huilu :)
0   +1 +2
 
Mercedez 24.04.2006
En oikein tiedä, miten tätä pitäisi arvostella.
Alussa esiintyvää sekavaa ääntä olisi voinut lyhentää ja miksata hiljemmaksi ja pehmeämmäksi. Se antaa aika heikon potkun kappaleelle ja laskee ennakko-odotuksiani Savolaista kohtaan. Kappaleen puolivälissä tulee esiin kiinnostavimmat soundit ja kappale saa vähän kontrastia.
Sopivan pituinen säätö, mutta lopun koittaessa mitään ei oikein tuntunut jäävän käteen. Kokonaiset viisi minuuttia kappale on mielenkiintoista äänileikkiä, mutta erottuakseen hiukan genrestään, se tarvitsisi jotain omaperäistä.
Kuitenkin, way to go!
0   +1 +2
 
8
HW 24.04.2006
Alkoi vähän turhan isolla häröilyllä. Siinä alkoi jo mietityttää ja arveluttaa ja käsi hiipiä kohti hiirtä ja sitä kautta stop-nappia mutta onneksi tästä alkoi aika pian kasvaa ihan oikea biisi. Aika experimentalhan tämä oli mutta oikeastaan aika viihdyttävä. Moniulotteinen. Tapahtumarikas. Seikkailullinen, suorastaan. Kaikki soundivalinnat eivät ehkä olleet niitä parhaita mahdollisia, jotkin niistä kuulostivat aika halvoilta ja muovisilta mutta kokonaisuus oli silti ihan kohtalaisen tasapainoinen. Jännä ja kiintoisa. Punaista lankaa tässä ei oikein tuntunut olevan mutta ei kai kaikessa tarvitse ollakaan.
0   +1 +2
 
degeneraatti 23.04.2006
kiitos Lumppis rakentavasta kommentistasi
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2