Remember

3:30

Hieman hätäisesti tehty tämäkin. Ensimmäisiä biisejä jossa oli Vengeancen "peruslätyt" käytössä.

9.22   1557 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Vespe 26.12.2007
tuo remember tuo mieleen irc-gallerian yhteisön, jonka joku yön-timo-ahmed-abdullah-jalopeno oli perustanut. Miksi tuo on jäänyt mieleen johtuu siitä uskomattomasta typosta: "REMEBER 2 PAC 4 LIFE". Tämän seurauksena minulla on jonkinlainen lukihäiriö, ja aina kun näen "remember" sanan niin mua rupiaa väkisinki naurattaan ja luen sen REMEBERINÄ. Se oli vaan niin nolo. lol - hymiö hymiö.

Mutta mitäpä siinä, jouluki meni ja pitää alkaa pikkuhiljaa uudenvuoden viettoon. Ite en oo biisejä oikeen saanu kunnolla alulle, projekteja alkaa olla taas enemmän ku lestoja suviseuroissa mutta valmiiksi asti ei ole yhtään vielä tullut. Krapula iskee vähän päälle ja pitäs tässä tiskata.. taino tiskasin jo mutta yks satsi ei riittäny ku oli niin paljon noita astioita.

Joulupukki toi suklaata kuten aina, mutta sain myös oikeasti hyödyllisiä tavaroita kuten vedenkeittimen, leivänpaahtimen, hackmanin aterimia ja ehkä loistavin oli TEEPANNU! siis teepannu.. ootko semmosia koskaan nähny :D tommonen haudutuspannu että tossa on oma suodatin niille teeröpöille ja ton läpi kaadetaan vettä, sit sitä teetä tulee sinne pannuun. vittu on joku insinööri ollu fiksuna taas. pitää alkaa pitämää ihan kravaattia aina ku juo teetä. tässä vaiheessa jostain syystä minulla jäi pois iso alkukirjain lauseen alusta mutta ei se mitään. jatketaan.

Uutena vuotena ajattelin lähtiä lappiin, jospa siellä olisi hieman enemmän lunta. hiihtämään en kuitenkaan ajatellut ruveta, sodankylän hiihtoreissut on vielä turhan tuoreessa muistissa. Mutta ehkä laskettelemaan vois uskaltaa, tai muuten vaan erättää. Selvänä olis kuitenki tarkotus olla.

Kouluki alkais taas 7.pv. siinä vaiheessa meikä astuu ihan virallisesti hallituksen sihteerin puikkoihin, vaikka hallituksen eduista olenkin jo varsin kovasti nauttinut :D kohta pitäisi alkaa tekemään velvollisuuksia näiden oikeuksien eteen.

Mutta eipä siinä, pitää alkaa tekemään jotain krapula-evästä.. ajattelin että paistais makkaraa ja pekonia pannulla. ei mitään muuta. tommonen sopivan rasvainen ja raskas ateria joka karkoittaa krapulan kuin krapulan. juuri niitä annoksia joissa lähtee joka haukulla pari vuotta elämästä. Eilisen kaltaisia paavi-kännejä en ajatellut vetästä taas vähään aikaan. paavi-kännit = tarvitaan kaks kantajaa ja yks tulkki. Tappelemaanki melkeen päästiin eilen mutta onneksi ei kuitenkaan. Mutta lähen tekemään sitä evästä, pidä reikä pyöriänä. moro.

ps. ihan hyvä biisi
0   +1 +2
 
Mr Fobias 28.04.2007
Niin kesahan pukkaa paalle. Melodiat on teikalaisella halussa 10 verran, naa toimii. Mutta se omaperaisyys, mitä se oikein on, talla stylella, se on vaikeasti saavutettavissa, vai onko? Sorry toi a.. jää näkojään pois automaattisesti.
0   +1 +2
 
9
TNP 06.01.2007
Tulee kyllä hyvä ja kesäinen fiilis. Hiukan kiire tuntuu olevan breikin kanssa. alkaa ja loppuu turhan nopeasti. Siitä olisi saanut vielä loistavan nostatuksen aikaan. Toisaalta kyllä toimii näinkin.. Kokonaisuutena toistaa itseään.
Pystyisin kuvittelemaan itseni (ja monen muun) tanssimassa tämän tahtiin baarissa. Erinomainen bilebiisi. Jää soimaan päähän mukavasti.
0   +1 +2
 
Aissi- 23.12.2006
jeps no täähän on aika laadukasta tuotantoo,ihan mikserin ulkopuolellaki mitattuna.Aika perus rakenne dancebiisiks,suvantovaihekin löyty mut ei siin mitää ku hyvin oot tehny ne.Mulle tuli just atb-vaikutteet mieleen vähä,ja kappas,sehän onkin tuolla idoleissa/vaikutteissa.Sopivas balanssis kaikki tässä, hyvin popittaa;) entiiä kumpi sulle on tärkeempi,läski jytke vai melodia, kumpaakin kumminki löytyy.Menevä on, ja ne voksut kyl kruunais tän tosiaa:) jostai vaa vähemmän tuntemattomista kappeleist samplaat vaa ne;) Peruskuviot hyvässä kuosis sulla, hyvän fiiliksen musaa.
0   +1 +2
 
8
Latch 25.10.2006
Omantasoiseksesi on aloitus ainakin hieman liian rosoinen. Tai sanotaanko että liian euro/amisjumputus. Bassorimpua olisi voinut säädellä paremmin.

Kuitenkin taas siinä minuutin kohdilla biisi pääsee oikeuksiinsa ja alkaa jopa kuullostamaan dreammachinelta. ;) 1:40 kohdilla alkaa taas juuri se mistä tässä tyylilajissa pidän.

Taustamelodiasta lösin sellaisen parantamisen varan että tietyssä vaiheessa melodiaa ääni ns. hukkuu taustalle. Samoin myös itse biisi jäi hieman yksipuoliseksi. Tuossa ennen 3. minuuttia olisi saanut nimttäin heittää jonkun "nostattajan" biisiin ja melodiaa jatkaa jonkun aikaa vielä sen jälkeen.

Sori nyt mutta lopetus oli mielestäni vain huono eikä yhtään omalaatuinen toisin kuin biisisi yleensä. :) Tälläisissä kappaleissa suosittelisin paljon nopeampaa lopetusta, ehkä pituudeltaan enintään 10 sek :P

Kuitenkin biisi oli näin keväiseen tunnelmaan mainion kesäinen ja pienellä viilailulla ehkä myös ensi vuoden kesähitti ;)

Kuitenkin kuuneltavan arvoinen, mutta mielestäni vielä parantamisen varaa löytyisi. Tästä kallistun 8- puolelle.
Jatka hyvää työtä :)
0   +1 +2
 
Monique Deés 16.10.2006
Melodia on kaunis ja sitä jaksaisin kuunnella varmasti tunnista toiseen. Vähän vaihtelua olisin minäkin kaivannut, mutta hyvin tällaisenaankin menee!
0   +1 +2
 
Valandir 11.10.2006
Sanotaanko nyt näin aluksi, etten ole ikinä eurotrancesta pitänyt, mutta lupasin kommentin, joten täältä pesee..

.. Lähtee peruskuviolla liikenteeseen. Bassorumpu kuulostaa varsin jämäkältä ja on kyllä hyvän kuuloista snare-samplea käytetty tuohon rakentamiseen 15 sekunnin kohdalla, jossa tuleekin sitten enemmän menoa ja meininkiä mukaan. Juustoistahan tämä on, mutta eurotranceahan tämä tosiaan on. Perkussiopuoli kuulostaa sopivan napakalta, mutta pianolinja jotenkin liian käytetyltä. Turhan nopeasti mennään tuossa 43 sekunnin kohdilla breikkiin, joka kyllä kuulostaa alusta ainakin hyvältä. Padit kuulostavat todella hyviltä ja ne alkavatkin tuossa minuutin jälkeen sieltä taustalta nousemaan. Olisin kyllä kaivannut enemmän massiivisuutta kyseisiin padeihin, koska nyt ne jäävät ikävästi taakse roikkumaan. Melodia on ihan kivan kuuloinen. Breikkiin olisi voinut lisäillä vaikka minkälaista efekti-samplea mukaan, jotta olisi tullut vähän vaihtelua peruskuvioon. Yllättäen lähdetäänkin sitten 1:38 pääkohtaukseen, joka kyllä miksaukseltaan kuulostaa hyvältä. Jotain kuitenkin sinne sun tänne olisi enemmän kaivannut, koska nyt jää vain melko laimeaksi peruskuvioilla. No jaah, eurotranceahan tämä on, joten tämä kaikki olikin odotettavissa, hehe. Eurotrance on vain omiin korviini kuulostanut aina samalta juustolta, eikä minkäänlaista vaihtelua ole oikein koskaan tullut. Loppua kohden mennäänkin sitten sopivalla tahdilla ilman valittamista.

Kokonaisuudessa peruskamaa. Rakenteeltaan biisi on myös peruskamaa, mutta mikäpäs siinä kun toimii. Rakentelu toimii myös kaikessa simppelisyydessään. Biisin pituus on juuri sopivan lyhyt radiosoittoon, eikä tässä kyllä kyllästy ollenkaan tätä kuunneltaessa. Tai jos kyllästyy, niin vain sen takia, että tämä on vain niin käytetyn kuuloinen. Anteeksi, mutta taidanpa vain olla väärä ihminen tuomitsemaan eurotrancea, koska kyseinen genre ei ole ikinä minua sytyttänyt. Juustoisuutta löytyy yllinkyllin, ja sehän kuuluu asiaan. Äänenlaadultaan kelposuoritus, elikkä eipä nyt löydy mitään valittamista siitä ainakaan. Hyvin puhdas miksaus on onnistunutta, joten siitä propsit sulle. Hyvä hyvä.
0   +1 +2