Need a Ryde

Dreammachine | 12.10.2007 | Eurotrance
6:24

Noniin tässäpä tämä kokonainen versio aiemmin täältä löytyneestä clipistä.

Kyseessä on ehkä suuritöisin biisi mitä olen koskaan tehnyt... Biisin valmistumiseen meni tovi jos toinenkin ja toivottavasti myös kuulostaa siltä..:p Genrestä en mene ihan takuuseen mut korjatkaa jos olen väärässä. Omasta mielestäni paras biisi mitä olen koskaan tehnyt. Mutta kertokaa ihmeessä oma mielipiteenne eli kommentit ovat jälleen suuressa arvossa :D

Masteroinnista ja vinkeistä jälleen kiitokset Sneaky Legsille. Play it loud!

9.42   2157 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Skybase 26.11.2007
Woot diggaan ihan kympillä!
Alusta asti kova meininki kyl menee soittolistaa!!!
And Yes Play It Loud!
0   +1 +2
 
9
Latch 30.10.2007
Voinyt saatana! :D Ihan tajuton mättö!
Biisi lähtee hyvällä perusmeiningillä käyntiin. Sen jälkeen tulee taas tämä dreammachine <3 -osuus, eli erittäin hyvänkuuliosta melodiamättöä.
Ensimmäistä kertaa kun kuuntelin niin tuli tuossa alussa fiilis että "tämänhän on kuulut jossain aikaisemmin..."
..
Hidas sytytys, sori.
Mutta vielä olet hyvin saanut lennätettyä aikaisemman teaserin aivan uudelle tasolle. Biisi lentää monen genren yli, eikä jätä kylmäksi hetkeksikään.
Kaikkein parasta on, että olet saanut vielä nuo rumpukompit vaihtelemaan, tuollainen drumassback fiilis antaa menevyyttä biisille erinomaisesti.
Huh huh.. Ihokarvat pystyssä jatketaan. Tän takia voisi jo autoon hommata paremmat poppivehkeet, eihän tätä kehtaa pienellä desibelimäärällä edes kuunnella :D
0   +1 +2
 
10
M1cH0 15.10.2007
Tjenare! :)
Niinkö olen jo aikasemmin sanonnu et toimii mun mielest iha saatanan snadisti tää biisi :), pääsee oikein hyvin omiin oikeuksiinsa viikonloppu pikku maisti fiilikseis ja volat kaakos (onhan tuota tullu jo harrastettua aikasemman version kohalla) :). mut meikä kuittaa, näitä lisää :)
-Mikko L
0   +1 +2
 
10
Vespe 13.10.2007
ps. minä en ole enään naamat :)
0   +1 +2
 
10
Vespe 13.10.2007
Tätä onkin ehditty jo odotella ja beta-versiota on tullu luukutettua jo kauan aikaa mp3 soittimesta, varsinki intin lomakuljetuksissa :)

Enpä tästä osaa mitään pahaa sanoa, en tiiä ootko tehny jotain muutoksia tähän verrattuna siihen vanhaan betaan minkä lähetit joskus kauan aikaa sitten. Ei sillä että se olisi mitään muuroksia tarvinnut, tämä on hemmetin tykki biisi.

Tuotannollisesti ja muutenkin ehkä sun paras biisi, ainakin parhaimmistoa. En mä tästä mitään ikävää keksi. Nykyään oon ottanu semmosen linjan etten numeroita anna biiseille, mutta tälle on pakko antaa 10 nyt.

gj.
0   +1 +2
 
m1ze 13.10.2007
Voi helevetti, mitä komedaalia...:D Oikeesti tämmöset kommentit saa tekemään lisää musaa joten eikun respectit Kreactor A.K.A Joonas Kakolle kommentista! :D P.S oon itekkin ihan vitun naamat! D--------:)
0   +1 +2
 
10
Kreactor 12.10.2007
PS. Olin "hieman" naamat kun kirjoitin äskeisen tekstin.. pidä kännifilter päällä ;)
0   +1 +2
 
10
Kreactor 12.10.2007
Voi helvetti että jätkä on onnistunu tekemään tiukan biisin! Räjähtää heti soimaan ku klikkaa "kuuntele" nappulaa, helkutin kovat perkussiot rämähtää korville, eikä ole mitään lisättävää. Pienen hetken kun heiluttelee päätänsä, tulee ensimmäinen "pieni" pimputus ja alkaa turpa vispaamaan. Ei hetkeäkään ja räjähtää, mieletön paukutus täyttää kaikki aistit ja turpa alkaa heilumaan kuin hullun... Munakas on hyvää. sitä nautiskellessa, meno loppuu ja tulee tiukempi pimputus ja alkaa 1/3 block (basshunterista [vailtettavasti] tuttu) -paukutus! nenä vispaa niin pahasti että niska meinaa mennä sijoiltaan. jumalauta... itsellä ainakin meinaa hajota pää tällä paukutuksella, uskomattoman hyvää shittiä. Pian tulee pieni pamaus ja alkaa suvanto... Suvanto kuulostaa samalta, kuin neljä vaaleata hoitsua hellisi miestä maan lainsäädännöstä rippumatta. Nostatus alkaa tehdä tuloaan. uskomaton fiilis, pää vatkaa miedosti musiikin mukaan, breakbeat rämähtää mukaan, karvat nousee pystyyn ja kuula heiluu kuin festareilla, fiilistä ei pysty hallitsemaan, aivan älytön meininki... hiljaisuus, mieletön osto, soundi soundilta ääniä mäjähteleee korville, siitä seuraa viimeinen nostatus, uskomatonta kuultavaa. Kuula heiluu kuin elviksen lantio! Kaiken tämän jälkeen, alkaa maltillinen nostatus missä tulee pintaan kappaleen pääosat, seuraavana kaikki technomieltä miellytävät äänet tipahtelevat pois breakbeatin saattelemana satunnaisessa järjestyksessä ja seuraa hiljaisuus. Kappale loppuu ja jään kuuntelemaan hiljaisuutta ja ajattelen mitä helvettiä muka kuuntelen seuraavaksi.. Typerä kysymys, lataan äskeisen uudelleen...
+9   +1 +2
 
9
Hoozk 12.10.2007
hupsua inkkariteknoa ,hehe
on tää hyvä!
0   +1 +2
 
jendy^^ 12.11.2007
aivan mahtava...:) nous aikamoiset fiilikset.:D onnistunu kipale.. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta