Breaking The Gate

Dropsy | 09.09.2006 | Funeral Doom
3:51

Dropsyn uusi tuleminen. Nauhotuksen aikana uhrattiin kärpänen ja roudattiin rautaa metsästä! Kyse on Raunuan eläintarhan vangituista pöllöistä, jotka riuhtovat itsensä vapaaksi ja tappavat kaiken elollisen. Majavalle kiitokset rummuista*kanki

7.62   3193 kuuntelua

Kappaleen sanat

When the darkness comes
And the shadow falls
You can hear the voices
Of the coming judgement

You can see the signs on the sky
Owls are ready to fight
Victims are blinded by fear

All miss calculations
Are cause of dangers
When the sky is gray
It's time to pray

Now the owls are free
There's no chance to flee
They will hunt you down
'til the coming dawn

Now smoke and dust fills the ground
Among the corpses and blood
The End has came and everything you remember is
The owl's face covered by blood

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Sethorus 11.11.2011
Eipä kyllä mitään tekemistä funeral doomin kanssa, lähinnä pläkmetallia. Ehkei mitään ihan uutta ja innovatiivista, muttei mitään täyttä scheisseakaan.
0   +1 +2
 
8
Project 66.6 13.09.2011
kyseinen tyylilaji on itselleni täysin tuntematon, mutta biisi on varmasti genressään kiva kappale. soitto on kivan kuuloista, mutta laulu oli ehkä hieman turhan kovalla ja kaipaisi ehkä pientä miksausta. Mutta muuten ihan kiva setti.
0   +1 +2
 
8
DJ_JIIKOO 06.06.2011
En kyseistä genreä kuuntele joten en ala sen kummemmin arvostelemaan, mutta kyllähän tää joltakin munkin korvaan kuulosti, joten kasi tulee :) käy tsekkaa munki biisit ja nakkaa kommenttia ja arvosanaa! : http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 14.04.2011
Kitarat toimii. Etenkin tuo verseriffi on loistava! Ei ehkä kovin omaperäinen, mutta silti. Laulu menee naurettavaksi. Yleensä kyllä torppaan kaikenmaailman örinät ja rääkymiset heti, mutta tätähän kuuntelee jostain helevetillisestä syystä mielellään. Sanotukset on klassista ja kliseistä diibadaabaa, niinkuin pitääkin. Hyvä stoori. :)
+2   +1 +2
 
8
Kaffi 08.03.2011
Rääyntään vähän voimaa lisää ni jees. Hyvää metulzia oli kyllä. Tunnelma välitty kivasti kuuntelijalle.
+2   +1 +2
 
argon 11.11.2010
Ehei, nyt saisi ruuvata kitaran virettä ainakin 5 sävelaskelta alaspäin, niin sitten alettaisiin olla oikeilla taajuuksilla liikkumassa tämän biisin kohdalla eli lisää raskasta menoa saisi tähän hakea. Vokaaliraitaa saisi myös katsoa uusiin puihin, joko efektointia jolla haetaan voimaa lisää tai mieluummin koittaa tehdä ihan muuntyylistä laulantaa.
0   +1 +2
 
MOHICAN 24.06.2010
Vokaalit on hieman irrallisen kuuloisia, koska se tulee jotenkin liian kliinisti. En tarkota laulutyyliä tai laulajan saundia vaan teknisiä ja tuotannollisia juttuja. Konerummut on aina konerummut ja ne harvoin nostaa biisiä paremmalle tasolle. Hyviä kitarariffejä. Mielenkiintoisia ja tarttuvia. Tuulen vois jättää musta poiskin biisin keskeltä. Vokaalien rytmitys toimii yhteen hyvin kitaroitten ja rumpujen kanssa. Tiivistäen vois sanoo, että menevä ralli, jossa paljon hyviä elementtejä. Hiokaan pojat hiokaan niin saatte sen todelliseen lentoon.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 01.04.2010
ehehe hehe tuo intro oli hyvä veto. hieno riffi alko sieltä. täydelline biisi. tää just sellasta kamaa mikä ei ota itteensä liia vakavasti. tosi hyvä homma pojat
0   +1 +2
 
J Kolme 18.03.2010
satyricon on ihan hyvä. kyllähän tämä menettelee.
0   +1 +2
 
walkaway 26.02.2010
metkasti laulettu,jotenkin tavanomainen säv.,hyvin toteutettu soitannollisesti ,laulu turhan pinnassa,...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Viimeisimmät kuuntelijat